***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)
Raspunsuri - Pagina 14
lbelciug spune:
Ella, EXCELENT! Multumesc mult pt asa un raspuns complet.
Raman datoare! La noi pretul va fi achitat la cursul BNR din ziua platii, insa nu va fi mai mic decat cel din ziua la care am incheiat antecontractul. Informatia nu era "ascunsa" ci chiar bolduita. E drept, asta e o mica magarie, asa cum ziceai si tu... bine macar insa ca in euro pretul este fix. In rest totul corespunde, am si autentificat antecontractul in fata notarului.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885830356/" target="_blank">Botez Bogdanel
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157601885892902/" target="_blank">Poze din August&Sept
chiquitita spune:
ella, de la ce varsta l-ai pus pe david in scaunel de masa?
Mami de Livia (08.06.2007)
ella_74 spune:
Vai Liviana, nu vreau sa te sperii, dar exact asa suna clauza si in contractul nostru; degeaba ati agreat un pret in euro atata vreme cat veti plati la un curs care nu poate fi mai mic decat cel de la data antecontractului; fiindca, in cazul in care cusrul va fi mai mic deca 3.35 cat e acum sa zicem, veti plati mai multi euro decat scrie in contract; practic pretul contractului este in lei fiindca inmultesti cati euro scrie in contract cu un curs egal cu cel de la data antecontractului si astia sunt leii pe care trebuie sa-i platesti indiferent daca la momentul la care se finalizeaza apartamentul, cursul euro o sa fie sa zicem 3.0.
Noi am facut un calcul ca daca cursul euro scade peste 2 ani la 3.0 fata de 3.35 cat e acum, ar fi trebuit sa mai scoatem aproximativ 15.000 euro din buzunar, ceea ce este inacceptabil.
Si dincolo de previziunile despre curs, daca intervine ceva la nivel international care destabilizeaza cursul atat de tare incat il coboara dramatic ( de ex. razboi), asta inseamna deja sume mult mai mari de returnat.
Sunt persoane care au incheiat precontractul atunci cand euro era 3.5, deci deja acum platesc mai multi euro decat sunt scrisi in contract...
Sper doar, in cazul tau, sa se finalizeze repede constructia si pana atunci cursul euro/ron sa n-o ia razna.
, mamica de David (24.04.2007)
poze David
ella_74 spune:
chiqui,
Boby sta deja in fundulet, dar nu-l lasam la 90 grade pana nu face 6 luni; ela are 5 luni si 2 saptamani (luni va implini de fapt atat) si vreau sa cumpar un scaun care are pozitia spatarului reglabila ca sa-l pun la 45-60 grade; si am vazut la targ unele care sunt cu roti, se pliaza usor si se poate cobori scaunul ca sa-i pot da de ex sa manance in timp ce eu stau pe canapea.
poze David
Madi spune:
quote:
Originally posted by ella_74
Boby sta deja in fundulet,
Ella, mamica de David (24.04.2007)
poze David
Ella Bobita al tau s-a ridicat in fundulet singur sau sta sprijinit?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
carstea spune:
lbelciug,noi am facut vaccinul vinerea trecuta si nu a avut nici o reactie.I-am dat o lingurita de panadol dupa, si atat.Dragul de el nici nu a plans la vaccin.
Tu ce parere ai de exercitiile PILATES?
Ella cum se numeste aspiratorul nazal?(nu s-a deschis link-ul).Oalta intrebare e:ce stii despre pensiile private pt mamici in CiG.NOI NU OPTAM ACUM SAU CAND REVENIM?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 4 luni /sunt barbat!
ella_74 spune:
ei Madi, o fi Bobita al meu precoce la dintisori de ex. dar nici chiar asa incat sa se ridice singurel in fundulet
; el ar vrea saracu sa se ridice singur dar e inca neputincios; sta in fundulet nesprijinit dar nu pentru mult timp, de altfel mi-a fost si frica sa-l tin asa mult timp ca sa vad cat ar rezista; cert e ca daca il tin de manute se ridica in fundulet si face orice numai sa nu-l asez la loc, adica se impinge cu manutele ![]()
toate la timpul lor, fiindca sunt sigura ca dupa ce va sta bine in fundulet pasul imediat urmator e sa se lase in 4 labute si sa plece sa decopere America prin casa
; asa ca maxim intr-o luna cred ca va intreb de tarc.![]()
poze David
ella_74 spune:
carstea, Madi a scris deja, aspiratorul e de la BEBESounds, asta e firma dar e distribuit pe toate site-urile de bebe, nu le scriu aici ca sigur sunt restrictionate.
Cu pensia, cred ca te referi la cea obligatorie, procentul care va fi directionat catre fonduri private, care e 2% acum si va deveni pana in 2016 6%.
In cic contractul de munca este suspendat, ceea ce inseamna ca tu poti opta acum unde sa fie directionati cei 2% dar vei cotiza abia atunci cand te intorci la serviciu.
Prima contributie este in luna ianuarie 2008 dar perioada in care putem opta este de 4 luni, ar fi trebuit sa inceapa in august dar stiu ca s-a amanat.
Nici eu n-am avut vreme sa citesc mai multe despre treaba asta, deci inca nu am optat pentru anumit fond de pensii.
O sa mai scriu despre asta cand o sa am noutati.
poze David
mica0307 spune:
liviana nici Maya nu a avut nici o reactie la vaccin. Eu l-am luat din sensiblue cu 2.2 mil dar am vazut ca in helpnet e mai ieftin.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
Madi spune:
Andrada unde ai disparut?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”