Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ah, eram datoare cu linkul: www explore travel ro
fara spatii, normal.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

sa revin ca am trimis post-ul ala cam aiurea, adica era neterminat dar din cauza de copil cu tatza-n gura toata ziua am zis ca sa-l trimit macar pe jumatate.

eu am fost racita bine zilele astea. nu am luat decat paracetamol si mi-a facut cristi 2 seri frectie.
acum, LAVI, stiu care-s principiile tale. dar decat sa ajung la pompa...mai bine lipsa.

lapte se pare ca este, DAR: pe cateva canale si "vine" destul de greu, nu curge para malaiata in gura lui natafleata.

asa am patit si la vlad, dar dupa 3 luni, apoi de aia nu a mai vrut el sa suga ca trebuia sa munceasca muuuult pt o picatura de lapte.
nu stiu de ce vine greu asa. si la pompa daca trag la fel de greu curge.

lapte praf nu prea bea. si ii dau in ultima instanta, dupa ce ma suge pe mine de-mi albeste sfarcurile si ma ustura de mor.
si bea 15-20 ml (maaaxim chiar si mai putin si cateodata nu bea deloc, sau abia abia ii ia si pe astia)
nu am o anume masa cand ii dau ci v-am zis cand numai suport din cauza usturimii si durerii.

pompa am folosit-o doar doar s-or desfunda niscaiva canale. dar se pare ca nu.
sanii nu mi se umfla sa ma doara, ba chiar sunt "flescaiti"....

am de raspuns o gramada, dar ma duc sa apuc si io macar o ora de somn si revin mai pe seara.

Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

of. pozele. nu stiu ce sa le fac. erau publice.... am schimbat linku' de la slideshow la albumul in sine. poate merge. merge?

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MONET, MERGE! SUPER FETITELE!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

noa, acuma se vad pozele

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie

www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

niste poze superbe cu niste fetite senzationale!!!
stiam eu de ce vreau fata!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Colectie noua!

Mergi la inceput