Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 17
innaa spune:
Mersi Mary si Catush pentru incurajari....am fost de doua ori de azidimineata la gradi sa vad ce face Noelia...de fiecare data era cu ochii pe usa...nu am intrat, m-am uitat doar prin geam dar ea era pe faza de fiecare data. Daca i-ar place acolo s-ar juca si ea cu copii nu ar sta cu ochii pe usa...cand m-am dus sa o iau la fel statea si se uita lung la usa parca ma astepta...nu stiu poate nu e pregatita sau poate nu e gradinita potrivita...alea de acolo in loc sa o ia sa ii arate jucariile sa ii distraga atentia cumva se uitau la mine. asta seara vb si cu sotul si o sa luam o hotarare....plus ca iar a facut azi pipi in pantaloni...sigur nu o pun la wc.
catush asteptam pozici cu piticii..la ce te referi? la torturi sau la torturi?![]()
codruta_grg spune:
Noi am esuat in incercarea de a-i scoate suzeta, dupa 2 nopti in care a adormit fara, dar noapte....phuu, i-am dat-o. iar peste zi nu a vrut sa doarme si a plans incontinuu 1 ora. Asa ca decat sa chinui copilul mai bine prelungim putin invevitabilul.
Diana, la gradi am hotarat sa o dam abia din sept anul viitor, ca vreau sa se obisnuiasca cu grupa ei, nu cu copii mai mari.
La Multi ANI sarbatoritilor 

!!!!!!!!!!!!
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
valen spune:
Multumim frumos de urari si le intoarcem si noi sarbatoritilor zilei Petrut, Matieu si Catalina; sa cresteti mari si frumosiNoi am serbat-o pe Sarah duminica si, asa cum zicea si Jadi, nu cred ca a inteles mare lucru, atat ca noi ne-am facut hatarul de-a serba fata.Sarah merge in continuare la gradinita (deja este de-a casei acolo) si se intelege f bine cu prietena Ancutza cu care vorbeste in franceza(daca putem numi franceza ceea ce balmajesc ele acolo); intr-o seara, m-a intrebat "tati e pati?" "da, mami", i-am raspuns eu "tati a plecat sa cumpere pate"; ea sarcuta a insistat "nuu, tati e pati?" ...noroc cu Cristina (cge) care m-a luminat, ca si-a dat seama ca sarah intreba in franceza daca tati a plecat
;de putin timp vad ca a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai bine, mai mult in franceza dar fac efort ca acasa sa vorbeasca romaneste, caci mi-ar parea tare rau sa nu vorbeasca limba materna. am renuntat la biberon de vreo 3 luni, nu face inca la olita, defapt nici nu am insistat cu asta pt. ca vreau sa invete direct la toaleta insa deocamdata cere la wc la pipi, doar ca sa aiba motiv sa arunce hartie si sa traga apa, ca pipi face tot in pampers. are 88 cm si si si si 10500g ceea ce este chiar f bine daca luam in considerare trecutu-i glorios
O iubeste f mult pe surioara ei, o pupa neincetat, o mangaie si o dragaleste si niciodata n-o loveste. la ziua Ancutai, copiii se certau pe confeti, pt. ca vroiau sa le stranga si sa le ia acasa iar sarah a stat, s-a uitat la ei, apoi s-a apropiat si a luat si ea o banda din aceea lucioasa (singura care ramasese pe jos) si i-a adus-o lui Ines, i-a spus "ia bebe", a mangaiat-o frumos pe frunte si s-a intors la copii. Ines o cauta cu privirea prin casa si rade in hohote cand o repereaza, semn ca dragostea asta mare este reciproca. a facut o mandrete de conjunctivita acum 10 zile dar s-a dus; a mai ramas doar o raceala urata care tre' sa treaca de la sine sau cu homeopate. cam atat despre noiDin Montreal pt. piticodrom, Gabriela, mamica fericita de sarah Marie(30.09.2005) si Ines Nicole(06.06.2007)
diana_n spune:
Va multumim frumos pentru urari , un TE TIU de la Petrut (thank you)
Azi zicea ca-l cheama Tutis (cu accent pe i) si ca a mancat pisa (pizza), deci nu-l poate pronunta pe "tz" ![]()
Si-a dat drumul la vorba, in sfarsit, iti multumim Doamne. Repeta tot ce-i zicem, inclusiv azi cand a venit o vecina chinezoaica la noi ca sa se joace fetita ei cu Petrut, el a imitat-o de-a zis femeia "ups... trebuie sa fiu atenta ce zic in chineza"
I-am luat tort cu branza (simplu, neornat), n-a vrut sa guste, in schimb a vrut sa-mi dea el sa mananc cu furculita, si chiar ca i-a reusit.
Facem o petrecere cu prietenii nostri (adulti) duminica pe 7 oct, acasa; o cinste in parc pe 17 Oct la copiii dintr-un grup la care mai merg din cand in cand, si una pentru prietenii lui Petrut pe 27 oct. la o sala de gym pentru copii. [Asta ca sa balansez cu anul trecut cand am avut o petrecere in 3, ca de-abia ne mutaseram si nu cunosteam pe nimeni.]
Stiti ce-i interesant ? inafara de bunici si nasii nostri de cununie, nu l-au felicitat alte rude sau prieteni din RO, in schimb toti prietenii din USA si Canada si-au amintit. Asta-i semn clar ca ni s-a mutat viata aici. ![]()
Bursi la multi ani, frumosi, cu sanatate si bucurii !
Raluca, noi la munca, sa le facem perechi ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Valen bravo lui Sarah ca e sora buna si las-o ca are timp sa se ingrase. La polul opus e Petrut, azi in parc un baietel de vreo 4 ani, putin-putin mai inalt ca Petrut , dar mai slab intreba in gura mare pe mama lui "dar de ce baiatul acela e in leagan de copii mici?"
Eu n-am zis nimic, avea dreptate, Petrut e solid, lung, dar de fapt e mic si nu stie sa se tina de lant intr-un leagan obisnuit. Si nici n-ar reusi doar cu o mana, ca cealalata tine intotdeauna un Thomas ![]()
M-am dus sa iau un vin romanesc si vanzatorul ma intreaba daca poate sa-i dea o acadea. Eu zic nu multumesc, nu mananca, la care sotia lui zice " la 4 ani nu mananca ?" eu: care 4? are 2 ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
jadi spune:
La Multi Ani pentru Ioana Catalina, Laura si o urare speciala pentru Calin!
Deni &
Vlad & Tudor
Pinacolada spune:
salute piticandrom!
Luca implineste 2 ani si vroiam sa va intreb daca cineva a sarbatorit la Mobexpert pipera? Este un loc de joaca pt copii, iar parintii pot sta la masa....stie cineva care sunt preturile? e ok?
jadi spune:
Pinacolada, noi am sarbatorit acolo! De preturi nu stiu ce sa iti zic, sunt la nivelul celor de pe piata petrecerilor de copiii in schimb am fost tare dezamagita de personalul cafenelei, e un chelner tare morocanos iar la final o barmanita ne-a amenintat ca daca nu eliberam cafeneaua ramane inchisi acolo. Cert e ca ne-au zis clar ca e de la 4.30 la 7.30 dar asta nu inseamna ca la 7.35 sa ne dea afara cu matura! In schimb locul de joaca e excelent, au umflat si un castel de sareau copiii in el si doamna Dana care se ocupa de locul de joaca e buna de pus la rana, pot confirma si fetele care au fost la intalnirea pe care am organizat-o acolo!
Aaaaa si sa nu uit, mancarea pe care au facut-o nu as zice ca era taman OK pentru copiii de 2 ani, snitele, chiftelute si crochete de cascaval.
Deni &
Vlad & Tudor
Pinacolada spune:
multumesc!
zi-mi macar estimativ cat a costat , te rog!
voi, adica parintii a-ti mancat ceva sau fiecare ce a vrut?
per total ai fost multumita?