Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Neatza!

TEUTZ super freza, si ce poze draga, numai bune de pus pe coperta de vreo revista femeiasca. frumoasa de Alexia.
DIANARUS pentru mama ta, sa/ti traiasca si sa fie cat mai multi ani alaturi de tine . Si eu am o mama super, foarte buna si tanara ( 45 de ani) si ma ajuta enorm.
DESIREE hai ca nu te/a uitat nimeni
KTRINEL bafta la noul job Merci mult!
MADALUTA ma bucur ca esti mai bine...asa ciudata imi pare semnatura ta ...imi dau lacrimile tot timpul cand citesc ce scrii
YAGMUR sa/ti vina chefu de munca...
Am si eu cateva probleme , care e una de fapt:
1. Alessia nu mai prea vrea sa suga...adica trage o dusca, mai vorbeste cu tzatza, mai musca o tura, rade...iar o dusca. Bun, asta e bine, oarecum, pentru ca oricum dupa un an vroiam sa o intarc...dar, nu mai bea atata lapte. Ce sa fac? Sa/i dau lapte praf? Daca nu vrea ce fac? Dimineata la 6/7 bea putin pana adoarme iar, ziua aproape deloc, iar seara f putin...
2. MA MUSCA cand suge, da rau de tot...adica prinde cu dintii ( ca acum are si sus) si da din cap in toate directiile...aproape imi da sangele. Cum sa ma comport atunci? Eu pur si simplu ii scot tzitzi din gura ( daca reusesc)...dar cand o ia in gura iar musca, si se distreaza la culme...

FLORE ALESSIA LIANE (16-12-2006)
LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI

Mergi la inceput

ANTONIA de bambo

CRINUTA de dandusa

LUNA 10

Mergi la inceput

ASIZA imi pare tare rau de rezultate, dar o sa fie bine, si poate nu va fi nevoie de operatie. pe Denis si sa treaca raguseala. Noi inca avem muci, nu multi, da nu vor sa plece...

LUNA 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Pupici muuuuulti tuturor la inceput de saptamana si de luna!

Am urechile prinse rau de tot intr-un proiect (offff, cursul asta, mai am o luna si il termin), David sta numai agatat de mine, asa ca vorba Mironei - e LUX sa intru pe forum.

Va trimitem cele mai frumoase ganduri, tuturor mamicilor si bebicilor care nu mai au stare .

P.S. tuturor sarbatoritilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

..face maine 10 luni, m-am gandit s-o pun pe olitza de azi...stiu parerea voastra despre etapa asta, nu vreau sa ma judecati ci numai sa ma sfatuiti:

- are olitza simpla, pt ca am considerat ca nu trebuie se se joace, ci sa stie ca acolo face pishu si caca si atat,

- s-a familiarizat cu ea inainte, dar intrebuintarea nu i-o stie evident, punea jucariile in ea si atat,

- am pus-o de dimineata imediat dupa ce s-a trezit caci atunci face mereu kk; a urlat cat a tinut-o gura, am lasat-o vreo 10 sec si atat,

- dupa masa de la 10 ar fi facut imediat kk, daca dimineata nu facu; repetat operatiunea, pus pe olita, urla, si-a impreunat mainile in jurul gatului meu si stateam langa ea, i-am aratat o carte, nik rezultat, parca un pic mai bine caci nu avea plansul ala isteric; a stat vreo 20 sec,

- ce fac? insist desi plange si cu riscul sa prinda frica? cu riscul sa se abtina de la facut kk si astfel s-o doara burtica?

- astept si-i fac obicei doar dimineata la trezire pe olita?

- mai las sa treaca timpul?

- schimb olita? oanacat imi trimite una cum are ea pt nico, gen scaunel, poate o fi mai "confortabila" desi nu cred ca micutii considera olita confortabila.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

sa va zic

schimbare de mediu din nou..octavian din nou racit...muci curgatori, tuse productiva urmata de raguseala
am decis, fiindca nu a facut febra sa nu il mai duc la doctor fiindca nu mai vreau antibiotice..doctorii astia parca sunt ticniti...

nurofen 3 zile si apa de mare
acum e mai bine doar un pic ragusit da nu vrea ceai cald deloc...

ii las organismul sa lupte singur...

in alta ordine de idei octavian imita tot ce ii spunem: facem ca gaina, cocosul, pisica...face si el dupa noi si nu prea ii iese dar rade de se prapadeste
daca il intreb ceva da din cap si spune DA..DA...DA

sta in picioare singurel da inca nu a facut pasul mirific...

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

sa va zic

schimbare de mediu din nou..octavian din nou racit...muci curgatori, tuse productiva urmata de raguseala
am decis, fiindca nu a facut febra sa nu il mai duc la doctor fiindca nu mai vreau antibiotice..doctorii astia parca sunt ticniti...

nurofen 3 zile si apa de mare
acum e mai bine doar un pic ragusit da nu vrea ceai cald deloc...

ii las organismul sa lupte singur...

in alta ordine de idei octavian imita tot ce ii spunem: facem ca gaina, cocosul, pisica...face si el dupa noi si nu prea ii iese dar rade de se prapadeste
daca il intreb ceva da din cap si spune DA..DA...DA

sta in picioare singurel da inca nu a facut pasul mirific...

varsta Octavian;

of...sanatate multa! daca nu are febra eu zic ca e posibil sa scapati cu nurofen, aspirat mucii f bine sa nu se duca in gatut!

felicitari pt progrese, cred ca e tare dulce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minunatelor, sa aveti in casa carticele cu povesti pt copii. Bubamara era indiferenta acu 2 saptamani, m-a uimit cu cea cu poze cu animale. Azi i-am cumparat de la librarie 5 carticele cu povesti frumos colorate. Ei bine, inainte de somn am luat "Capra cu trei iezi" sa-i citesc. Macar sa incerc...mare mi-a fost mirarea, a stat langa mine, atingea cu degetelul paginile, am reusit sa-i citesc pana la pag 10. Repetam procesul in fiecare zi de-acu.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

marani, io zic sa nu chinui cupilu

mai las-o cateva zile si apoi incerci iar...

nu am nimic impotriva olitei, si noi i-am cumparat-o dar amanam momentul deocamdata

daca plange eu zic ca nu e de bine, capata angoasa si dupa aia nu o sa mai ai sanse de reusita

succes

varsta Octavian;

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by desiree

marani, io zic sa nu chinui cupilu

mai las-o cateva zile si apoi incerci iar...

nu am nimic impotriva olitei, si noi i-am cumparat-o dar amanam momentul deocamdata

daca plange eu zic ca nu e de bine, capata angoasa si dupa aia nu o sa mai ai sanse de reusita

succes

varsta Octavian;

aia am zis si eu, cred ca fac mai mult rau decat bine.
o zi minunata minunatelor sa aveti! plecam sa-l luam pe tata de la servici, ca nu l-am vazut de saptamana trecuta!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

bre, ati fugit toate de mine?

forumu?helau?

varsta Octavian;

Mergi la inceput