***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

motannel chiar asa de ce e steluta gri??? Vad ca si la monicoasa e la fel.

monicoasa da porcul nu se taie de craciun?

kay sa imi scrii adresa ta pe PM sa trimit prin curier dvd. Te anunt cand chem curierul ca sa fii si tu acasa sa le primesti .

dianalaura pe unde o mai fii?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am mai pus cateva poze. Maya a primit azi un play gym yupiiie!!!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

ANDRADA multumim tare mult!!
Doamne e minunat si eu am plans de emotie..... nici nu mai stiu ce-am vrut sa scriu...
KAY ce bine ca ai revenit la noi.... ce face mica ta printesa? Va sarut cu drag si da-ne mai multe vesti!
Pupici la toate capsunicile!!!!

cristina cu Rares
rares
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">ajutor pentru sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

kay, la multe lunisoare ptr Sonia!ma bucur tare mult ca sinteti bine, bafta mare la scoala!

liviana, nu vei avea nevoie de medicamente se va regla de la sine, redu=le treptat mesele, si in citeva saptamini nu vei mai avea probleme.

carrie, al meu fiind alaptat exclusiv are caca lichid cu zgrumturi in el, specific bebeilor alaptati, face 2-3 pe zi.

paflo, pacat ca nu aveti scaune de masa cum am aratat eu, sint f practice, si usor de spalat, unele se demonteaza si intra in masina de spalat vase, e f practic

mica, am vazut poze cu mica japonica, super

se pare ca lui david ii dau dintii, am vazut 2 puncte albe jos, de aia era el miriit, am luat produsul homeopat de la boiron ce l=am folosit si la dominic, e f bun, si poti da imediat inca o doza, +gelul de dinti, da ala e apa de ploaie dupa 5 min. la dominic cind era mare durerea dadeam si paracetamol.ptr moment e ok, nu i-am dat nimic.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

am descoperit si eu ca se pot pune mai multe linkuri in semnatura

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ANDRADAti am vazut copilul la concursul duracell si bineinteles ca l am votat.l am recunoscut imediat dupa ochi.daca i a mai inscris cineva la concurs sa imi spuneti sa vii votez.si eu l am inscris dar nu gasesc pozele cu el si ,si cand dau la pozele mele nu imi apare nimic.oare de ce?nu mi le a bagat?

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Pepsi

se pare ca lui david ii dau dintii, am vazut 2 puncte albe jos, de aia era el miriit, am luat produsul homeopat de la boiron ce l=am folosit si la dominic, e f bun, si poti da imediat inca o doza, +gelul de dinti, da ala e apa de ploaie dupa 5 min. la dominic cind era mare durerea dadeam si paracetamol.ptr moment e ok, nu i-am dat nimic.

Pepsi spune-mi si mie, te rog, cum se numeste produsul de la Boiron, poate il gasesc si pe aici...

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu nu-mi dau seama daca sunt ok sau nu scaunele, pana acum au fost pastoase, scuzati descrierea minunata, acum nici nu ramane pe scutec, intra in el de lichid ce e, ramane doar colorat galben si greu scutecul...si are cam 3/zi de unde ea la inceput avea unul la 2-3 zile apoi unul pe zi...

azi mi s-a trezit Theodora cu febra 38,5, a vomat si plange ca o doare burta dar scaun nu a avut...am trimis-o la dr cu Mihai acum

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Fetelor am racit, imi curge nasul si ma doare putin gatul, am luat oscillococcinum, oare am facut rau?cu ce sa ma tratez, va rog sa ma ajutati.
Carstea si Mica, multumesc

Carie- multa sanatate Teodorei. Despre scaune nu stiu ce sa zic, nu ma pricep.

Avem si poze noi in album

de Mario Dominic 15.05.2007

MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mihamora, e f ok oscillo, baga la greu miere cu lamaie, si poti lua si paracetamol.
ff frumoase pozele!
am putea face cumva sa imi trimiti si mie dvd-uri cu baby Einstein?platesc eu transport si tot.multumesc

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput