Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
Teutz spune:
Va pup dulce pe toate si va urez noapte buna! Ma duc la culcare ca sunt franta! Sper ca noaptea asta Alexia sa doarma mai bine.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
roxanica2006 spune:
Foarte faina freza, Teutz! Bravo, Dandusa !!
Teutz, dar i-au revenit mucisorii Alexiei?? parca se insanatosise...of, of.
Kikineatza, noi tratam eritemul cu ..Cutaden.
Dolores, cum se mai simte David?
Noi am fost azi la petrecerea de 2 anisori a unui prieten. Suuuuper a fost! David s-a simtit excelent, s-a jucat cu toti copiii, se agata de ei, se vedea clar ca ii face o deosebita placere sa interactioneze. A scotocit printre jucariile sarbatoritului, a mancat o bucatica de cascaval
, a demontat toate cuburile si cubuletzele cladite cu mare migala de copiii mai maricei, de am zis ca o sa si-o ia in freza, iar la final a cazut ruuuuuuupt. N-a mai apucat tortul.
Petrecerea a fost acasa, mi s-a parut destul de mare nebunie, si multa alergatura pentru parinti. Eu as opta pentru loc special de joaca pt. copii, nu m-ar incanta sa organizez acasa o chestie de genu' asta.
Vorba lui fiu-meu: " Noooo" io ma duc. Noapte buna! 
Aaaaaaa...Ktrinel, spor la munca! Nu uita sa pui apa in cafetiera, ca sa mearga struna treaba dimineata!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danita spune:
salutare dragelor
de vreo 2-3 zile nu am intrat pe aici si tot nu am ajuns la zi cu cetitul .... voi sunteti mai ceva decat ziarele !!:)
ce sa spun de noi : nu sta sa curatz mucii decat in picioare ....
- e ok la taiatul unghiilor si ii place curatzatul urechilor
- cu calmatul : il mai sun pe tati si cand aude cum urla ... imi zice ca vine intr-o juma de ora care se face uneori si 2 ore .....si imi trece , ma apuca nervii pe el ;)
pupici ca mi-e un somn de pik
D
Ktrinel spune:
....buun, deci am pus si apa in filtru...numai ca de atata exces de zel...era sa ii dau si drumu'
...si din alt exces de zel ...am uitat telecomanda pe aragaz...
...in fine...inca nu m-am decis ce geanta imi iau ...dar tot presupusul continut e pe masa...inclusiv o suzeta...stiti ca la intoarcere eu fac pick-up-ul de la gradinita, si ...just in case of emergency..
un pupez canadez.
PS. Dianarus, scuza-ma pt polologhiile alea...dar concluzia e ca : MERITA .
dolores spune:
roxanica, david nu se simte deloc bine...nu am dormit deloc noaptea asta..ii curge nasul ca la balamuc..infiorator...
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
lizzy spune:
marani, vaaai, nora-mea cere singurica apa!
scumpa de ea!
ce nora desteapta am! (vezi ce mandra sunt ca mi-am luat nora?) 
cat despre prietenul acela al nostru, doamne-ti multumesc, este mult mai bine, a trecut prin tzashpe operatii, are si neshte fiare si placutze ramase prin el sa-i tzina unele osicioare dar ce mai conteaza, e intreg la cap, vorbeste normal si coerent, i-a revenit memoria (nu-si aminteste nimic din primele 12 zile) fara sechele nasoale (adica n-are nimic paralizat), e acasa, se misca doar cate 2-3 m in carje, dar cu recuperare in cateva luni se pare ca isi va reveni complet. doamne-ajuta! (multumesc de intrebare)
teutz, stim cum e cu nedormitul cand bb sufera. sufar si eu alaturi de tine si sper ca un
de la noi sa te consoleze. sanatate multa printesei.
oooo, ce sexoasa e mami cu noua freza! 
roxanica 
dolores
tare tare pe david sa-i treaca odata mucii aia. lui marc aproape ca i-au trecut (treaba a durat 6 zile). ceclodyne pt otita, vibrocil pt muci (si aspirat de 3-4 ori pe zi). plus cate ceva pt tuse (la disperare a mers paxeladine). otita inca este, mucii insa sunt pe duca. sanatate multa. ma gandesc la voi, trimit si io niste energii de-ale bune si pozitive si din sufletelul meu! 
ne-am trezit prima data la 5.
pot spune ca a dormit toata noaptea, in sfarsit ma simt odihnita. nu s-a mai intamplat asta de mai bine de 1 luna. de la 5 n-am mai dormit... dar ce conteaza?! io ma simt fresh! 
azi e ziua mamei mele. implineste 55 de ani. mama, te iubesc mult de tot! tu faci atat de mult pt mine! macar astazi as vrea sa fac eu totul pt tine!
fetele, o zi nemaipomenita sa aveti!
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
ruxandra_sb spune:
Nimeni nu stie nimic de Jojo_miha??
Dianarus, sunt mortal fratiorii cum se harjonesc de dimineata. Si multam de reteta cu peste. Salvat la catastif. Si numai bine pt mama ta!
Ce mama tanara ai!
Mirona cand zici ca din 2008 te intorci 8 ore la job, asta inseamna 01.01.2008 sau 03.11.2008??
Flore, ce blonda delicata ai mata acasica. Va frange multe inimi.
Teutz arati super! Bravo Dandusa! 
quote:
Originally posted by danutz
Rares are eritem fesier de vreo 2 saptamani, am incercat n creme, una preparata in farmacie dupa reteta data de dr. a functionat ...dar in cateva zile eritemul i-a aparut din nou. Acum il spal cu ceai de musetel si incerc sa-l las in fundicul gol cat pot de mult. S-a mai atenuat dar nu a disparut!!!
Danutz, ai grija cu ceaiul de musetel.. s-ar parea ca intretine infectia. Incerca mai bine spalat cu apa+sapun (NU servetele), lasat cat mai mult in popoul gol si cremele de rigoare.
Multa sanatate la nas mucos de David a lu Dolores si poponet stricat de Sara a lu Kikineata.
Donia, ati petrecut bine??
Roxanica sa-i fie de bine papaciosului David cascavalul. Si cheful de chef alaturi de ceilalti prichindei. Promite, promite.

Hai Ktrinel! 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Mirona spune:
neatza la apel!!!
Ktrinel 
Diana
pentru mama ta. Si multa sanatate - ca-i mai buna decat toate.
Ruxandra e vb de 3.11.2008 - dar la cat de repede a trecut acest an ... ma astept din "clipa" in "clipa" sa ma vad cu fata de 2 ani si sa trebuiasca sa ma intorc la job de 8 ore. ![]()
Daca afla cineva ceva de jojo_miha - scrieti si aici, plizzzz.
Dolores mami - dar cat va mai tine pe voi faza asta cu mucii? Imi aduc aminte ca la 10 zile ne-a dat o doctorita pivalone pentru bebe - si cate 3 pufuri pe zi. Noi ii dadeam doau un singur puf pe zi - si totusi parca atunci a trecut mai repede deat a trecut adevarata PRIMA raceala ... de care am scapat doar de cateva zile. In fine- ai inteles ceva? Intreaba medicul si de acest pivalone.
si tie si la Davidutzu.
Teutz felicitari pentru freza.
azi pun la posta pachetele pentru danita si raluca - implicit in cel al Ralucai - pentru Miki04, Dolores si Ruxandra. Am uitat pe careva? SUgestii si reclamatii primim dupa ora 12. 
fug sa-i dau papa .... si afara cu noi.
v-am pupat
Miro
asiza spune:
Buna dimineata...
Sper sa reusesc sa fiu mai mult p-acilea...am citit aproape tot, dar scuze daca nu reusesc sa raspund la fiecare-n parte intrucat au trecut vreo 3/4 capitole in care n-am scris nimic...
Mai intai despre noi:
1. A facut urografia joia trecuta. A fost groaznic...Denis a urlat non-stop pana i s-a montat branula. La prima manuta i s-a spart si vena si l-au mai luat alea odata la kilarit la manuta no 2...de la atata urlat ne-am pricopsit si cu o ragusala pe cinste, care sper ca va trece in curand. Concluziile dupa 3 poze: rinichiul stang ok, rinichiul drept ba. E o malformatie acolo, o obstructie undeva care nu permite ca urina sa aiba o scurgere fiziologica. Nu exista tratament, doar chirurgie corectionala, DAR nu ne aruncam la operatie inca deoarece hidronefroza nu e grad mare si mai exista o speranta mica mica ca, odata cu cresterea somatica a copilului, aparatul urinar sufera modificari si el si s-ar putea sa treaca de la sine. SPER din suflet...Cam asta e...Mucii ne-au trecut, se mai aude un fornait usor in nasuc, dar daca trag cu batista bebelusului, nu mai iese aproape nimic.
2. Progrese: Daca-l intreb: "Unde-i becu'?", mi-l arata cu degetelul, face si zice "tai-tai" (adik pa, pa
), face pasi tinut de manute, prinde viteza din ce in ce mai mare la mersul de-a busilea, a invatat sa treaca pragurile, mi-l arata pe Pluto si pe Tweety de pe peretii camerei...
Revin ca s-a trezit...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
lizzy spune:
pt funduletzul nostru delicat... reviken (cutaden) forever!!! 
dupa 10 zile de zinnat i s-au ars (la propriu...) outzele, asa urata era iritatia aia. a trecut greu, dar tot cu reviken a trecut, desi am fost la dermatolog, mi-a dat pimafucin, am incercat si cu crema baby cu balsam de peru... sorry, dupa 5 zile greeele, tot cu reviken si-a revenit pielea. de atunci, pun reviken dupa fiecare kk si crema baby la schimbatul de pipi. nu mai vreau sa vad cum arata pielea SUB epiderma...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!