***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Azi e ziua lui RARES!!!!!!Face 5 luni!De ieri primeste supa clara-zeama chioara din radacinoase?Cat sa-i dau asta?S-a strambat la ea dar de foame tot a papat 30 ml.Azi primeste 50ml combinat cu un pic de laptic ,poate asa o sa-i placa mai mult.
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

rares LA MULTI ANI!!!

mihamora poti lua oscillo (Maya ia 1 pe saptamana - recomandarea dr), paracetamol, nurofen - dar simplu, nu raceala si gripa.
Cu mierea nu stiu ce sa zic. Stiu ca bebeii nu au voie pana la 1 an. SI atunci noi care alaptam avem voie????

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc mult Carrie si Mica

La multi ani Rares!

Da Carrie iti trimit cu placere,sa vad saptamana asta, o sa sun la o firma de curierat.

de Mario Dominic 15.05.2007

MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

mihamora, poti lua paracetamol, eu am luat si echinaceea, de oscilo nu stiu ca abia l-am descoperit si eu!bea ceai cu lamiie si miere!frumoase poze

mica, cum ii dai oscilo? ca aici numa in pastile am gasit, si nu scrie de la ce virsta poate fi administrat. mierea e ok daca o consumi la femeile ce alapteaza. la bebei nu se da ptr ca exista un risc sa fie in ea spori de botulism, o bacterie(daca tin eu bine minte)care poate produce moartea. de aceea se asteapta 1 an ca sa aibe organismul mai intarit. deci daca mama consuma nu e nimic, ca noi avem organismul intarit deja. putem si noi contacta dar sint la risc batrinii si copii mici si femeile gravide. eu nu am auzit sa nu fie voie sa consume femeile gravie.

carrie, sanatate multa la theodora

carstea, la multi ani lui rares

madi uiet aici camillia ii zice, www.boiron.fr/htm/Public/dents-bebe-camilia.htm" target="_blank"> MEDICAMENT

la noi este ThanksGiving, deci sarbatorim, duminica placuta

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Multumin Mica si Mihamora.Va asteptam si pe voi la 5 luni!
Si Rares ia 1/2 osccilo pe saptamana.
La masa de supita a mancat mai mult ca ieri. 60 ml de zeama amestecata cu lapticul meu(30ml lapte si 50ml zeama)iar laptele l-a devorat.
Greu cu diversificarea!
La multi ani si Teodorei de Motannel!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

BUNA MAMICI SI CAPSUNICI.am citit undeva ca la supite se pune si o lingura de gris dar nu scria de la ce varsta.voi puneti?ca as vrea sa incepem si noi maine cu putina supica si nu stiu daca e bine sau nu sa pun gris.am vazut ca voi tot spuneati de cartoful dulca ca e bun si azi am fost la caufland si era acolo cartof dulce si mai ceva produs necunoscut si preturile erau puse invers.si ajung la casa si zice casiera pai asta nu e cartof dulce...fain ce sa zic bine ca nu i am bagat in supa la copil cine stie ce porcarie9nu mai stiu cum se cheama)

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

ALI, eu stiam ca nu e ok grisul.Pune-i cereale daca vrei.(fara gluten).Si eu sunt la inceput cu supa.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc mult Pepsi pentru sfaturi.Petrecere frumoasa de Ziua recunostintei, ce ai gatit bun?
Carstea- acusi, acusi ajungem si noi
De cateva zile copilul meu se trezeste spre dimineata din jumate in jumate de ora tipand, ii dau imediat sa suga si adoarme si iar....si tot asa....
Aseara i-am dat lui Domi o portie(adica 35 ml) de cereale cu lapte de la nestle, burtica sanatoasa si i-au placut f tare, se lingea pe botic .Dr ne-a recomandat de la topfer dar nu am gasit.

de Mario Dominic 15.05.2007

MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

paflo multumesc de raspuns, m-am mai linistit
carrie, si Albert al meu face kk la 6.30 dimineata si saracutul nu prea mai adoarme apoi. Despre consistenta poate isi va reveni, si noi am avut cateva episoade cu kk verde si apos, ba chiar cu kk verde cu sange ( iti dai seama ce m-am speriat) , dar in ambele dati era de la ce mancasem eu, adica o para in primul caz si vreo 3 mere in al doilea. Ai rabdare, da-i debridat pt ca-i regleaza kk si asteapta. Semne de ingrijorare nu prea vad la voi. Sanatate multa.
La multi ani Sonia, Cezar Andrei si Rares, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si voiosi (frumosi sunteti oricum)
Va pup

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Mica, poti manca linistita miere, chiar daca alaptezi. Problema la bebelusi este ca risca sa faca botulism infantil, determinat de sporii care pot fi continuti de miere (ce alambicat suna...,dar sunt cam zombi); adultii nu fac aceasta boala, sistemul lor digestiv fiind mult mai bine 'protejat' (ei pot face insa botulism ingerand alimente ce contin toxina botulinica, dar asta-i alta poveste).
Madi, habar nu am!
Pepsi, si eu am inceput sa-i dau oscilo (la noi sunt tubulete cu bilute mici, mici) - pe prospect scrie ca se dizolva in apa (o cescuta, dar eu nu o conving pe Soso sa bea atata apa, asa ca am folosit mai putina).Doza e aceeasi ca la adulti, in functie de efectul dorit (profilactic sau terapeutic).
Ali24, sfatul meu este sa nu-i dai inca gris, caci contine gluten, Daca chiar vrei sa-i 'ingrosi' supa foloseste faina de orez, spre exemplu.
Noi am fost azi la padure si i-a placut Sofiei teribil, mai ales ca a fost 'carutata' in marsupiu tot timpul...sincer si mie mi-a tihnit: soare, liniste, aer curat...
pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput