Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 17
anda77 spune:
2222 vacanta lui mama di tutti
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
mdt, am ajuns la frigiliana...
zi-mi tu mie, in cate orase din tara asta, construite pe un deal sau asa ceva, am putea cu 4 oameni de la primarie sa pietruim strazile, sa pietruim frumos treptele? si arata cu totul altfel?
cat costa 4 galeti cu var? banuiesc, dar nu stiu sigur. stiti? ati vazut cum arata casele din comarnic, din azuga? horror! oricat esti de sarac, cateva galeti de var intr-o vara si ti-ai facut super casa de munte
anul urmator, dai cu ulei ars negru pe tocarie ( e 20.000 lei vechi litrul la benzinarie, ala din masini, folosit, am dat io in pod, cu mana mea, protejeaza si la exterior lemnul fte bine de pe vremea lu' adam:) si s-a facut specificul arhitectural al zonei muntoase romanesti. case albe, lemnarie neagra la mansarda, 2 muscate la fereastra (sunt gratuite intre vecini) si scoti de rupi din turism rural. ca sa-l faci nerural, deja trebuie si ceva administratie, investitii etc, dar nu ar mai arata tara asta cenusie...
stii cat de super ar arata statiunile daca n-ar fi nicio casa de oameni puturosi?
aici nu mai e vb de lipsa de bani, e nesimtire, unele solutii nu costa deloc mult, varul si uleiul ars de exemplu.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Mey, eu n-am pus pozele astea ca sa te enervezi 
Dar ai maxima dreptate - cand treci prin Azuga zici ca-i getto (sau cum s-o scrie). De acord cu tine ca ce-i mare branza sa iesi in fata casei sa tai iarba sa plivesti buruienile si sa pui flori si sa dai un var din cand in cand.
anda77 spune:
ma bucur ca v-aplacut excursia virtuala la paris. pacat ca s-au terminat concediile, cateva luni nu mai avem poze sa mai calatorim virtual una de la alta:)
mami de poet(09.12.2005)
joy04 spune:
hello heloo.
sper ca nu v-ati facut griji pt noi. va multumesc ca ati intrebat de mine si ca v-ati gandit la noi..
simt ca nu ma prea incadrez in "peisaj" aici. adica neavandu-l pe vlad acasa...grijile mele sunt acum altele.
nu suntem prea bine. adica inca cu muci necurgatori cu care ne batem....nu-s mereu, de ex ieri doar o data am scos ceva din nasul lui dar azi dimineata am scoooos...de nu se mai opreau. nu stiu daca as putea sa pun macar in camera niste karvol.
nici cu laptele nu stam prea bine. tot mi se pare ca nu am, el vrea sa suga la o ora si nu am lapte...abia la 2.5-3 ore mi se umplu sanii.
asa ca stam si cu bibe de lapte praf..si cu pompa..
probabil voi renunta la alalptat cand va veni vlad acasa ca nu voi putea sa stau cate 1-1.5 ore sa-l alaptez la alex...
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Hai, mai Joy, mai, tu care pe Vlad l-ai alaptat atata sa renunti asa repede la Alex!
Pe karvol scrie ca nu-i voie pana la 2 ani, unii dr il mai dau cu dispensa la astia marisori, la aia mici de tot nu cred...
Da-i cu ser fiziologic/apa de mare la greu, poti sa-i pui vas cu ceai cald de musetel pe langa pat sa-i faca aburi...
anda77 spune:
joy, tu deja esti incadrata si para-incadrata in acest peisaj. si sa vrei si nu te mai poti dezincadra:)
nu renunta la alaptata, io am avut apa chioara si de-aia a primit completare de la o luna, ca cantitativ ar fi fost, calitativ nu era ca era de culoarea apei tulburi:)
din cauza ca am bagat completarea, a tot inceput sa scada productia, dar pana n-a refuzat el, adik la 6 luni fix, n-am renuntat, inainte de bibe, ii bagam un san in gura, mai tragea 5 picaturi de apa chioara, dar era cu anticorpi, apa cu anticorpi cum ziceam eu. 2 mi9nute dura pana vedea ca iar e teapa, ca nu trage decat 4 picaturi (asta, spre final, la 6 luni, cand nu mai aveam mai nimik asa), dar nu-l lasam pana nu-si lua "lingurita" de imunitate. am fte mare convingere ca picaturile alea l-au ferit de n-a racit o data pana la 8 luni asa si avea si pofta de mancare si era si vioi.
hai ca o las si pe mdt sa te bage nitel in corzi:) prieteneste:)
prietena mea cu fetita de o luna i-a pus karvol pe perna chiar, i-a dat medicul ei voie. e dubios medicul ei:), mie nu-mi place ce-i spune, dar ma gandesc ca n-o fi baio sa pui ceva karvol prin camera.
mami de poet(09.12.2005)
Mihaelutat spune:
Hello fetele ce mai faceti?
Eu sunt in mare dilema. asa cum stiti saptaman trecuta i-am facut lui Titi, in urma febrei mari, analiza de urina. asa cum va spuneam sumarul a iesit foarte bine, valori absolut normale, iar azi la urocultura i-a iesit E-colii peste 100.000 de UFC. antibiograma arata naspa, este rezistent la o gramada de antibiotice, inclusiv la Augmentin si Ampicilina etc. Sunt doar vreo 4-5 substante la care e sensibil dintr-o lista de vreo 22.... Sunt in dilema, copilul e bine, doctorita nu se astepta la asa o urocultura dupa un sumar asa bun, dar vorbim mai pe larg maine cand vede si ea scis negru pe alb. Fetele care v-ati confruntat cu infectiile astea e posibil sa iasa sumarul bine si urocultura naspa. Oricum vreu sa ii refac urocultura in alta parte sa vad care e treaba....
Mihaela
album dn Titi
lavi02 spune:
Dap, cu alaptatul eu zic sa lasi si bibele si pompa si sa pui copilul la san de cate ori cere. Adica eu asa am facut, ca mi se parea ca am, ca mi se parea ca n-am. Laptele se mai formeaza si cand suge copilul, din starea ta sufleteasca de drag si induiosare fata de el.
Or cum eu drag si induiosare fata de pompa n-am... nu mi-a fost de mare folos.
Pe de alta parte fiecare face cum crede ca-i mai bine si cum poate, mie mi s-a cam uscat gatlejul de cat am militat pentru alaptare si in general pentru metode cat mai naturale de nastere, crestere si alimentatie a copilului. Sincer mi-au cam secat puterile sa-i conving pe altii, anda, ca ziceai tu de bagat in corzi.
Ca nu intotdeauna se poate, iar sunt de acord, sunt situatii si situatii.
Eu cu ai mei fac cum cred ca-i mai bine, daca pe cineva intereseaza ce si cum fac eu - bine, daca nu, nu.
lavi02 spune:
Informaticienelor: maria, feli, etc, cine si-a instalat JDK-ul recent?
Ca eu am spatiu putin pe C si mult pe D, peste tot i-am dat sa instaleze pe D in loc de C si ca boul zice ca ii trebuie 100 de mega pe C si 200 pe D iar eu bineinteles ca n-am.
Oare mai pot sa-i setez de undeva D in loc de C? Undeva ascuns? Ca vizibil nu vad.
Sau e chiar spatiu pe care i-l trebuie pe C ca sa functioneze?
Scuze de off topic