Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, vezi aici.

Cu alaptatul: fac si eu galerie pro, DAR e mai important ca mamica sa fie relaxata decat obsedata pe alaptatul exclusiv. Nah, asta e concluzia mea finala, dupa ce am tot tras si eu de lapticul ala. A doua oara, si cu un copil ultra-solicitant in jur (cum e si al meu, si Vladutz de Joy), nu stiu daca as mai reusi...

La uroculturi nu ma pricep, sper sa rezolvati cu bine!

Lavi, chiar vroiam sa intreb de pompa, daca mai merita cumparata... La Cristi n-am avut, au fost momente in care imi doream dar le-am depasit de fiecare data fara sa scot banii . Mai ales ca si doctora mea era anti-pompa si pro supt ca sa rezolvam toate problemele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

miha, nu m-am confruntat cu situatia asta, dar cred ca si eu i-as reface urocultura.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Miha nu stiu ce sa zic, ciudat intr-adevar. Poate nu a fost facuta bine urocultura...n-o poti reface?

Joy cred ca tu vrei , cum sa zici ca "nu te incadrezi in peisaj" neavand copilul acasa? Pai in cazul asta am cam ramane sa vb singure pe aici, ca sunt multe care au copii la cresa, gradi, bunici, etc. Cu alaptatul, un singura sfat..fa cum te simti tu impacata si linistita. Orice decizie ai lua, fii convinsa ca e cea mai buna ptr TINE. Noi aici putem doar generaliza, in final tu fiind singura care poate pune in balanta si hotara cum e mai bine.

Io m-am deranjat la burta de la ceva, toata noaptea am stat pe WC..acu' mi-e un somn de mor, dar trebuie sa-i pregatesc bagajul lui Marius...joi dimineata la 5 pleaca...of, iar ma gandesc si ma apuca deprimarea

Ma duc sa-mi pun ceva de rontait

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ziceti-mi si mie un laborator bun. acum am facut analiza la Medicover-Synevo.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Maria, multam, mda, este vba de update repostory care musai trebuie sa stea pe directorul windows-ului.
O sa-l omor pe Virgil, ca el vine cu idei de-astea, sa instalam Windows-ul pe un drive separat . Care bineinteles se umple iute si atunci da-i si lupta...

madau din moment ce i-ai dat voie sa plece, de ce te mai framati acum?

mihaelutat noua Medicover-ul ne-au dat niste analize banale ale Silviei dupa 2 saptamani, ca nu le gaseau. Eu am 0 incredere in ei.

Fa-le la spital la IOMC, contra cost, nu-ti trebuie nicio trimitere. E si langa tine pe deasupra. Eu acolo i-am facut Silviei analize cand cu pneumonia si acolo ma voi mai duce cand va fi cazul DF la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Merci Lavi o sa ma duc acolo. O sa vb si cu doctorita mai pe larg maine sa vedem ea ce zice si cum faccem in continuare. Deocamdata o sa ii refac analiza pana sa ii dau antibiotic.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ca veni vorba de analize, vreau sa merg cu mama sa ne facem mamografii, unde putem sa ne ducem?
initial m-am gandit la medicor, dar la ce spune lavi... as cam renunta...

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

quote:
Originally posted by xandra28

ca veni vorba de analize, vreau sa merg cu mama sa ne facem mamografii, unde putem sa ne ducem?
initial m-am gandit la medicor, dar la ce spune lavi... as cam renunta...

anda, mami de bb vladut

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

n-are , ma, legatura. acolo e alt aparat si alt dr. nu e laboratorul, nu e chimistul respectiv.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, ce ai mai facut cu deprimarea, chiar? mai, dar te-ai mai gandit sa scoti steriletul? ca tu ziceai ca e probabil sa fie efect secundar, ca ai citit de mirena aia.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by lavi02
O sa-l omor pe Virgil, ca el vine cu idei de-astea, sa instalam Windows-ul pe un drive separat . Care bineinteles se umple iute si atunci da-i si lupta...

Asta si mie mi se pare principiu bun si il respect intotdeauna

Mergi la inceput