***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

incerc acum

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

am reusit, cred ca nu-i placea pt ca schimbasem denumirea

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare,
Eu nu am mai scris de mult dar de citit va citesc mereu.Acum va scriu cu lacrimi in ochi dar acestea sunt LACRIMI DE FERICIRE SI BUCURIE.Fetelor nu ma pot opri din plans SUPER videoclipul MULTUMIM MULT ANDRADA.

Sa avem parte numai de bucurii alaturi de puii nostri si sa avem sanatate sa-i crestem asa cum ne dorim.

Alina mamica de DARIUS va pupiceste si se duce sa mai vada inca o data videoclipul.

FOARTE FRUMOS .....ESTE CEVA MULT PREA EMOTIONAL...PARCA TRAIESC IAR CLIPELE DE CAND ERAM GRAVIDA SI CLIPA CAND L-AM TINUT PE DARIUS PTR PRIMA DATA IN BRATE.....SUPER NU AM CUVINTE DECAT LACRIMI..DE FERICIRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

capsunicilor, am vazut videoclipul si am plans cu muci... rau de tot !!! ce capsunici si capsunei frumosi avem ! superbi !!! chiar daca pt mine sarcina a fost un cosmar si ce a urmat, un iad, filmuletul asta chiar m-a facut sa-mi dau seama ca au existat si parti frumoase, si cel mai frumos e ca Soso e aici cu mine si azi, cu ajutorul lui DD a implinit 4 lunisoare !!! sunt mai mult decat fericita !

multumesc, Andrada, si spor la facut bebe2 !!!

toate mamicile si le multumesc din sufletul meu de mamica de capsunica pt toate rugaciunile, incurajarile, banutii, hainutele(paflo, au ajuns, multumesc mult !) si tot sprijinul pe care mi l-au acordat. si o multumire speciala lui Chris27, care stiu ca n-are net acum, dar vreau sa-i multumesc pt ca ea nu m-a lasat sa cad, ea mi-a dat curaj si a crezut cand nimemni nu mai credea...

mult de tot !

oana de Sosonica 6.06.2007 asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000 euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

mai trebuie 20.000 euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Andrada - multumim frumos! Am vazut in acest videoclip cele mai fericite mamici si cei mai frumosi copii, sa va traiasca si sa fie sanatosi!

Carstea - adaugi linkul la favorites.

Pupam scumpetea de Maya

Al meu sta nemiscat la baby einstain si cu greu ii distrag atentia daca ma fatzai prin camera, il pun pe laptop, mai da din picioare sau scoate cate un chiot, probabil cand il distreaza ceva...

de Mario Dominic 15.05.2007

MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

La multi ani, Sonia! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Kay si noi ne bucuram foarte tare ca Sonia este bine si creste frumos, sa o tina tot asa!
Carstea - ai facut ceva exercitii de pe dvd-ul care ti l-am trimis?Cum ti se pare?

MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

mihamora, mult ! poti te rog sa-mi zici de unde iau baby einstein in Ro? ca as vrea sa-i pun si Soniei !

Sonia

Mergi la inceput

Kay - eu chiar am trimis un dvd si pt Sonia cu toate filmuletele Baby einstain, este la Carstea si speram sa va vedeti la intalnire, dar cum tu nu ai putut ajunge, dvd-ul a ramas la ea , poate o sa reusiti sa va intalniti totusi.

MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

mihamora, saru`mana mult ! pai daca poate sa mi le dea sa le copiez si i le dau inapoi ! pup ! iau eu legatura cu carstea ! !!! hai ca sunt mai happy acum !!! oricum Sonia e fascinata de laptop, se uita cu ochii mari-mari si urmareste daca se misca ceva acolo, asa ca sunt sigura ca i-ar placea ! multumim inca o data !

Sonia

Mergi la inceput

Cu multa placere, nu trebuie sa il copii pentru ca e al Soniei, i-am facut si lui Rares separat

MARIO DOMINIC

Mergi la inceput