Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza
A facut urografia joia trecuta. A fost groaznic...Denis a urlat non-stop pana i s-a montat branula. La prima manuta i s-a spart si vena si l-au mai luat alea odata la kilarit la manuta no 2...de la atata urlat ne-am pricopsit si cu o ragusala pe cinste, care sper ca va trece in curand. Concluziile dupa 3 poze: rinichiul stang ok, rinichiul drept ba. E o malformatie acolo, o obstructie undeva care nu permite ca urina sa aiba o scurgere fiziologica. Nu exista tratament, doar chirurgie corectionala, DAR nu ne aruncam la operatie inca deoarece hidronefroza nu e grad mare si mai exista o speranta mica mica ca, odata cu cresterea somatica a copilului, aparatul urinar sufera modificari si el si s-ar putea sa treaca de la sine. SPER din suflet...Cam asta e...Mucii ne-au trecut, se mai aude un fornait usor in nasuc, dar daca trag cu batista bebelusului, nu mai iese aproape nimic.

Off mititelu. Pare rau ca nu aveti vesti super-bune. Si eu cred ca este o decizie inteleapta sa asteptati.. multe se mai regleaza si de la sine. Tinem pumnii stransi-stransi ca Denis sa nu aiva nevoie de operatie corectoare.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza...... haideti la ; eu sint atat de obosita de parca nu as fi dormit deloc....
Dandusa, ati aparut cumva la ProTV? Dadaca mea a vazut ceva de la Babyexpo si cum povestea ea de o fetitza "momita" cu telefonul sa mearga de-a busilea... ma gandeam la voi...
Marani, la Durau am fost cand eram adolescenta si tata ne plimba prin toata tara; de urcat pe Ceahlau nu am urcat si nici nu cred ca mai pot.. dupa operatia la genunchi nu am mai urcat decat pana la Sambata.... pe Luca il voi pune pe schiuri, dar cu monitor cred.... poate e timpul sa incerc din nou, dar mi-e tare teama..; daca as avea timp, as veni la vara... dar eu trebuie sa muncesc non stop
Diana, ce pofta de cartofi copti mi-ai facut... deci sa ii faca si Olimpia... hehehehe... in curand trebuie sa iau cursuri de gatit de la dadaca si de la voi.... poate, poate, daca invat sa gatesc ma marit si eu (Luca se joaca cu jucaria noua.... maine pun poze
Laura, si tu Brutus????? Visez doar la cartofi copti acum... i've got an obsession
Madaluta, imi pare rau ca nu te simti bine; sint convinsa ca Darius creste.... stai linistita; despre bona: eu i-am cerut sa faca papa, spalat vasele lui, sa se ocupe de lucrurile lui (spalat, uscat, aranjat), iese la plimbare, joaca, face cumparaturi.... ea face si curat ptr mine cand doarme Luca... noteaza tot ce mananca, dat picaturi, aspirat nasuc, spalat pe manutze si fundic, adica tot ce trebuie; se vede ca il iubeste si Luca de asemenea... am mai zis aici ca ei ii da pusic... mie doar cand are chef
Ruxandra, am avut un coleg din NZ si cand se imbata incerca sa ma invete Haka; dar nu s-a prins de mine...din pacate, am ratat meciul..... cand am fost in Africa de Sud am stat o zi intreaga sa vad o competitie de rugby... SUPERB!!!! Pupam toata trupa
Bambo, sa ti-l trimit si pe Luca??? Macar sa aiba partener de catarare... si asa curge sange de moldovean prin el...
Alexandra, trebuie sa iau si eu revista sa-l vad pe frumos... ce chestie, sa afli de la fete ca este in revista... va pupam
Monicabb, vacanta placuta; sa faci o baie si ptr mine... e prima oara cand nu vad marea deloc.... macar o mai vedem iarna sau prin alte tari....si mi-a venit o idee... aviz fetelor din Constanta: in ianurie ne punem pe tren si venim o zi pana acolo... asa ma gandesc eu acum...
Mamaana, Pasarea Colibri canta.... cu Pittis bineinteles
Adina, pupam fetele frumoase...
Flore, merci mult de tot...
Ktrinel, uite un dulce ptr Julia sa se faca bine... si CURAJ!!!!! noi, mamicile muncitoare, te vom sustine de departe
Miro, asa este... radio2net este conceptia lui Pittis.... eu din pacate nu am acces la job
Kikineata, bine ai revenit... eu nu am avut eritem fesier, dar pe raft sta nefolosit un tub de la Mustela... o fi bun, o fi rau, habar nu am
Monique, felicitari flacaului....
Miro, pe mine m-ai convins cu acel balsam....o sa-l cumpar si eu
Danutz, ce pofta mi-ai facut de branza; si ce as manca niste pastrama si bea un tulburel.... pupam pe Rares urlatoru'..
Teutz, va pup cu drag si pe Alexia cea mucoasa.. la iarna ma las si eu pe foarfeca Dandusei..
Ce carnat am scris.. ma duc sa ma delectez cu pozele lui A_dej, Flore, Teutz si Danutz...
Va pup dulce, dulce

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Dolores, multa sanatate lui David....
De Jojo nu se stie nimic?????
Acum chiar ma apuc de munca

slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

miro, ce pachete, ce pachete?

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

yagmur, vreau poze cu luca si jucaria! repede!
aaa, si daca tot te duci la vizionare arunca un ochi si la noi

noi, august si septembrie

asiza, un ochi plange unul rade... sti ca-n poveste... eu cred ca va fi ok, chiar daca aveti mai mult de asteptat, si cu nelinistea asta in suflet. nu te mai gandi acum, oricum nu ai cum sa-l ajuti, multe se rezolva in timp, cu credinta si speranta. oricum ar fi, noi ne gandim la voi

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

`neata.
inca nimic de jojo_miha..

dolores iexista o iexplicatie de ce nu ii trec mucii lui david? ca dupa atat tratament ar cam fi trebuit..
multa sanatate.

ktrinel iti tin pumnii sa treaca repede ziua de azi. or fi bune si-or fi rele, dar avand in vedere ca,deh, asta e, nu ai ce face, ia si tu zilele pe rand..

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la gagici

noi ne trezim cu HAU si ne culcam HAU . acum deja imi pove de el:)

nu ma lasa sa scriu, dau doar un paste :

Most things which are urgent are not important, and most things which are important are not urgent.
President Dwight Eisenhower

Mergi la inceput

Diana, La Multi Ani mamei tale... sa o pupi din partea noastra....pozele sint super.... acum m-as urca pe tren sa vin la voi....
Bai nene, NU AM CHEF DE LUCRU!!!!!!

slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Mirona, de abia asteptam.. Huh. ai dreptate.. deja trece anu.. si nu mai avem mult...

Dolores fetele au dreptate.. s-a pus prb si de-o eventuala alergie?

Dianocica uuuuu?? Ce faceti? Ce ziceti?? Sunteti bine?

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

iar nu poc sa vad poze ca sunt la munci..

dianarus ce mama tanara ai!! sa-ti traiasca si sa va bucurati muuult timp de acum incolo una de alta!

yagmur LA MUNCA!! iote la mine...si la ktrinel si la danutz...
desi eu cu 4 ore parca nu se pune..

temele zilelor trecute, ca am uitat:
- ii tai unghiile cu unghiera, o tin in brate, cu spatele lipit de mine, cand nu mai sta cuminte intrerupem si reluam mai tarziu
- uneori ma apuca ratoitul...de cele mai multe ori imi repet ca o mantra ca nu o face cu intentia de a ma scoate pe mine din sarite si ca o iubesc de mor...

Mergi la inceput