Colectia de toamna-iarna 2005 (156)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

rapidamente, pana o adorm pe ana;
bibe...si-l bea singurdenu stiucand. de-acu si ana s-a` prinscum sta treaba si-si duce bibele cu suc singura spre gura (da nu prea nimereste)eu credca te pacaleste sarahlina sa stai cu ea mai mult. mor cu zile u tastatur asta, va las ABANDONEZ

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Domnul Titi e bine, se pare ca a fost un pui de viroza, mai naspa asa, de fapt e afost mama virusului, se pare ca avea si ceva urme de puroi in gat, dar a zis sa mai stam cateva zile fara antibiotic, sa vedem daca ii trece si fara. Organismul a luptat si nu a mai fost cazul de antibiotic. de joi e bine merci, nu mai are nimic.
Multumesc inca o data de urarile de bine, acum fug la munca.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mihaeluta sa fii sanatoasa si la punga groasa!!!!!

Pitic sa-ti traiasca bb mic, sa va aduca numai bucurii!!! Asteptam si povestea nasterii

Ina multi ptr ca te gandesti la noi

Ile vazut pozele...super, super frumoase. Vic un adevarat gentelman, cu papion rosu. Trebuie sa-ti zic ca arati foarte bine.

Noki bibe il bea la ea in pat.

Daca tot se simt copii ma bine...vreo intalneala ceva saptamana asta???????

Fug sa ma frunzaresc niste reviste cu mobila si decoratiuni

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

am ajuns acasa de juma de ora si am intrat pe DC:)) grava dependenta, ce-o avea forumul asta cu oamenii...
parisul l-am revazut mai superb decat l-am lasat ca sa fiu artistico-melancolico-desueta in exprimare, superb oras. nu exista asa ceva nicaieri!
copilul cica are o problema la ureche, trebuie sa-l duc la doctor...
ai mei ma someaza mai virulent decat pana acum sa-l retrag de la gradinita ca de-abia "l-au pus pe picioare" ca era slab mort. adevarul e ca a slabit in saptamana la gradi. nu stiu ce sa fac, sa continui in speranta ca se va adapta dupa o prelungita sclifoseala va incepe sa manance in sfarsit singur, fortat sau sa renunt in ideea ca slabeste prea tare, nu e hranit corespunzator si nu va invata niciodata sa pape serios singur deoarece el nu e un copil cu apetit. educatoarele nu stau dupa el sa-i dea sa manance mai mult de 2 lingurite, cat accepta el si consecinta e ca il iau zilnic nemancat.
ce sa fac?
vreo lotiune magica de pofta de mancare stiti? ca sunt intr-un cerc vicio, nu are pofta de mancare, deci nu mananca, educatoarele nu-l someaza, copiii nu ii spun nimik, adik nu-l antreneaza faptul ca aia papa, e rece la manifestarile de pranz...si slabeste.
ce sa fac?
ma duc sa citesc nitel din urma sa ma relaxez putin pana se scoala el.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda eu i-as da niste vitamine Sanasol (la Miruna au facut minuni cand era in faza de greva ), si l-as mai lasa macar o sapt la gradi. Poate se da pe brazda. Cat o sa poata sa rabde de foame? Esti sigura ca sta nemancat, adica nici acasa nu cere in plus, nimic?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

sa stiti ca sunt in mare impas cu gradinita, as aprecia toate sfaturile pe care mi le puteti da, ce-ati face in locul meu. sa caut o alta nebuna de bona doar ca sa am siguranta ca are mai nmulta rabdare cu el si-i da sa manance mai mult decat la gradi? ca ain prezent nu mananca aproape nimik la gradi.
daca vreti sa pun poze din paris, mai mult strazi am pozat ca-s innebunita dupa oras in sine, monumentele le mai vazusem, sa-mi spuneti. m0am vazut si cu fee si daniel, foarte placuta si relaxanta intalnire, am facut 3 poze.

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

bai , nu inteleg NIMIK!
subiectul 154 se termina in 24 sept, eram aici, am scris pana in 27 seara. urmeaza direct subiectul 155, in care scriem acum, care incepe in 28 pe la ora 14 si unde va delectati cu pozele lui mdt...
mie asa mi se afiseaza.
unde e restul intre 24 si 28 sept, adik cand am plecat io si a pus mdt pozele? ca nu gasesc...si nu stiu de unde sa incep sa citesc...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza, vazut pozele, placut mult - mult de tot! Ai doi baieti minunati !!! Victor e un super-elegant fratior mai mare, foarte sobru si dulce iar bb mic e din cale-afara de frumos!!! Tu, Ileana, arati extraordinar de bine!

Lavi
, iti multumesc pentru minunatul tur al Spaniei oferit prin intermediul pozelor facute! Absolut superb!

Anda, link-ul cu pozele lui Lavi e in contul comun! Eu as vrea sa vad si ceva poze de la tine! Referitor la gradi, nu stiu ce sa zic, as zice la fel ca Madau, sa incerci niste vitamine si sa mai incercati o saptamana poate se acomodeaza! Oricum il urmaresti, si daca , DF, observi ceva in neregula intrerupi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

sanasol s-a notat. altceva?
i-am dat o data ceva cu p, nu mai stiu cum ii zicea, ii fac reclama la tv, s-a dovedit o porcarie, i-a taiat total pofta de mancare. cica avea prea multe vitamine si ii asigurau tot necesarul si de-aia nu mai vroia sa pape. asta e o explicatie de pe Dc, nu bag mana in foc, dar cu picaturile..aaa...pikovit ii ziceau...nu mai manca DELOC.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

madau, da, poate sa se intinda pe jos de la lipsa de energie, tot nu mananca. nu-i e foame, frate! voi nu stiti cat trag eu de cand s-a nascut la fiecare masa ca acest copil sa arate UMAN, sa nu va speriati de el si sa nu cada din picioare. dk e dupa el, nu mananca nIMIK. nu cere decat paine, atat.
o sa caut linkul la pozele mdt in contul comun, dar repet: LIPSESTE UN SUBIECT! VB SERIOS.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput