Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ma, io ma gandesc serios sa fac un drum la paris, ca nu mai pot!
si colac peste pupaza, am primit de dimineata newsletter de la explore travel - paris 3 nopti h de 3 stele plus avion 275 e.
ce parere aveti?
ofreta pana-n 10 dec.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna intr-o zi de marti!!!
Sa incerc sa raspund in "ordinea de pe tricou"!

quote:
Originally posted by mimi_dumy

Gandacel, multam si tie pt urare. Eu una te sfatuiesc sa incerci cu IBR-ul daca asta iti doresti, eu una m-am cam codit cu masterul, dar cum vreau sa-mi schimb serviciul am zis ca nu imi strica.Sanatate multa la toata familia.

Eu am master, numai ca am alta specializare. Lucrez insa in domeniul bancar si m-am gandit ca nu mi-ar strica.

Teo-banu, nu mai auzisem de un secol de tine! Felicitari, proaspata mamica. Sper sa ne povestesti mai multe cat de curand vei putea.

Madau, de asta erai tu asa de obosita si stresata!!! Felicitari! Si iti doresc sa te linistesti acum, nu sa incepi alte treburi!

Tania, asa este kk de bebe mic alaptat la san. Si poate fi si altfel. Adica, fiecare cu numarul si consistenta lui. Cat despre calciu... nu mai poti amana, sa se faca mai mare? Nu cred ca e asa un capat de tara daca nu-i dai. Nici eu nu mai pot tine pasul cu cat de mult scriu fetele...

Wow!!! Scuze, am inceput sa citesc de unde ramasesem ultima oara cand am scris, am crezut ca pana acum sunt 8 pagini, insa sunt 18!!!! Deci, raman cu raspunsurile pana la pagina 6, ca m-am descurajat... si incerc doar sa citesc din urma cand voi mai putea.

Va sarut pe toate si stau aici cuminte si incerc sa ctesc cat mai pot, cat doarme Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria atunci ia'n sa vii tu acasa la mine cu barbat'meu sa-mi instalati JDKu'
Ca principiu sunt de acord, sa separi lucrurile, dar totdeauna cand partitionam si instalam Win ni se pare ca lasam destul spatiu pe C iar in timp se dovedeste contrariul.

Gandacel vezi ca paginile s-au scurtat de ceva vreme, de-asta imediat se umplu.

xandra verifica in prealabil hotelul ca pozitie si ca review-uri, sa nu te trezesti in cine stie ce vagauna.

Anda, unde te-ai cazat? Cat, cum, unde? Daca vrei sa povestesti, dk nu, nicio suparare.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02
xandra verifica in prealabil hotelul ca pozitie si ca review-uri, sa nu te trezesti in cine stie ce vagauna.

as verifica io hotelul, da' mai intai am verificat portofelul, si.......

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lavi io nu l-am lasat de buna voie, dar deh..merge cu toata gaska, puteam sa ma pun eu contra?. Incerc sa ma incurajez ca vor trece repede zilele...dar ma mai apuca deprimarea si ma gandesc ce fac daca i se face rau Mirunei, sau mie...o sa stau numai cu grija lui, mi-e teama si de drumul pana acolo...stii tu, tampenii din astea. De aia ma framant atat.

Anda n-am apucat sa scot Mirena, aveam programare sapt trecuta la Tutu dar n-am mai ajuns. In rest, cu atacurile de panica stau mai bine, n-am mai facut, dar oricum mai exista un pic de teama care ma tine mai legata de casa. Fac psihoterapie, azi merg la a treia sedinta, mai am una si cica e gata. Vom vedea

Gandacel

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by xandra28

si colac peste pupaza, am primit de dimineata newsletter de la explore travel - paris 3 nopti h de 3 stele plus avion 275 e.
ce parere aveti?
ofreta pana-n 10 dec.

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

caaaat? super, baga-te repede!
pai sa va zic cat a fost:
am facut super economie si tot n-am ajuns la pretul xandrei. vreau si io oferte de la explore travel asta! unde intru?
bilete avion la lowcost, la blueair, luate cu o luna si jumatate, chiar 2 luni inainte si tot au facut 350 euro amandoua. la tarom era 350 doar o persoana:))))
cazare de pe www.venere.com, ca e singurul site serios pe care-l stiu eu, care nu te taxeaza cand rezervi, platesti la hotel, doar dai datele de pe card cand faci rezervarea, cardul poate sa fie gol-golut. poti sa te rasgandesti pana in preziua cazarii, nu te taxeaza. sanctiunea e de o noapte cazare (cobntravaloarea) daca nu te prezinti in ziua cazarii, adik vei figura cu datorie pe card, chiar dk e gol sau iti trage sanctiunea imediat de pe card daca ai bani pe el. dar repet, trebuie sa fi nebun sa ajungi la asta, de vreme ce poti anula si cu 24 de ore inainte, fara sanctiune. problema e ca ne-am trezit tarziu sa rezervam hotelul, asa ca am gasit doar hotel cantagrel, cam in sudul parisului, 3 stele, 270 euro, 2 persoane, 3 nopti vineri-luni. de la zi la zi se ocupa ofertekle pe venere.com. , cu cat te trezesti mai devreme cu atat gasesti hoteluri mai centrale si la preturi mai bune.
acolo nu se pune cat am cheltyuit ca fiecare isi configureaza bugetul in fct de posibilitati.
puteam sa facem si mai mare economie daca: mergeam cu myair in loc de bluair ( e mai ieftin si au si intoarceri seara, nu dimineata, dar a fost o eroare de-a noastra) si trebuia sa rezervam mai din vreme hotelul. la banii astia aveam mai in centru 3 stele sau aveam in aceeasi zona, tot 3 stele, dar mai ieftin. locatia hotelului nu e ceva de maxima importanta, parisul are 14 linii de metrou, harta e ca o panza de paianjen, in 10 minute ajungi de la un capat la altul al orasului.
hotelul a fost ok, aveau si jacuzi in baie:)), dar nu de-aia te duci la paris, adik nu era important asta.
inca ceva: myair aterizeaza pe orly, aproape de paris, blueair aterizeaza pe beauvais, unde se face agricultura franceza... se ia un autobuz care face 13 euro de pers dus, deci 52 euro in total 2 pers dus-intors si pierzi o ora si jumatate la dus si inca o ora si jumatate la intors!!!!!
colega mea a fost cu oferta prin agentie bucuresteana cu city break care aranjeaza ei tot, dar a platit 450 euro de pers, deci 900 de pereche, aviopn, 3 stele 3 nopti cazare si transfer aeroport-hotel aranjat de ei. singurul plus a fost ca n-au avut companie de zbor lowcost, ci tarom, deci mancare pe avion si mai multa siguranta:)
xandra, mergi pe oferta asta de ai primit-o, e buna.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salutare

Suntem bine, de v-ati intrebat de noi.

Felicitari noilor mamici de fetite dragalase, Teo si Pitic. Sanatate multa si laptic.

Lavi, mi-am amintit de tanti "binevoitoare", care facea aprecieri la silueta ta - o zgripturoaica. Super faine pozele din concediu. M-am delectat cu ele.

Joy, sunt sigura ca laptic e, sunt doar indoielile tale. Eu am avut din astea pe toata perioada alaptarii. pupi

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Anda, ca tot am rasfoit in urma in cautarea pozelor de la Paris : noi inca asteptam cronicutza ironico-admirativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda am studoat si eu cateva oferte de la Explore Travel, cele ptr revelion...par ok, noi inca nu ne-am hotarat unde sa mergem dar oscilam intre Paris sau Madrid. Uite-te la ei pe site...au ceva oferte bune

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anda77

quote:
Originally posted by xandra28

ce parere aveti?
ofreta pana-n 10 dec.

anda, mami de bb vladut

caaaat? super, baga-te repede!
pai sa va zic cat a fost:
am facut super economie si tot n-am ajuns la pretul xandrei. vreau si io oferte de la explore travel asta! unde intru?
bilete avion la lowcost, la blueair, luate cu o luna si jumatate, chiar 2 luni inainte si tot au facut 350 euro amandoua. la tarom era 350 doar o persoana:))))
cazare de pe www.venere.com, ca e singurul site serios pe care-l stiu eu, care nu te taxeaza cand rezervi, platesti la hotel, doar dai datele de pe card cand faci rezervarea, cardul poate sa fie gol-golut. poti sa te rasgandesti pana in preziua cazarii, nu te taxeaza. sanctiunea e de o noapte cazare (cobntravaloarea) daca nu te prezinti in ziua cazarii, adik vei figura cu datorie pe card, chiar dk e gol sau iti trage sanctiunea imediat de pe card daca ai bani pe el. dar repet, trebuie sa fi nebun sa ajungi la asta, de vreme ce poti anula si cu 24 de ore inainte, fara sanctiune. problema e ca ne-am trezit tarziu sa rezervam hotelul, asa ca am gasit doar hotel cantagrel, cam in sudul parisului, 3 stele, 270 euro, 2 persoane, 3 nopti vineri-luni. de la zi la zi se ocupa ofertekle pe venere.com. , cu cat te trezesti mai devreme cu atat gasesti hoteluri mai centrale si la preturi mai bune.
acolo nu se pune cat am cheltyuit ca fiecare isi configureaza bugetul in fct de posibilitati.
puteam sa facem si mai mare economie daca: mergeam cu myair in loc de bluair ( e mai ieftin si au si intoarceri seara, nu dimineata, dar a fost o eroare de-a noastra) si trebuia sa rezervam mai din vreme hotelul. la banii astia aveam mai in centru 3 stele sau aveam in aceeasi zona, tot 3 stele, dar mai ieftin. locatia hotelului nu e ceva de maxima importanta, parisul are 14 linii de metrou, harta e ca o panza de paianjen, in 10 minute ajungi de la un capat la altul al orasului.
hotelul a fost ok, aveau si jacuzi in baie:)), dar nu de-aia te duci la paris, adik nu era important asta.
inca ceva: myair aterizeaza pe orly, aproape de paris, blueair aterizeaza pe beauvais, unde se face agricultura franceza... se ia un autobuz care face 13 euro de pers dus, deci 52 euro in total 2 pers dus-intors si pierzi o ora si jumatate la dus si inca o ora si jumatate la intors!!!!!
colega mea a fost cu oferta prin agentie bucuresteana cu city break care aranjeaza ei tot, dar a platit 450 euro de pers, deci 900 de pereche, aviopn, 3 stele 3 nopti cazare si transfer aeroport-hotel aranjat de ei. singurul plus a fost ca n-au avut companie de zbor lowcost, ci tarom, deci mancare pe avion si mai multa siguranta:)
xandra, mergi pe oferta asta de ai primit-o, e buna.

mami de poet(09.12.2005)

anda, stiu ca oferta e buna. si eu, ca si tine, am mai fost, in principiu stiu si care-s preturile, si in ce zona vreau sa stau... dar parca nu ma-ndur sa merg 3 zile (doar), si sa renunt sa mai plec de revelion, pentru ca asta ar insemna. se merita 1.ooo e (cu tot cu cheltuieli) pentru 3 zile la paris? bine, daca ma-ntrebi pe mine, se merita pentru ca sunt chiar innebunita sa mai ajung inca o data...
dar totusi, sunt multe alte locuri unde inca n-am fost...
in fine, ma mai gandesc...

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput