Colectia de toamna-iarna 2005 (156)
Raspunsuri - Pagina 12
madau spune:
Anda acu' io ti-am spus parerea mea mai devreme...cat despre vitamine, parca si Feli i-a dat Ilincutei tot sanasol si a avut aceeasi reactie ca si la Miru, ii era o foame de manca si pietre. Acum la voi e si mai dificil nitel, ca el e si mofturos bag eu seama, dar macar sa simta ceva "soricei" prin burtica, atunci sigur mai baloteaza ceva, ceva. Nu poti sa "motivezi" vreo educatoare sa stea mai mult cu el la masa, sa insiste?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
camelia_daniela spune:
Anda, Feli ii dadea Ilincai Polyvital si era tare multumita. I-am dat si eu Dariei si nu s-a vazut nimik la noi ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Noki_Lara spune:
Anda, bine ai revenit. Baga poze. Da, lipseste un subiect. Du-te pe pagina 20 la precedentul si ai link catre cel ce e lipsa.
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Noki_Lara spune:
Anda - te-am mai intrebat odata la ce gradi este si nu mi-ai raspuns. Zi-mi amu, daca tot ai timp! Io as zice sa contiui cu gradi daca-i place si vezi progrese. Ca despre mancare..cunoooastem si a mea e o fitzoasa si 3/4. Dar de copil care sa moara de foame nu am auzit.
A...sper ca ai petrecut bine!
Adila e nascut la 0.20, am intrebat soacra. Poate ai timp de o astrograma sa vedem daca coincide cu ce stim.![]()
Poze cu Sarah si mami 
www.dropshots.com/Saralyna#albums/ANTALYA%202007" target="_blank">POZE ANTALYA
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
xandra28 spune:
anda, eu de pofta de mancare nu stiu ce sa-ti zic, ca n-am avut in veci problema asta (se vede pe noi), da' tare-as vrea sa vad poze cu parisul, dupa care sunt efectiv innebunita.......
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
tot io... anda, imi amintesc acum ca feli i-a dat ilincai ceva care a avut efect, dar nu mai stiu ce. poate isi amintesc fetele. noki, tu mai stii?
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
anda77 spune:
POLYVITAL am retinut si p-asta.
noki, m-am facut ca nu vad ce ma intrebi din motive lesne de inteles. adik stiam ca n-o sa fi de acord cu mine si-mi era cam teama:) de ce-o sa zici. gradinita e aceea...din ce povestesc educatoarele, ele si-ar da ceva interes cu mancarea dar degeaba. acu' le-am luat dulciuri din duty-free, sa le motivez mai bine si le zic ca dk mai slabeste la fel, il retrag fara suparare ca inseamna ca nu-i gradinita de el. mai mult de atat nu stiu ce sa mai fac. peste o ora cand iesim afara, o sa cumpar si ce mi-ati zis de pofta de mancare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
am sunat medicul de familie-pediatra si i-am zis ca are 38.8 febra, la care mi-a raspuns ca are 40 persoane la usa care vor concedoi medical, nu poa sa ne primeasca, dar sa mai incerc peste o ora la telefon.
alta pediatra care facea vizite -cea cu bb-are tel inchis, asa ca am sunat la puls.
acu astept pulsul.aveti un pediatru in sector 4? sau unul care vine acasa?
EDIT: VIROZA RESPIRATORIE
Mirela si David - 23.12.2005
lavi02 spune:
miri naspa faza cu pediatra. A mea aia buna nu vine acasa. Cea de familie e in Militari si n-am niciun motiv sa ti-o recomand, nici eu n-o mai prea iau in serios.
Multa sanatate la pui!
anda ia executa mataluta rapid niste poze din Paris, mai ales daca zici ca-s cu strazi si cu atmosfera! Ofer la schimb poze din Andalucia, ti-am trimis link-ul pe mail.
Pofta de mancare:
De cand va stiu eu pe tine si pe Nic, el arata absolut normal si tu te vaiti ca nu mananca. Probabil ca e rezultatul sfortarilor tale faptul ca el arata normal dar sa stii ca muuuulti copii sunt pe stilul asta, inclusiv Silvia mea si eu am fost la fel. Toata copilaria m-a dus mama pe la analize sa vada ce am de nu mananc, la masa da-i cu insistente ajungand pana la scandal si chiar cate una la fund. Efectul: Tot pe la 10-12 ani am inceput sa mananc si pare-se ca mi-e greu sa ma opresc :-)
Nota: mama mea era profesoara f iubita de copii, genul bland si calm dar care punea piciorul in prag la un mom dat. Nicidecum isterica sau ceva. Uite ca eu cu mancarea o exasperam, saraca.
Acum imi amintesc ca si la Silvia Sanasolul a funcionat. Pikovit nicigand.
Parerea mea: incearca sa-i dai ceva mai consistent de mancare dupa ce il aduci de la gradinita. Bona, vorba ta, decat sa-l infunde cu paine, mai bine lipsa. Mai bine un copil slabut dar sanatos decat unul grasun dar anemic si rahitic (cam asa te faci daca mananci mai mult fainoase).
Cand mai creste o sa-l dai la un sport ceea ce probabil o sa-i dea pofta de mancare. Cand iesea de la balet Silvia radea 2 banane + un baton de cereale, asta in drumul spre casa.
Eu votez clar sa nu renunti la gradinita, dar sa-l hranesti bine inainte de a pleca si cand se intoarce (Silvia isi bea laptele acasa dimineata, chit ca la gradi primeste mic dejun).
Va
!
ilenutza spune:
Fetele, multumi ca v-ati uitat la pozee noastre, poate o sa trimit mai multe sapt.asta!
Multumim de aprecieri, in realitate sunt mai urata si mai grasa!![]()
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)