Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Salutare!

Pitic , sa va traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa, iar tie insanatosire grabnica

Monet , nici eu nu vad pozele , cat mai dureaza cursul tau...adica cat stai departe de fetele cucuiete?

Ina , ma bucur ca sunteti bine , chiar intrasem la idei ce e cu voi

Miri , multa sanatate lui David , iar tie putere sa faci fata situatiei

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miha- La multi ani ,sa fii fericita ,iubita si tot ce iti doresti tu!

anda - am vazut pozele si parca auzeam cantonetele si flasneta cantand! super! ai mancat castane? sunt super! In 2001 am fost la Paris si am mancat pt prima data melci.
Parisul ,e Paris,daca e sa ajung caine vagabond si sa dorm pe strazi ,pai in Paris ma duc.

joy - pe unde esti?ce mai fac flacai tai?

ina -

monet- nu se vad pozele.

catutz - Bianca ce mai face, s-a mai obisnuit cu parinti tai?
ma duc la Prison Break.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mihaelutza - cu intarziere... LA MULTI ANI!!!

Miri, sanatate Davidutzului.

Anda, maaamaaa, ce dor instant mi s-a facut de Paris cand am vazut pozele tale!! Exact prin locurile alea calatoream si eu acu' 2 ani... Am stat o saptamana in Montmartre.

Ile, superbe pozele voastre! Sunteti o familie foarte draguta.

Monet, nu se vad pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

vreau la pariiis, vreau la pariiis!!!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Mii de scuze, am reparat link-urile la subiecte.

Din gresala, existau 2 subiecte numerotate 154, iar link-ul era doar la primul dintre ele, 154' lipsea... Am corectat si numaratoarea capitolelor.
Maria sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Uau, Anda! M-a apucat fredonatul melodiilor lui Joe Dassin in timp ce ma uitam la poze!
Multumim frumos!

Ce frumusel e Daniel de fee! Sa-i traiasca!
Asa frig era la Paris?!

monet nu se vad pozele. Spor la scoala!
Nu-i usor, bine ca esti entuziasmata si sunteti cu totii!

miri a mea e de parere ca antitermicele nu se dau decat daca face febra, nu preventiv. Nurofenul are si efect antiinflamator, pe de alta parte are si efecte negative asupra organismului.
Novocalmin dupa 38.5 mi se pare prea devreme, dupa 39, 39.2, etc.
Multa sanatate!

Chiar, Joy, cum te mai descurci cu Alexutul mic?

corap daca mai intri, in ce stare psihico-familiala mai e doctorasul nostru? I s-au rezolvat problemele? Am maine programare la el la cotrol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ma declar satisfacuta de excursiile virtuale in Spania si Paris Sa va fie de bine fetelor, superbe poze, super amintiri!!

Pumba, stie ca-i bebe in burta, pe care-l cheama "fratior" sau "cocutza"

Lavi, in Franta a fost o vreme tomnateca, daca pot spune asa, toata vara. Frate-meu sta la vreo 30 km de Paris si ne tot povestea cum ploua si erau 15 grade, cand la noi asta vara iesea mercurul din termometre de cald.

Monet, succes cu scoala si putere multa sa treceti peste perioada asta!

Ile, sunteti o familie de pus in rama Si daca tu te vezi grasa si urata...inseamna ca e bun fotograful

Maria(29.11.2005) si Ioana 34+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
August07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

neata
in continuare face febra peste 38, dupa cete zile de febra se dau antibiotice pana la urma?in rest nu e plangacios decat cand ma vede cu lingurita de medicamente.
si mi-a zis ca are polipi si de aia respira pe gura. in nas nu are nici un muc dar tot mai respira pe gura din cand in cand. inainte de raceala de acu 2 sapt nu respira decat pe nas.
multumesc mult de urari de sanatate.zicea si la radio ca e viroza in tot orasul.

Mirela si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miri, dupa 3 zile de febra, sau chiar mai mult in functie de starea copilului si de celelalte simptome.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Lavi, nu stiu,can-am mai fost de mult ... ma duc abia pe 17 oct. asa ca astet info delatine. a... stai caa fost o prietena si l-a prins glumetz

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput