***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ella, ai dreptate, dar asa cum zici tu, e o practica des intalnita si oricum nu puteam renunta la acest apartament numai din acest motiv...
Mica, merci, sper sa fie bine si la noi dupa vaccin. Acum Bogdanel e ragusit... nu stiu de la ce s-a procopsit cu treaba asta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Lui Matei i-am facut Pentaxim vaccin = 1.5 mil la Donna, cu card de reducere ptr copii (7%). Nu a avut nici un fel de reactie, a adormit la 15' dupa vaccin si nu a facut nici un strop de temperatura.
Cat despre putulica....numai de bine, noi o spalam de la prima baita de cand am venit acasa, nu insistam cu trasul de ea, desi nu doare, dar spalam zilnic, iar pielicica e rozalie , ca o carnita cruda.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
BUBURUZU MEU BOTEZAT

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare...

Didialex bine-ai revenit...chiar ne intrebam ce-i cu tine

Madi, am lipsit motivat! ...SPER

Asadar, iata www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">MOTIVUL lipsei mele... fetelor, este special pt. voi...si micuti...

PS: Am avut probl cu calc. sotului, pe care stocasem pozele... le-am downloadat iar... ooof am avut ceva de munca si tot nu sunt 100% multumita...
Hai ca trimit mesajul ca mor de nerabdare sa va arat... eu una am plans de mi s-a umflat toata fata ... si am ajuns la o concluzie: MAI VREAU SA FIU GRAVIDA!!!

Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

andrada, este absolut MINUNAT!!!!nu-mi revin din plins!buna treaba ai facut, merci din suflet!inca pling, te pup tare

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Bravo Andrada!
Multumiri si pupici!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

ce dragut! superrrrr a iesit! Merci Andrada, esti o scumpa! cine canta melodia ca imi place tare mult?

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Si revin sa va spun despre noi ca suntem singurele weekendul asta ca tati e plecat... Isa e cuminte, singura problema pe care o am cu ea e cu mancarea, in rest se joaca, se culca singura, rade, gangureste ea ceva ... Azi se uita la oglinda si isi zambea ...

Pepsiin Franta am locuit 2 ani la Arras, in nord, pe langa Lille intre 1999 si 2001. Am facut masterul la facultate acolo.O ricum o parte din suflet inca mi-a ramas acolo . Tu in ce oras ai stat? Am o prietena care a plecat cu familia in Canada, langa Montreal,a stat acolo 4 ani si acum s-au mutat in Franta. De fapt asta a fost si scopul, s-au dus in Canada numai sa primeasca cetatenie canadiana ca sa-si gaseasca apoi mai usor de lucru in Franta. Si au reusit si chiar vara asta s-au mutat.

Pitica imi pare rau de toate ce s-au adunat pe capul tau, cred ca nu e deloc usor cu 2 copilasi si x probleme, dar cel mai rau e ca nu te ajuta sotul... Pupici pt cei 2 ingerasi ai tai.

Raluca cate kg mai are Maria? ca ea si cu Isa erau cam in acelasi grafic. Acum la 3 luni jumate Isa are 5500gr.

Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/12409567@N03/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

hai ca mi-am mai revenit dupa socul emotional tras dupa vidioclipul andradei!

ce copii frumosi avem fetelor!!

madi, merci mult de raspuns, am gasit ii zice nasal clear, si am gasit si magazinele care-l comercializeaza aici, merg sa-l iau

ella, merci mult de raspuns, cum spuneam am gasit unde si merg sa-l iau, ca mie ideea cu aspiratorul nu ma prea incinta, in plus david e disperat cind ma vede cu pompita in mina, plinge dinainte.....mare chin.....cu scaunul de masa imi permit sa-mi dau cu parerea, e util sa iei unul dinacela care e portabil cu diferite inclinatii, ocupa mult mai putin spatiu, eu, am avut din amindoua, si e mult mai util cel pliabil care se pune pe alt scaun si se inclina ptr cind bebe nu sta bine in fund, este si de la fischer price, tare frumos www.sears.ca/gp/product/B000FO8CUG/sr=1-2/qid=1191604211/ref=sr_1_2/002-9415237-8228852?ie=UTF8&searsBrand=core&mqnodeid=16340481" target="_blank"> SCAUN sau uite asta e si mai compact si are 6 inclinatii www.sears.ca/gp/product/B000LQP5I0/ref=pd_huc_gp_1/002-9415237-8228852?ie=UTF8&searsBrand=core" target="_blank"> SCAUN 2

liviana, eu zic ca nu ajung doar 2 alaptari, ptr ca si daca diversifici totusi inainte de 1 an alimentul de baza trebuie sa ramina laptele.ai doua solutii, una te mulgi deja din timp si-ti faci provizii la congelator(atentie cum decongeleaza laptele persoana care sta cu copilul sa nu se piarda toti anticorpii si cum il incalzeste), sau continui sa alatezi de 2 ori si restul dai lapte praf daca nu vrei sa te mulgi.oricum trebuie sa-i reduci progresiv mesele la sin, din punct de vedere emotional, ptr ca la mine cu dominic vineri am fost la interviu luni am inceput munca, si saracu de la alaptat la cerere a trecut ff brusc la de 2-3 ori pe zi!si nu e bine emotional!bafta mare, va fi bine oricum

cu decalotarea cum am mai spus aici nu se recomanda deloc, e o teorie care zice ca se decaloteaza singuri spre virsta de 2-3 ani fara probleme, se intervine doar cind nu se decaloteaza de la sine, si atunci se foloseste o crema cu hidrocortizon ff eficace, fara sa chinuim copilul si fara sa ne intrebam daca oare tragem destul, sau daca am tras prea mult!"brinza aia alba e o secretie normala, ca doar nici la bebei fetite nu le facem spalaturi vaginale, ei la baieti e la fel!igiena si curatenie in limitele normale!

chiqui, sint scaune de masa inclinabile, ca si cele din pozele ce i le-am pus elei, care merg si la copilasii care nu stau bine in fund

ella, citi dinti are david al tau? ca azi parca am vazut ceva acolo jos pe gingie!cred ca de aia e miriit

petit_ange, asa e si la mine o parte din suflet mi-a ramas in franta, si nu am reusit sa ma acomodez in romania dupa ce m-am intors, este unul din motivele ptr care am plecat in canada. eu, am stat linga strasbourg, ai mei au o casa acolo la 60 km, facultatea la strasbourg am facut-o. eu, nu ma mai intorc in franta decit in vizita, am avut si experiente tare neplacute cu ei, sint tare nationalisti!iar sotul ca notar nu ar avea ce cauta in franta, si iar s=o ia de la capat cu studiile as innebuni eu, dar mai el...

fug ca azi gatesc ca-i dominic la gradi, fac medalioane de porc cu sunca si sos dovlecei

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor,
Reusesc si eu sa mai scriu cate ceva.
A fost prima saptamana de lucru la mine si sunt franta de oboseala. Nici sa va citesc nu am reusit in timpul saptamanii, dar ati fost cuminti si nu am avut asa mult de recuperat azi.
Nu mai stiu ce voiam sa raspund si cui.
Andrada super videoclipul. Multumim mult.
Sa va spun cateva vorbe despre noi. Puiutul meu s-a acomodat bine cu mama, a marait putin la prima masa si apoi a fost ok. La plimbare iese insa cu socrii si atunci plange destul de rau si e cam agitat. Daca e si mama cu ei e ok, daca sunt numai socrii scandalul e in toi. Mancam destul de la san zic eu, sunt multumita pana acum. Ziua si-a facut un program chiar bun, mananca dimineata la trezire san, inanite sa plec ma mulg si ii las in biberon (unoeri 50, alteori 75-80 ml) pe care ii mananca la 10-11 impreuna cu 60 sau 90 ml completare, apoi la 14-15 merg eu acasa si ii dau san, ma mulg si ii las pentru masa de la 17:30-18 cand mai mananca si completare 60 sa 90 ml. Apoi seara dupa baita mancam san si noaptea ne mai trezim de vreo 3 ori sa mancam. De fapt cred ca s-a cam invatat ca il iau in brate ca nu mananca cine stie ce noaptea, 3-4 minute si apoi adoarme. In schimb la masa de pranz mai mereu avem scandal, fac tot felul de scamatorii sa gasim o pozitie convenabila, doar in cap nu am stat inca sa-l fac sa manance. Dar atata timp cat pot sa-l alaptez nu conteaza, important este sa manance puiutul san.
In rest ma simt bine la lucru, aveam nevoie sa plec de acasa si sa mai socializez. Nu am crezut ca o sa am asa un tonus bun cand o sa revin la serviciu. Dar cu toata oboseala, sa simt in ansamblu bine. Ma tine si ocupata si nu mai am timp sa-mi plang de mila. In ansamblu cred ca a fost o decizie buna revenirea la munca.
Elteka tu ce mai faci? Chiar te intreci cu gluma cu o absenta asa de lunga. De Poohy mai stiti ceva? Nici ea nu a mai scris de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Andrada

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Asa creste Ana

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput