***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (13)
Raspunsuri - Pagina 22
mica0307 spune:
pepsi asa cum a zis si paflo la noi se gasesti oscillo in capsule mici (tubulete) pe care il dizolv in 3-4 lingurite de apa (se dizolva cam greu). E dulceag, deci Maya il bea cu placere. Oare fac vreo greseala daca ii dau cu canita si nu cu lingurita? Asa ii dau si sucul de morcovi.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet
Hainutze
arcadia spune:
Raportam si noi inceperea diversificarii: ieri i-am dat 7 ml de suculet de morcovi, hmm, l-a papat, azi i-am dat vreo 20 ml si nu i-a placut. Nu stiu daca din cauza gustului sau din cauza pozitiei in care statea, ca s-a inecat un picut. Mai incerc si maine apoi trec pe suc de mar.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
Motannel spune:
La multi ani, Teodora, minunea noastra!
Sa cresti mare, sanatoasa, desteapta, frumoasa!
Sa ai o viata plina de bucurii si satisfactii!!!
Ali24, si eu am postat o fotografie pe site-ul duracell si nu am mai gasit-o! Si .... bineinteles ca l-am votat pe Antonio! Chiar ... poate ne invata Andrada cum sa ne votam si puii nostri!
Carstea, multumesc pentru urari! La multi ani lui Rares!
La multi ani tuturor sarbatoritilor!!!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
www.lilypie.com/first_birthday.php?r=10190" target="_blank">Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Incerc sa pun si ticker!
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Am reusit!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
Motannel spune:
Ati vazut ce frumos si-au organizat site-ul fetele de la bucurii de sept-oct2006? Au multe link-uri pe prima pagina cu fotografiile bebeilor lor! Original!
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)
gabiu spune:
Teodora Elena, sa fi sanatoasa si voioasa si sa-i faci fericiti pe parinti.
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">un dar divin de mai-iunie2007
andradap spune:
LA multi ani sarbatoritilor!!!! Sa creasca mari, sanatosi si voinici! 
Ma apuc de facut cap. nou
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
andradap spune:
CAPITOLUL 14
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio
michigan spune:
mai aparem si noi
am fost raciti dar multumesc lui d-zeu ca acum este totul bine, ne-a trecut , si mie si lui
trebuie sa trimitem multi pupici andradei pt cel mai minunat cadou
inutil sa va mai spun ce lacrimi de crocodil mi de innoada sub barbie...
sunt asa de fericita
abia acum realizez cat de mult il doream si cum viata mea se umple de fericire cu fiecare zambet si cu fiecare sunet pe care il articuleaza minunea mea
si cand te gandesti ca se face un an de cand o doua dungulite roz mi-au schimbat universul
cu riscul de a deveni sufocanta, il iubesc mai mult decat viata mea
na , andrada, din vina ta sunt asa nostalgica azi
mai revenim cand avem o dospozitie mai buna![]()
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=35048c9ca106cb6d709106" target="_blank">Octavian (17iunie2007)