Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ilenutza, ne lasi cu 'sunt grasa si urata"...? arati superb in poze, vad ca ti-ai mai inchis culoarea parului. sa-ti mai faci parul asa, pieptanat simetric intr-o parte, ca-ti sta fte bine. andrei seamana cu frate-sau, au amandoi niste guritze haioase:))
mama di tutti, ce poze colorateeeee! ale mele sunt numai in zile ploioase:( Bine, spania e toata o culoare:)
ce mozaicuri misto au spaniolii astia, peste tot...si briz-briz-urile alea in piatra...ma uit kla orasele astea, cand ies pe undeva din tara...nu stiu romanii nici sa faca, nici sa pastreze ce au facut niste stramosi mai isteti. in toate orasele culturale din europa, exista interdictie la mai mult de P+4 sau P+ 6, de exemplu, cum e in majoritatea orasului paris. pai ce bloculete din sticla de 10 etaje, ca-s mai ieftine si iese profitul mai bine si pe inaltime, tranteau instant romanii in alhambra aia... ia da-le romanilor un oraserl de-asta, sa vezi ca nu-l mai recunosti de greata in juma de an...

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Niste INVESTITORI, mai anda...

Mergi la inceput

hi,hi, da, asta am observat si eu, in zonele neturistice din europa occidentala e mai frumos decat pe kiseleff:) ce sa facem mai, astia chiar au grija de oras, au peisagisti, land-scapisti:) angajati, noi il avem pe videanu

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Da, a fost misto ca nu am alergat intre obektive si am avut timp si sa ne plimbam pe strazi;

Ma enerveaza ca pe unde mai e un spatu verde intre 2 blocuri gri se si grabesc sa-l umple cu un building lucios.... Of, of! ce-au mai retrocedat la parcuri... sa nu mai vorbim.

Mergi la inceput

am ajuns la pozele din nerja...superb
ce ma oftic, ma, ca nu suntem gospodari, asa de frumos am putea sa facem si noi. nu in bucuresti, asta nu mai are scapare, ar trebuui daramat mai mult de jumatate, dar in alte zone.
io sunt singura de pe strada care matura in fata curtii. atat am vrut sa spun.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lavi tot nu ne-ai spus cat a costat vacanta!vezi ca ne-am vorbit sa te intrebam cate una in fiecare zi. doar n-o sa dai ignore la infinit!

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu va citesc cu interes maxim si va raspund tot cu ale mele :

Corap, probabil ca mult a fost, putin a ramas, dar totusi nu ma pot abtine: banuiesc ca tastatura de la laptop s-a stricat si o tot astepti, nu? Vezi ca poti lua una ieftina, pe care s-o conectezi pe USB, costa maxim 30 RONi, e buna pana una-alta.
Apoi i-o poti face cadou lui Anais . Cristi cu asa ceva se juca pe la 6-8 luni, tzacanea in cosuletz la tastatura lui in rand cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by mirib

Lavi tot nu ne-ai spus cat a costat vacanta!vezi ca ne-am vorbit sa te intrebam cate una in fiecare zi. doar n-o sa dai ignore la infinit!

Ba a spus Lavi !

Mergi la inceput

miri am spus in pag 9 a acestui subiect

Anda sa vezi ce-o sa-ti placa Frigiliana cand ajungi acolo cu pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

ups!tre sa citesc din urma. inseamna ca a scris at cand citeam numa mesajele cu sfaturi de doftoriceala!

Mergi la inceput