***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor...sunteti dragute! V-am zis ca si eu am plans...'

Kay cand o scoti pe SOSO la plimbare...ca doar suntem aici vecine si poate ne intalnim...

Carstea, din pacate nu se poate copia... Dar traiasca net-ul... Oricum stiu ca era o varianta de inregistrare video a ceea ce se intampla pe CALCULATOR... mai vorbesc cu sotul si poate smecherim noi ceva sa il avem si pe PC... deocamdata mai trebuie POZE puse.... ca nu suntem toate

PS: Eu sunt cu ANTONIO caruia cred ca ii apar dintii... ca tot mi-i doream eu asa tare ...El nu zice nimik, doar ca ii curg balele in prostie si nu mai vrea decat sa suga... nimik altceva de mancare, are gingiuta rosie... dar deocamdata e mai cuminte ca niciodata... Sper sa nu fie linistea dinaintea furtunii!

Aaaah...sa nu uit: ELTEKA, BYU, Ralucami, DIDALEX si mai era cineva... am luat pozele dupa indelungi cautari pe forum... sa vad unde ati postat... sper ca nu va suparati ca am pus poze de-ale voastre in videoclip.

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Andrada, din pacate Soso nu poate sa iasa... e perioada virozelor si stam cumintele in casa. mai iesim noi pe balcon, ca e inchis si deschid un geam putin si cand e cald ii las geamul deschis sus... dar cam atat. cred ca in primavara, daca e reparata si nu mai e asa risc mare de infectie, poate iesim si noi sa mai socializam !
si despre bb2, te-ai hotarat, sau doar vrei? astept vesti

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Suuuuper filmuletul!!!!Mie nici nu imi trebuie mult ca sa dau apa la soareci, dar nu ma mai puteam opri. Pe mine ma omoara pozele cu bbei adormiti pe burta parintilor. Cand adoarme si Matei asa nic nu imi mai vine sa il pun in patutul lui; as ramane asa la nesfarsit.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Madi, eu am folosit cereale simple, fara lapte in ele. Pana acum i-am dat de la Humana, cele cu mar - am inceput cu o masura in laptele de seara (noi folosim Nan1), apoi am crescut pana am ajuns la 4. Sa stii insa, ca avem seri in care nu are chef de cereale si trebuie sa-i fac apoi lapte simplu (e rar ce-i drept, dar se intampla!). Apoi e o poveste intreaga cu tetinele ptr lapte cu cereale. Noi folosim tetine de la Nuk, din silicon, modelul acela turtit, dar cele ptr lichide groase sunt mult prea largi si se enerveaza, asa ca fie folosesc tetina din latex, cu flux reglabil in functie de pozitie tetinei (cred ca se gasesc si pe la noi), fie tetina simpla de la nuk din care trage mai greu, dar pe care separe ca o prefera.
Msemcu, si Sofia refuza de cele mai multe ori marul crud, indiferent de forma in care i-l dau (suculet, piure). Copt l-a papat mult mai bine, iar amestecat cu piersica (coapta si ea) l-a devorat.Daca vrei neaparat fructe crude, incearca perele si piersicile (daca mai gasesti bune). Sunt mai dulci si au si o consistenta mai fina. Sucul de struguri e foarte apreciat (normal, e dulce!)- eu il fac cu storcatorul de usturoi, caci in cel de fructe nu-i bine sa-i bagi ca risti sa-ti sparga samburii sita.
Pitica, imi pare rau ca lucrurile nu s-au mai reglat in relatia voastra. Trebuie sa-ti fie greu cu doi puiuti, aproape de una singura.Te admir ptr puterea ta!
Andrada, ai facut o treaba de milione! Mi-au dat lacrimile vazandu-l! Avem niste copii superbi!!!Bafta cu dintisorii!
Pepsi, arat fain scaunele de care spuneai. Din pacate, la noi nu se prea gasesc din acelea care se fixeaza pe un scaun normal, ci doar modele mari.si noi suntem in cautare. deocamdata ii dau de papa in bouncer, dar imediat nu mai incape in el, ca deh! are domnita 74 de centi!
Arcadia, si Sosi isi 'ascute' unghiile de canapea, de centura de la scaunul de masina, etc.Banuiesc ca ii place cum suna.
Gabiu, nu e batut in cuie cat trebuie sa manance un bebelus. Sofia, spre exemplu mananca intre 600 si 800 de ml de lapte (pe langa piure de fructe sau/si de legume) si ea avea acum doua saptamani 7600 g.Prefer sa o las sa-si regleze singura cat vrea sa manance, caci la varsta asta (daca nu sunt bonaviori) marea lor majoritatea stiu exact cat au nevoie.
Superba mica japonica!
La multi ani, sarbatoritilor si sarbatoritelor zilei!
Pupam!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Kay, eu vreau dar nu acum... Poate vara viitoare sa incepem proiectul... oricum nu mai devreme. Sotul in schimb este terorizat de nastere... ca cica "Numai eu stiu cat ai suferit in noaptea aia!"... Pe bune, asa imi zice... si eu ii raspund: "Zau? Eu habar n-am!"

Paflo, deocamdata dintii nu ne dau dureri de cap... poate avem noroc...

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Andrada, welcome back si multumim mult pt videoclip! Ai avut de munca, nu gluma. Imi place cum l-ai facut, ca ai ales si poze de la intalnirea cu carucioarele si cu gravidutele, pacat insa ca pozele nu au toate o calitate buna. Ne reprezinta f bine. Daca vreodata vei dori sa-l retusezi, ti-as da un sfat: intre melodii era binevenita o pauza, eventual sa fi existat niste treceri de la starea de gravide la cea de mamica... Stiu ca a fost o munca titanica sa faci filmul si eu una apreciez efortul tau.
Mica, e draguta japonica ta rozalie!
Ma intereseaza si pe mine ce oale speciale pentru gatit la aburi folositi! Cine foloseste ce marca/model imi recomanda? Ma bate gandul sa iau si eu una ca sa o folosesc si pt Bogdanel dar si pt mine cand ma voi apuca de regimul de slabit, adica din ianuarie cand revin la munca.
Pepsi, multumesc pt raspuns. Desigur ca ii voi da si completare cu lapte praf puiului, practic ma interesa mai mult daca pot reduce in 2 luni productia proprie de laptic, natural, fara medicamente.
DidiAlex, ce mai faci?
Poohy, de ce nu mai scrii pe forum?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu stiu daca va fost dor de mine dar mie tare mi-a fost de voi,nu am timp nici sa mor, fetele cu doi pici ma inteleg.

Andrada multumim din suflet de videoclip , e minunat!

eu am avut ieri intalnirea si banchetu de 10 ani de la facultate, a fost ff fain, is extrem de nostalgica

Sofi e bine, e o scumpa, chiuie si gangureste toata ziua ii place sa se auda, se joaca, prinde bine cu manutele, e un copil tare vesel.
mai nasol e ca de cateva zile face kk la 6 dimineata si ii sare somnul, abia o mai culc apoi.

am apucat sa citesc tot in urma o sa revin cu raspunsuri pina atunci am si eu o intrebare:
acum doua zile a avut 4 scaune apoase, nu i-am dat nimik, ziua urmatoare doar unul deci ok, ieri iarasi 3 scaune dar ff putin cantitativ, galbes si apos adik se pierde in scutec nu e consistent, iar azi doua de dimineata...e diaree asta?
i-am facut o mica diversificare adica i-am fiert un morcov si ce i-am dat completare lapte praf a fost cu acea zeama.in rest numai tzitzi...ce poate fi sau ce ar trebui sa fac?

va pup si revin

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Liviana eu am aparat de gatit la aburi de la Braun si e super ok.l-am luat de la Media galaxy!

pupici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

carrie, welocome!Eu stiu ca diaree este daca are mai mult de 5-6 scaune pe zi... Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Si B al meu face cam 4 scaune pe zi, din care 2 mari.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

andrada, esti de nota 10! superb videoclipul.

kay, tocmai am citit mail ul pe care l ai primit. te admir pentru taria ta.te felicit pentru felul tau de a fi mama iar pe sonia o pup dulce si azi cand mititica a facut 4 luni.i am vazut pozele.... maine - poimaine o vedem defiland pe podium fiind un fotomodel renumit.MULTI ANI SANATOSI,SONIA,ALATURI DE PARINTII TAI!

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput