Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 20
danutz spune:
Salutare!
Io sunt iar pe fuga, am inceput ziua cu o tona de clienti pe cap, urlatori bineinteles, asa ca n-am apucat sa-mi beau nici cafeaua. Am zis ca-mi i-au literamente pauza de pranz si ma tot duc pe afara, sa stau si eu la o terasa, sa mananc in liniste ceva si sa beau o cafea, fara sa ma intrerupa nimeni...
Dolores asa e , avem patut la fel, vazusem si eu in niste poze de-ale Davidutului. Salteaua am comandat-o pe net, la bebelus, le-am dat dimensiunile si mi-au adus-o dupa 2 zile.
Marani, si pe mine m-au amuzat tare de tot amicii mei care pipau toti aliniati...de aia le-am si facut poza aia. De Bran stiam ca acum e proprietate privata, nu stiu amanunte, dar oricum arata foarte bine, e intretinut, curatenie luna, securitate cat cuprinde.
Freza de Teutz o sa o vizionez de acasa fiindca aici bloceaza serveru'
De Jojo, inca nimik?
La multe lunisoare minunate pt Crinuta, Antonia si Georgia!
Va pup si poate revin mai incolo...
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
flore26 spune:
Aici forumul...DESIREE esti in direct...
Multa sanatate la Octavian
DANUTZ savureala placuta 
FLORE
ALESSIA LIANE (16-12-2006) LUNA 10
IMPOTRIVA BANNARII AELITEI
asiza spune:
Marani, eu zic sa mai amani momentul daca face asa urat! Mai incerci peste cateva luni!
Desiree, bine ai revenit! Sanatate multa uriasului! 
Danutz, vazut si poze de la Bran!!! Frumos tare acolo, dar cand am vazut o anumita poza m-a cuprins claustrofobia...nu intram acolo nici batuta
...Pupici lui Rares!
...Cand mergeti in Maroc?...si pentru ca stiu ca lucrezi in domeniu, total offtopic: Ce parere ai despre serviciul de e-banking de la bcr?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Yagmur spune:
Bai nene, cum pot uita ca astazi e 1??? Frumoasele mele de Crinutza si Antonia, Luca si crazy mom va pupa dulce, dulce..... si uite aici 

P.S. Nu ma mir ca am uitat, avand in vedere ca am uitat sa platesc si dadaca 

Donia???? Hello??????
Sefu'... am fugit
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca
bamboletta spune:
multumim de urari 
Flore-saracuta de tine,nu stiu cum rezisti sa te muste asa tare
,daca nu mai vrea sa suga incearca cu lapte praf 
Marani-noi inca nu avem olita,dar vrem sa-i luam de la 1 an o sa incercam
oricum nu prea o vad stand pe olita
cred ca va fi tare greu 
daca plange si nu vrea mai las-o 
Desiree-daca nu face febra,cred ca e mai bine asa fara antibiotic,refacere rapida
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
bamboletta spune:
fug sa deschid cap nou ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
danutz spune:
Asiza, habar nu am. In principiu orice serviciu de internet e ok fiindca ai libertatea sa-ti platesti singur de acasa tot ce e de plata. Eu am de aici de la banca mea si a fost si este extrem de util mai ales in perioada de stat acasa. Dar trebuie sa stii:
-daca te costa vre-un comision acest serviciu
-daca platile se fac on-line (sunt tranzactii care se proceseaza intre anumite ore sau a doua zi)
-daca comisioanele la tranzactii sunt diferite fata de cele normale (daca la bcr sunt mai mari chiar nu are rost sa-ti faci e-banking)
Tin pumnii stransi pentru Denis sa nu fie nevoie de operatie totusi.
In Maroc plecam miercurea viitoare, noaptea...numar zilele si orele pana atunci.
Fetelor, eu sunt cam intoarsa pe dos, tocmai m-a sunat mama sa-mi spuna de un prieten de familie ca are cancer, descoperit acum cateva luni, e deja in metastaza iar aseara a intrat in coma. M-as duce o fuga pana la Husi sa-l mai vad, dar tare mi-e frica ca o sa ma termine phsihic, fiindca eu l-am vazut ultima data cand era ca bradul iar acum e cum e...Acum chiar ca ies in pauza , chiar simt o mare nevoie sa ma duc sa ma plimb si sa plang in voie...noroc ca-i Cismigiul aproape.
Si mai voiam sa zic ceva, dar sunt tare data peste cap acum...revin mai incolo!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares