Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 14
miri__b spune:
sa va zic ce mi-a zis dru asta. astept pareri pro/contra de la mamici patite sau cunoscatoare.
viroza respiratorie-obligat 4 ml nurofen/3ori/zi timp de 3-5 zile
dc face febra peste 38.5 si nu trece dupa o ora de la nurofen sa de un supozitor de novocalmin, dc mai e cazul panadol 6 ml, toate max de 3ori/zi fiecare.
dc se mentine febra timp de inca 2 zile(aci nu-s sigura dc cu tot cu asta de azi) -augumentin 457mg cate 3 ml nu inteleg de cate ori/zi timp de 5-7 zile, dar cica se intelege la farmacie, mi-a lasat un nr de tel sa-l sun, nu stiu dc sa o fac ca nu i-am dat nimic in plus si asa era consultatia 249 lei.
si mi-a zis sa nu-l scot afara.
chiar va rog sa-mi spuneti dc nu e bine, ca eu patita nu sunt, si nici pe pediatrii mei nu ma pot baza dupa cum v-am mai povestit.
ma duc sa vad si eu poze de Ile in sfarsit.
EDIT: ile tare frumosi sunteti, si tu o duamnaaa... ai avut acordul lui Cornel sa-i pui pozele pe Yahoo?![]()
Mirela si David - 23.12.2005
anda77 spune:
nu mai fac cronicuta in seara asta ca pic de somn, am urcat pozele aici, vizionare placuta
http://s33.photobucket.com/albums/d61/nichita/paris2007/
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
monet spune:
dragele mele fete,
nu pot spune ce mult imi lipseste sa vin sa vad ce mai ziceti, sa mai zic si eu.... da' vad ca scoala asta imi ocupa tot timpul. nu glumesc: ziua-mi incepe la 6:30am cind ma scol(inca stau din hotel in hotel in pittsburgh in timp ce copilele mi-s cu tata lor acasa, la Orlando), ma infiintez la scoala la 7:30am, cursurile incep la 8. de obicei dureaza pina la 3:30pm. intre 12:30 si 1:30pm cica avem pauza de prinz, da' pe dracu', ca-s prezentari de firme la care trebe sa mergem, daca nu in fiecare zi, cam o dsata la doua zile. am fructe (de la hotel!) cu mine pentru pina la 3:45pm cind ma duc la un local cu mincare ne-chimicalizata si-mi construiesc o salata cu verzituri, rosii, ardei, brinza de vacaetc sau minc un bol de supa. intre 4:15pm si 6:30pm, de obicei este cite-un meeting fatza-n-fatza cu cei de la centrul de "cariere" care ne sfatuiesc si ne indruma catre un job dupa dorinta fiecaruia: ne indruma cum sa facem resume-ul, scrisorile acoperitoare (cover letters) care merg cu resume-ul specific croite dupa compania cariea i te adresezi, teste de personalitate, abilitate, interes, psihologice, scenarii "live" de interviuri (ce faci bine si ce nu, cum sezi pe scaun, cum iti mentii linia corpului, ochii, miinile, picioarele si desigur ce cuvinte-ti ies din gura, cum sa zimbesti, cit de mult sa zimbesti, tonalitatea vocii, modulatiile, cum sa te faci interesant (pentru asta, luam o clasa de actorie!), toate chestii care pur si simplu te ajuta sa te cunosti pe tine insuti/insati mai bine decit ai fi crezut vreodata c-o sa ai nevoie!
... de pe la 6:30, 7pm, tre' sa te intilnesti cu coechipierii la diferite proiecte (sint multe proiecte individuale, dar sint vreo 20% cu echipa). sa zicem ca si astea se termina pe la 8 sau 9pm. mergi acasa (io, la hotel
) si-ncerci sa te tii la curent cu temele de casa (avem 5 materii, de cite doua ori pe saptamina fiecare, deci ii ceva de lucru sa te tii de el...). plus vinerile si simbetele, sint quiz-uri online la doua materii (de obicei consum cam 4 la 5 ore cu pregatirea inainte sa dau testul/quiz-ul, care de obicei dureaza 1 ora. noa, ii foarte intens.... dar sper sa supraviatuiesc. merg in fiecare joi seara acasa, da' copiii ma vad numa' simbata si duminica - astea doua zile-s ale lor. ma rog, duminica dupa-masa ma duc la aeroport, sa zbor spre scoala...
lia-mi zice "ce-i acolo la scoala, mama, asa fain?" eu: "invat lucruri noi, sa avem bani multi mai tiziu" Lia: "asta stiu. tata de ce nu merge la scoala, atunci?" eu: "el lucreaza si face deja bani multi" lia: "aaaaa, bine, atunci eu nu mai trebe sa merg nici la scoala, nici sa lucrez! si nici maya." eu: "te bucuri?" lia: "nu, mie-mi place la scoala!!"
..... da' acuma lia nu merge la scoala (gradi) pentru ca inca nu e clar unde-o sa lucreze sean..... noa, viata complicata, da' noi sintem tare fericiti. ne e dor unii de altii si situatia asta ne leaga pe toti, unii de altii, foarte tare.
va pun poze de ieri, ultima zi de septembrie, intr-un parc de linga casa (florida).
http://www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/
apropo, lavi, am vazut pozele voastre din vacanta si sint superbe!!!

mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601320078989/show/" target="_blank">Fete Tunse
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
madau spune:
Miri e exact ce am spus si noi. Nurofen alternativ cu Panadol la 4 ore, asta inseamna de 3 ori/zi Nurofen si de 3 ori Panadol. La interval de 4 ore, adica odata ii dai Nurofen, peste 4 ore Panadol si tot asa. Si mie pediatra mi-a zis mereu sa-i dau macar 3 zile, chiar daca febra nu mai creste ptr a fi sigura ca e ok. Daca nu scade cu antitermicele ii poti pune Novocalmin supozitor, 1 la 8 ore. Daca tot nu scade febra e clar ca e nevoie de antibiotic, si aici trebuie s-o suni sa-ti zica exact cat, eu la Augmentin ii dadeam Mirunei 2.5 ml la 12 ore. Sper sa fi inteles mai bine acum. Sanatate!
Ma duc sa bag un ochi somnoros la pozele Andei
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
monet spune:
tania, cu intirziere, dar cu bucurie iti spun FELICITARI si sa va traiasca bebe anna!!!

mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157601905201752/show/" target="_blank">A Wet Day
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
miri scumpa,
imi pare rau ca david ii bolnavior, da' las' ca trece! io atita stiu ca antitermicele se dau cit timp trebe scazuta febra, nu mai mult, iar antibioticele se dau in doza prescrisa, chiar daca copilul se simte mai bine - antibioticele tre' sa-si satisfaca "ciclul" lor ca sa aiba efectul dorit. va doresc sanatate, odihniti-va bine. virusii ii luam citeodata, de sintem copii ori adulti, asa ca bine-ar fi daca am putea, cit de eficient, preveni: asta inseamna mincare buna si hranitoare, somn cit trebuie, viata balansata, mult ris, bucurii, griji putine, sortate si rezolvate. zic bine?
va pup.
ma duc sa vad niste poze. am vreo 15 munite pina ma intilnesc cu tipa care ma ajuta sa-mi ajustez resume-ul..... of.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.flickr.com/photos/monet19/sets/72157602220104188/show/" target="_blank">Ultima Zi de Septembrie
monet spune:
...si uite, c-am ajuns sa vad parisul prin ochii andei! multumesc, anda!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
miri__b spune:
Anda super!pomana curata tablourile!si eu cumpar dar n-am unul pe pereti!
Monet imi apare mesaj cu no photos found
miri__b spune:
FETELELELE MERCI DE SUSTINERE!
la mine la avizier mesaj de la presedinta blocului ca nu afiseaza intretinerea"cauza intarzieri le cunoasteti prea bine"=cearta mare cu administratora ad, si inca unul de genul asta cu mari confuzii de litere, ingrosate, una peste alta, si are intre 40-50 ani!"comform legi"=conform legii si mai are si salariu ca presedinta parca!
monet spune:
miri draga,
io nu stiu de ce nu se vad pozele. is acolo si-s publice...hmmm...
sanatate lui david!
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)