Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, ma bucur sa aud ca MArc e mai bine...las' ca trece si otita aia si Doamne ajuta sa avem numa' vesti bune si foarte bune de la Tg. Mures ...A fost sambata la Manu acasa si am vazut jucaria...e super-tare si pretul ok...Va pup cu drag...
Ruxandra, multumesc...
Marani, sa va simtiti bine la Durau si sa revenit cu forte proaspete si voie buna...Cum a fost exercitiul ala de simulare de cutremur? Chiar ai facut pe victima...wwoooww...respectele mele
Donia respectele mele si pentru tine ...intai pentru tema propusa si apoi pentru incurajarile adresate noua, fumatoarelor...asa e, precum zici
Ktrinel, bafat la noul job...asteptam impresii
Alex, unde, cand, in ce nr de revista e Mark??? Ca dau fuga s-o cumpar sa ma laud cu fulguletz de revista
Lavinia, voua cand vi s-a recomandat sa faceti operatia pe inimioara? E complicata operatia?
Dianocica, tu ce invarti???? Vrem poze noi cu d....
Teutz, iti sta beton cu noua freza...m-a convins Dandusa sa ma las pe mana ei...Si Alexia ce mare eee....si dulce foc...
Am vazut si poze cu Crinutza grasa si medaliata ......dulce dulce dulce...de asemenea, vazut Alessia de Adina...mai, tie nu ti-e frica ca aluneca in vana aia mare? Ca mi-a inghetat sangele in vene cand am vazut pozele...in afara de asta, e absolut superba pitica...

I-am vizionat cu drag si pe Marc si Ianis, doi flacai pe cinste...zau daca se vede in poze ca sunt bolnaviori...zdraveni si frumosi, asa arata...moaaamaaa, ce portbagaj plin de jucarii....si eu vreauuuuu, cel putin in Austria...

Dolores, sanatate multa Davidutului!
Danita,
Yagmur, treci la munca...sau lasa......mai, mie mi-a fost rau o noapte intreaga dupa papanasii aia de la restaurant...tu ai fost ok????
Kikineata, si noi suntem fani Cutaden, Reviken sau cum s-o mai numi, ca de fapt e acelasi lucru...trece garantat...

Va pup...mai revin io...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dianarus sa-ti traiasca mama, sa va bucurati de ea...chiar am nevoie de multaaa energie pozitiva, de multa rabdare....

miro inclusiv pivalone am folosit, vibrocil apa de ploaie, eurespal la fel, nazomer bun pe moment..de ieri a inceput sa-i curga nasul urat de tot..azi-noapte l-am aspirat de cel putin 20 de ori...eu la 6 dim cica m-am culcat...cu el pe mine, leganat pt ca plangea in somn....am renuntat sa mai 'dorm"..e o raceala fff puternica si nu stiu de unde a luat-o..am intrat in sapt 3 cu ea..deja sunt disperata..haraiala e la locul ei..nu se dezlipeste de el deloc..asa ca..nu stiu ce sa mai zic..parca nici antibioticul nu-si face efectul

asiza pupa manutza cu vena sparta din partea mea si manutza unde a avut branula..saracii de ei...treb sa fie bine cu rinichiu fara interventie..doamne ajuta

chinico..nu stiu..o sa-i fac a treia vizida dr..pediatra care-l vede pe d e plecata din buc din pacate....

ruxandra..alergie?la ce ar putea face in halul asta...ca are mucii pana in calcaie..arata ca o raceala...nu stiu...sunt buimaca si nu stiu ce sa mai cred..si ce sa-i mai dau ca sa-i treaca odata

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by dolores
ruxandra..alergie?la ce ar putea face in halul asta...ca are mucii pana in calcaie..arata ca o raceala...nu stiu...sunt buimaca si nu stiu ce sa mai cred..si ce sa-i mai dau ca sa-i treaca odata

Rinita alergic#259;

Dac#259; ave#355;i simptomele febrei fânului dar acestea sunt prezente #351;i dup#259; ce s-a încheiat sezonul polenului, aceasta înseamn#259; c#259; sunte#355;i sensibil la un alergen care este prezent tot timpul anului. Simptomele predominante sunt nasul înfundat sau care curge #351;i str#259;nuturile, de aici #351;i numele de rinit#259; alergic#259;. Acarienii din praful de cas#259; sunt cea mai frecvent#259; cauz#259; a rinitelor alergice, dar sunt #351;i alte cauze cum ar fi alergenii de la animale (pisici, câini, cai). Anumite alimente, medicamente #351;i substan#355;e chimice pot fi de asemenea implicate.

Alergiile sezoniere #351;i perene

Persoanele cu alergii sezoniere sufer#259; diferite schimb#259;ri în func#355;ie de perioada din an. Pentru aceia care sunt alergici la polen de ierburi sau pomi, prim#259;vara poate aduce str#259;nuturi, mânc#259;rimi, nas care curge, conjunctivit#259; sau l#259;crimare. Vara aduce #351;i ea alte tipuri de polen, iar atunci când se recolteaz#259; cerealele, cantitatea de polen cre#351;te foarte mult în anumite zone. Toamna, frunzele c#259;zute produc o cantitate enorm#259; de spori de mucegai care se ridic#259; apoi în aer. Iarna, pentru persoanele care stau mai mult în cas#259;, acarienii din praful de cas#259;, sau p#259;rul din blana animalelor de companie pot cauza reac#355;ii alergice.
Dar, foarte pu#355;ine persoane alergice vor reac#355;iona la orice alergen posibil, pe tot parcursul anului. Majoritatea celor care sufer#259; de alergii, sunt sensibili numai la un num#259;r limitat de alergeni #351;i numai câteva s#259;pt#259;mâni pe an. Ei nu vor manifesta simptome alergice în restul anului.
Dac#259; ave#355;i rinit#259; peren#259; înseamn#259; c#259; ave#355;i nasul înfundat tot timpul anului. În general, persoanele care sufer#259; de rinit#259; peren#259; prezint#259; mai pu#355;in str#259;nuturi sau conjunctivit#259;, ci mai ales congestie nazal#259;. Rinita alergic#259; peren#259; este cel mai adesea cauzat#259; de alergenii din cas#259;, cum ar fi acarienii din praful de cas#259;. Unele persoane alergice pot avea atât rinit#259; alergic#259; sezonier#259; cât #351;i peren#259;, a#351;a încât pe lâng#259; congestia nazal#259; permanent#259;, ei pot avea #351;i simptome sezoniere (str#259;nuturi, l#259;crimare, mânc#259;rimi #351;i curgerea nasului).

citeste mai multe despre alergii www.homeopathy.ro/alergiile%20si%20homeopatia.html" target="_blank"> aici .

Eu nu zic ca-i.. am intrebat doar daca s-a pus si astfel problema. Pediatrul stie mai bine.

Fug la conu.. plus ca ma mai injura si Yagmur.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

va salut dragele mele!
Bineinteles k tot nu am reusit sa citesc din urma dar voiam sa va spun k ieri m-am simtit ceva mai bine, am fost in oras, am mancat cate ceva, n-am mai vomat deloc....Azi mi-e bine, dar nu asa k ieri .totusi sper k lucrile sa intre in normal incepand cu zilele urmatoare.De azi vine si o tanti care sa stea dupa amiaza cu darius.O sa mi se para tare ciudat sa mai fie cineva in casa cu noi si mai ales strain. daca eram la serviciu, mai ziceam..da asa sa stam amandoua in casa..nu prea stiu sa ma comport....Cum as putea sta in pat sau la calculator si ea sa-mi faca treaba??? Tare greu ma voi obisnui cred...dar trebuie
imi citeam putin mai inainte mailurile si am primit un link tare interesant cu retete pt bebelusi. nu il pot pune pt k e reclama. cred k mai bine trimit pe mailul comun sau incerc sa le copiez aici.
va pup si va doresc o zi buna

Madalina 7+
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

concediu 2007
Darius - luna a 8-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

PRESA

- Culorile alimentelor influenteaza sanatatea

Nutritionistii spun ca un meniu cat mai variat din punct de vedere al culorilor ne poate tine departe de bolile de inima sau de cancer.

Pentru a ne mentine sanatatea trebuie sa avem o alimentatie cat mai diversificata, care sa ne furnizeze necesarul zilnic de proteine, grasimi, carbohidrati, fibre, vitamine si minerale. In opinia nutritionistilor, o dieta echilibrata inseamna alimente cat mai variate coloristic. Studiile stiintifice au scos la iveala faptul ca anumite substan#355;e existente mai ales în fructe si legume pot tine la distanta multe afectiuni, printre care bolile de inima si cancerul.

Afectiuni precum cancerul sau bolile de inima sunt atribuite, de cele mai multe ori, efectelor radicalilor liberi - molecule care distrug celulele sanatoase din corp. Totusi, factorii de mediu, precum poluarea, radiatiile, pesticidele, fumul de tigara sau ierbicidele pot constitui si ele o sursa de radicali liberi. Daca organismul nu poate repara celulele afectate de actiunea radicalilor liberi, acestea sunt mai expuse riscului de a deveni canceroase.

In cazul bolilor de inima, radicalii liberi contribuie la ingustarea vaselor de sange, fapt ce impiedica circulatia sangvina. Fitochimicalele („fito" in­seamna „din plante") - flavonoide si carotenoide - sunt niste pigmenti naturali ce confera fructelor si legumelor culori distinctive: portocaliu pentru portocale sau morcovi, rosu pentru cirese si tomate, verde inchis pentru spanac si broccoli.

Insa, in afara de culoare, acestea le confera alimentelor si proprietati care joaca un rol important in mentinerea sanatatii. Carotenoidele si flavonoidele, datorit#259; efectului lor antioxidant, au abilitatea de a neutraliza acesti radicali liberi din organism.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

buna minunatili

m-ati uitat de tot dar merit..am fost plecata la parintii mei o saptamana..aum am revenit pe baricade
suntem bine, octavian tot cu biberonu cu supa, nica cu lingurita..perseveram

dianarus, si noi am avut acele arsuri la funduletz..dupa candidoza din gurita a facut si la fund..ne-a dat si noua reviken dar fara succes..era prea mare iritatia...am tratat cu succes cu spalaturi cu bicarbonat si TRIDERM (crema)

peste inca nu papam...noi inca suntem sugari domle...ce daca suntem mari si aproape mergem in picioare..diversificarea noastra mai are mult pana la final...

teutz..ssuuuuuper freza...tre sa ma dau bine pe langa dandusa

ma duc sa ma culturalizez putin cu fulguiala din capitotlul trecut

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

a_deju moldoveanca

cul
moi aussi

Alina,mami de Mihnea-Octavian

varsta Octavian;

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Azi e ziua printesei mele,dau de baut

am intrat pe ultima suta de metri nu-mi vine sa cred acus face printesa 1 an

Crinuta de Dandusa
Giorgia de Cristina1974

Mama de Dianarus

Dolores-multa sanatate lui David

Danutz-f frumoase pozele de la munte

Flore-vazut blondina

Ktrinel-succes la noul job,tinem pumnii

Ruxandra-f interesant articolul

Kikineata-gargarita

Laura-nu au venit jucariile?
deci nu vrea nimeni sa ne vedem? nu ma mai joc asa

Marani-draga de ea cere apa

Adinazot-Alessia

Teutz-iti sta f bine cu noua freza ,bravo dandusa

Asiza-imi pare tare rau ca lau chinuit deci Denis stie unde-i becu
si Antonia face baita in cada mare am pus un covoras antiderapant si nu aluneca de loc ii place la nebunie

Yagmur-iti dai seama ce nazdravanii ar face ei doi Luca

Alexanra-l-am vazut si eu pe Mark in revista

Desiree-bine ati revenit

pt fundulet folosim cutaden,bepanten si crema pt fundulet de la nivea,cea mai buna e cutaden

a facut ochi gaza...

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

DIANARUS, pt mamica ta, sa fie sanatoasa sa va puteti bucura in continuare de ea!
Te vad draga ca esti mandra cu asa nora....si eu-s rosie in obraji cand citesc ce scrii. Dar nu mai ceru mai apoi apa. S-a mai intamplat in unele dimineti sa-i zica lui tat-su "pa", dar alteori nu. Ma gandesc ca tine de cheful ei, nu?
Ma bucur ca prietenul e bine, miraculos cum si-a revenit, bine urmeaza recuperarea dar macar n-a ramas cu handicap doamne fereste. Frumosi flacai ai, sa-ti traiasca, ce noroc au ei ca se au unul pe altul! ce frumos o sa se dezvolte Marc cu ajutorul lui Ianis!

ASIZA, e bine ca asteptati, poate pana la urma nu va mai fi nevoie de interventie! sanatate multa! felicitari pt progrese, si bubamara stie unde-i becul, unde e oglinda, televizorul. Iar eu ma topesc pe zi ce trece....Exercitiul de salvare a durat 20 min, nu am fost eu accidentat ca ma simteam naspa sa-mi las copilul ( care la ora aia de obicei dormea ) la strabunica ca sa-mi satisfac poftele ( nu radeti, e si asta o pofta ). Dar o sa mai am ocazii berechet si atunci pun poze sa vedeti cum sunt unii! oricum, nu au fost evenimente neplacute in salvare

mai YAGMUR, dar concediu nu ti-or da oamenii aia? cred ca atunci cand Luca va fi schiuri, si mmica lui va avea curajul sa reincerce. Dar cat mai e pana atunci....

revin, ca vreau pareri intr-o problema...

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

CRINA de DANDUSA

ANTONIA de BAMBO

multa sanatate, bucurii! anul bate la usa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput