***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

andrada multumim frumos. Este super videoclipul. Ma duc sa il mai vad o data

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am mai pus cateva poze.

elteka si ralucami uitati aici mica japonica. Am primit un pulovaras ca un kimono care se inchide la spate.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Poze intalnire

www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Buna mamici si capsunici,

Am revenit si eu dupa o absenta indelungata. calinut s-a crestinat acum o luna, am pus poze in semnatura. Are aproape 5 luni si cred ca nu se mai satura cu lapticul meu, a inceput de vreo 2 saptamani sa se trezeasca de 3 ori pe noapte sa pape. Am reusit sa citesc doar capitolul in curs si am vazut ca mai sunt cativa pui care se trezesc noaptea sa pape, oare asta inseamna ca nu se satura bebel? Eu ma gandesc sa incep diversificarea de saptamana viitoare, vorbesc luni cu pediatra.
Ce sistem de gatit la aburi folositi? Se gasesc oale speciale pentru gatit la aburi, ca eu nu am vazut decat aparate pentru priza?
De ceva timp Calinut are obiceiul sa zgarie cu manuta cearsaful, sau pe ce se afla asezat, ca si cum ar scurma in pamant, seamana cu un catelus care cere mancare. Ce inseamna asta? Vi s-a intamplat si voua asta?
Ralucami, Cristinamaria, si Calinut a cazut de 2 ori din pat, cand abia incepuse sa se rostogoleasca. M-am speriat ingrozitor, dar nu a patit nimic, s-a linistit cand l-am luat in brate. De atunci mereu il baricadez cu perne pe marginea patului.
Va pup, mai citesc si revin.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Andrada,multumesc mult!Ma simt ca si cum as fi primit cel mai frumos cadou!!!Copilul asta imi umple sufletul de bucurie,e ce am mai scump!Multumesc!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ANDRADAMULTUMIM MULT e superb videoclipul si foarte foarte emotionantma alatur si eu fetelor care au plans si apropo de plans: acum 2 seri s a speriat copilul cand m am asezat in pat si l am luat in brate si a adormit in brate la mine cu capul pe piept cum adormea in primele saptamani si asa m a lovit un plans...stateam cu el el in brate si plangeam si parca vroiam ca acel moment sa dureze o vesnicie.eram asa bucuroasa si emotionata si ma gandeam ca astea sunt cele mai frumoase momente pe care le traim si parca asa de repede trec...deci concluzia la fel ca si la andrada si eu mai vreau sa fiu gravida

poze rafi si poze botez
http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

fetelor, stiu ca s-a mai discutat dar puteti sa-mi spuneti cat trebuie sa manance un bb de 7.2 kg? Al meu mananca putin ( eu stiam ca ar trebui sa pape cam 1 l de lapte) si el de fapt suge cam 750 ml ( ma rog, grame la cantar). Si nu pot sa-l fac sa suga decat daca e f. obosit, aproape adormit, altfel refuza sa manance constant. Pe langa san ii mai dau 40 ml de suc de morcov+mar, de aproape 2 saptamani pt ca am zis ca-i face pofta de mancare dar nu prea i-a facut. In rest numai san.
andrada, super videoclipul, mi l-am pus si la semnatura

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onemedia.com/otm_site/view_shared?P=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">minunidemai-iunie2007

Mergi la inceput

cred ca acum se vede

gabi

botez
poze
minuni de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Gabiu,Rares are 7.5kg si mananca 4sau 5 mese de cate 180-190ml lapte de san.Deci mananca intre 720 ml si 900 , in functie de ora la care se trezeste.La astia se mai aduga ce suge in timpul noptii dar cum a renuntat la masa de noapte mai papa doar dimineata pe la 6-7 dar nu sta mult la san .
Noi avem ore destul de fixe de masa :la 3 ore dupa laptic simplu si la aproape 4 cand ii pun cerealele.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

Cum sa fac sa salvez videoclipul pe calculator?Ma poate invata cineva?

POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!

Mergi la inceput

carstea, multumesc pt raspuns, e super ca Rares al tau are doar 4-5 mese/zi. Albert al meu mananca f.putin la o masa ( cam 60 ml) si numai una o are de 180-240 odata, dar asta e sarbatoare si atunci mananca din amandoi sanii odata). Si noaptea suge cam la 2 ore, deci se scoala de vreo 4 ori. Inainte manca la 3-4 ore, acum a avut nopti cand a manacat de 7. E f. puturos ziua, oricum suntem pe aproape dc zici ca si al tau mananca tot pe acolo.
Videoclipul poti sa-l adaugi la favorite sau sa incerci sa-l pui in semnatura cum vreau eu dar vad ca nu prea-mi iese.
pupici

gabi

botez
poze
www.onemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">minuni de mai-iunie2007

Mergi la inceput