Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 13
felicia74 spune:
Salut!
Si eu pe aici cu nervii prastie, mama, sa scrii un mail cu ILi pe cap, asta da, misiune imposibila!
Vitamine - i-am dat Polyvital (o solutie uleioasa, ca nu mergeau siropurile cu zahar la burtica busita a Ilincai).
Teo_banu si Pitic sa va traiasca fetitele, sa fie sanatoase!!!
mama, dar ce de fetite![]()
Anda daca tie ti se pare ca a slabit, poti sa-i dai ceva, de ce nu? Nu ajunge obez chiar dintr-o singura cura![]()
AA, stii ce a mai mers? Vitamina C natural. Pana si Sarah lui Noki a inceput sa pape.
Votez ptr gradi. Sfaturi nu dau, poate se baga mamicile mai experimentate![]()
Multa sanatate bebilor bolnaviori!
Bibe seara - culcat si-l bem singurele. Chiar face urat daca o ajut.
Mihaelutat la multi ani!
Lavi si dr buna e in Militari
Glumesc, acolo locuieste chiar langa celebra policlinica![]()
Si acum sa ma uit si eu la poze.
EDit: ilenutza superbe poze! Sunteti o familie foarte frumoasa! Ati avut fotograf profesionist?
Sa va traiasca crestinul
pumba spune:
ilenutza- sa-ti traiasca micul crestin!
pozele sunt super!
anda- a mai spus chestia asta - cand era Claire mica eram ingrijorata ca e prea slaba,am mers la doc si mi-i zis " de ce vrei sa fie grasa? atunci sa vii la mine ,nu vezi cati copii au probleme in ziua de azi ,cu greutatea?doarme ,e energica ,nu se vaita ca o doare ceva, las-o in pace.
Nik a trecut prin multe in ultima vreme- a fost bolnav ,gradinita o noua provocare si poate asta e ritmul lui. incepe cu innotul sa vezi ce mananca dupa .Bona il plimba cu metroul si ii da paine la greu.
tu cate kg ai? tatal lui e un om "greu"?
miri -sanatate si poate e doar o viroza nesuferita.
lavi- se vede ca a meritat toti banii vacanta voastra!
super pozele,la cat mai multe vacante de genul asta.
Ce misto sa te plimbi prin lume pe banii altora,am vazut Croatia,Spania,Bulgaria am fost si prin Ardeal cu pozele lui meems, astept si Parisu acum.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
anda77 spune:
fetele, merci de incurajari, nu pot sa scriu acu' mai mult, prestez niste baita si bibe si p-orma incarc poze cu parisu vesel si mai vb in seara asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pumba spune:
noki - noi am trecut de la san direct la cana cu cioc,iar in curand renuntam si la asta, din motive de sora mai mare pe care o imitam in cele mai mici detalii si vom bea din pahar de "oameni mari".
Atentie daca bea culcata laptele, poate face otita mai usor(ceva legat de ureche ,gat .... din pacate am neuronu bolnav si nu retin date tehnice ) 
ioana - imi place numele Stefan.stie Maria de fratiorul ei?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
anda77 spune:
si dupa ce incarc, va fac si-o cronicuta cu paris si locuitorii lui ca deja incep sa-mi formez o parere. incerc o combinatie ironico-admirativa:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Anda asteptam cronicuta! Eu una ma dau in vant dupa vacante, si ale mele si ale altora, vorba pumbei
.
Noki eu nu ti-am raspuns ca nu e cazul la noi: Nati bea din canita. Raar il bea snur. Alteori in mai multe transe. de regula nu pe tot dar asta e.
feli dr P sta in Militari? Sau dr cealalta buna a ta? Norocul vostru ca aveti 2.
lavi02 spune:
Feli t-am dat mail pe gmail. :-) Ca raspuns la un post de-al tau la alt sub.
De unde stii, le-ai intalnit la plimbare? ![]()
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Feli t-am dat mail pe gmail. :-) Ca raspuns la un post de-al tau la alt sub.
De unde stii, le-ai intalnit la plimbare?
mi-a zis P la prima intalnire. De cealalta stiu de la barfa din parculet
PS: stai sa vaz daca nu mi-au inchis astia contul de pe gmail, ca nu l-am mai folosit de n ani.
camelia_daniela spune:
Seara buna!
Dragelor in seara asta ne-am intalnit iarasi cu Daria si Adina (Melku)! Au socializat si fetele putin (ca Daria (de Melku) nu prea are cu cine sa se joace aici, la Buzau), au adunat castane, iar noi, mamicile, am mai vorbit putin! Adina m-a intrebat de voi, ii era dor insa ea nu are net aici; acum sta la socri impreuna cu Daria si saptamana asta! Daria e frumoasa foooc
si vorbareata; e mai inaltutza decat Daria mea! Adina a slabiiit mult !
Miri, sanatate lui David! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit