***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Soniuta noastra iubita. kay dvd-ul de la mihamora a ajuns la mine. L-am luat eu la intalnire ca m-am gandit ca noi ne intalnim mai des. Ma gandesc la o modalitate de a-l trimite. Mai am eu 2, le copiez si pe astea si le trimit. Cred ca pana la urma o sa ti le trimit prin curier. Sa imi dai adresa.

mihamora

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

La multi ani, Soniuta!Sa cresti mare si sanatoasa! Un de la Sofia si unul de la mine! La multi ani, Cezar Andrei de MicaM!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica, na c-am uitat unde stai... offf... lasa ca te sun !

si multumim de urari !!!

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

La multi ani SONIA !!!!

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

La multi ani, Sonioara! Multa sanatate si bucurii!

Asa creste Teodora-Iubita fotografii

Motannel si Teodora Elena (07.05.07)

Mergi la inceput

La multi ani, Cezar Andrei!

Mergi la inceput

Hei !!! Acum vad ... steluta mea mov a devenit gri!? De ce oare??

Fetele care dati si san si completare lapte praf copiilor .... cum e kk??? Mai are "semintele de susan"? Teodora face ceva pastos exact ca mustarul insa fara grunji! E normal? Ii dau san, lapte praf Humana si suculet de mere cu morcovi cateva lingurite (6-7, mai multe nu vrea ea) pe zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Multumim mult ANDRADA pentru videoclip, este superb, am plans de emotie si sotul care se afla linga mine. NU imi vine sa cred ce capsunici frumoase avem si ce mamici vesele suntem. Chiar ca ai facut un lucru minunat. mii de
Offfff a venit si la noi perioada dintisorilor, de cateva zile Vladut e marait, ar roade orice, cand il iau in brate ar vrea sa imi manance umarul, asa rau il doare gingia de jos , care azi s-a si inrosit un picut
I-am cumparat Calgel, care e apa de ploaie, si ii mai dau seara si Nurofen.
Suntem iar muciosi, nu stiu ce unde s-a pricopsit iar dar saracutul aseara pe la 23.00 s-a trezit ca nu mai putea sa respire normal, avea nasul ferfelita, el e vesel nu are febra dar nasul il deranjeaza groaznic.
Sper sa treaca repede ca in vichendul viitor mergem in Oltenia la bunici sa taiem porcul
Pupici

poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Sonia !!!! Sa te faci mare, sa fi sanatoasa si sa ii bucuri pe parintii tai!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:
Originally posted by Paflo

Madi, eu am folosit cereale simple, fara lapte in ele. Pana acum i-am dat de la Humana, cele cu mar - am inceput cu o masura in laptele de seara (noi folosim Nan1), apoi am crescut pana am ajuns la 4. Sa stii insa, ca avem seri in care nu are chef de cereale si trebuie sa-i fac apoi lapte simplu (e rar ce-i drept, dar se intampla!). Apoi e o poveste intreaga cu tetinele ptr lapte cu cereale. Noi folosim tetine de la Nuk, din silicon, modelul acela turtit, dar cele ptr lichide groase sunt mult prea largi si se enerveaza, asa ca fie folosesc tetina din latex, cu flux reglabil in functie de pozitie tetinei (cred ca se gasesc si pe la noi), fie tetina simpla de la nuk din care trage mai greu, dar pe care separe ca o prefera.
Florina si Sofia (09.05.2007)

Paflo si eu tot la cerealele astea cu mar de la Humana ma gandeam. Deci le poti pune in lapte praf. Eu as fi vrut sa ii dau la masa de dimineata, cu lingurita, ca oricum deocamdata nu vrea mar sub nici o forma. Ma gandeam ca poate in cereale i-o place...Ai idee, daca pentru inceput as vrea sa ii dau doar cateva lingurite, sa folosesc 30 ml lapte praf si f putine cereale?!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput