Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

da, chelnurul e super scarbos.............il stiu...
de ce or angaja astfel de oameni?ma rog............., iar barmanita parca e ..., nu conteaza, daca zici ca copii s-au simti super!!!!!!!!11asta e cel mai imp! si inteleg ca e o tipa care se ocupa de ei?asta cguar e fain, ca ne prieste si noua mancarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

LA MULTI ANI

Ioana Catalina de Karmenutza
Calin Andrei de Anya
Laura de Lucia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Am ramas in urma cu sarbatoritii!!!
Bursicutza draga si scumpa, imi amintesc de tine la maternitate, ce a mai trecut timpul si ce domnisoara mare te-ai facut! Sa fii sanatoasa si fericita, sa o iubesti pe mami si sa o bucuri ca si pana acum, in fiecare zi!
Voiniceii numiti Petrut, cu dedicatie speciala pentru Petrut americanul! Sa cresti mare si frumos! Ca destept esti deja, are mami flacau de flacau acasa!

Azi La multi ani pentru Ioana Catalina (Karmenutza, nu mai vii si tu sa povestesti despre Catalina?) si Calin Andrei de Anya, un blond rapitor, cuminte si destept!

Confirm ca la party-ul lui Vladut a fost super ok! Mancarea mie mi-a placut, era bun bun, dar intr-adevar nu foarte potrivita unor copii asa mici. Au avut in schimb piept de pui la gratar...si oricum ei erau toti prea interesati de joaca si prea putin interesati de mancare. Plus ca mancasera acasa, asa ca sa se ingrase mamele! Copiii au facut sport. Dna Dana e o femeie deosebita, chelnerul acela era morocanos, dar ne-a servit, Denis, nu? Mie mi-a adus bere, il iert A fost f frumos si imi pare rau ca nu am stat la tort! Alex era insa rupta!

Acum sunt stresata de altceva...de mancat mananca (sper) la gradinita. Cel putin la cantar e ok, deci ceva papa. Dar nu mai doarmeee!!!!!! Adica se scoala la 6.30, din nou si e super fresh. Eu mai inchid ochii, ea danseaza dupa U TV, apoi o imbrac si la 8 iese pe usa spre gradi! Apoi trag un pui de somn de juma de ora si plec si eu! Vine acasa la 13.30 si nu mai vrea sa doarma dupa amiaza! Ufff, suntem cu ea in forma maxima (cred ca totusi ii dau Red Bull la gradinita) pana la 20.30 cand o culc eu cu forta! Si-a scos somnul de peste zi, iar noi suntem toti zombie, bona included!

Ioana, am sa ma gandesc si eu la o bona pentru tine! Felicitari Mihaelei, am vazut in poze ca e o fata frumusica, o sa aiba un bebe reusit! Cand o dai pe Miru la gradinita? Nu ti-a placut la gradi aceea ieftina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

O sa intreb sotul cat a costat si o sa iti scriu PM.

Am reusit si eu sa pun pozele de 2 ani, le puteti vedea aici. Cine are rabdare sa le vada!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, nu pot sa cred!!! Cum stau ei de cuminti la masa si papa tortuletzul
La multi Ani sarbatoritilor!!!

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Salutare piticodrom!
Multumim fetelor de urari!
Sarbatoritilor de azi La multi ani cu fericire si sanatate! Tiza noastra Ioana Catalina, voinicul Calin de anya simpla (citat Jadi) si Laura sa creasca mari si frumosi!
Ioana, bafta in gasirea bonei! Dar nu te grabesti? Ca mai are 9 luni pana naste, doar nu o sa stea de acuma acasa.
Codruta si eu am renuntat sa mai incerc sa o dezvat de suzi pt. ca e jale, fara ea nu adoarme, cat de obosita ar fi. Dar ma enerveaza ca mai nou o cere si in timpul zilei, insa ma tin tare pe pozitii si nu i-o dau, incerc sa-i distrag atentia cu altceva, dar nu-mi reuseste intotdeauna.
Kid, da mah, ce vremuri cand ne-am intalnit noi in maternitate...Eram cu Diafera in salon (care nu era cuminte si o manca pe ea undeva sa se ridice la cateva ore de la operatie.....) si era si Valen pe acolo, tot o vedeam la alaptat.... Parca ieri a fost....
Jadi, n-am vazut pozicile, dar promit sa ma uit pe ele acasa, ca aici avem firewall.
Ieri am fost cu Cata la controlul de doi ani si cica are platfus, mi-a dat trimitere iar la orto.... Ma apuca nervii! Eu nu vad niciun platfus.... M-am consumat asa de mult la 8 luni cand cu talus valgusul ala..... Si am fost fericita ca s-a rezolvat, iar acuma alta, platfus.... Uffff.... Nu stiu , sper sa fie doar o parere de-a doctoritei.

Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Buna tuturor!
Noi avem febra, de aseara o tinem tot in 38-39 grade, fara alte simptome- a, ba da, ca nici de mancat nu mananca, normalcu febra pe care o are- asa ca avem programare la pediatru dupa masa, ca atunci are program, la telefon mi-a zis ca iar e vreun virus- mama lor de virusi
Nici de dormit n-am dormit toata noaptea ca mi-era teama sa nu creasca febra si mai mult, asa ca sunt
Fetelor cine a dat Tylenol la copii, e adevarat ca scade cu succes febra?Si cam cat e doza pentru 2 ani si 13 kg? Ca noi ne-am chinuit cu nurofen si supozitoare cu paracetamol si cam fara succes......
In alta ordine de idei.....
Catush, am admirat si eu Briana sarbatorita, frumoasa si scumpa foc, si torturile chiar mortaleMi-au placut!

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

La multi ani,Catalina!Karmenutza,sa-ti traiasca fata cea frumoasa si ochioasa.Hai si mai zi-ne de ea si mai arata-ne poze.

La multi ani,Calin!Anya,sa-ti traiasca feciorul.Are dreptate kid cand zice ca-i frumos.V-am dibuit pe amandoi in pozele lui Jadi.

La multi ani,Laura!

Kid,v-am zarit si pe voi pe acolo.Ce i-a crescut parul lui Alex si-i tot mai frumoasa.Poate faza cu somnul e forma de protest pt mersul la gradi.

Jadi,frumoase poze,frumosi copii ai.Sa-ti traiasca!

Catush,am admirat si pozele si pe Briana ta.

Mary,sanatate lui Andrei.Uffff,ca iar a inceput sezonul de viroze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Valen, ce bine ca se iubesc asa de mult surioarele....Multa sanatate , sa treaca repede raceala
Diana petrecere frumoasa la toate cele 3 locatiiStiu povestea cu Thomas , si la noi e la fel, acum nu prea le mai luam cand plecam de acasa, ca a pierdut un Henry prin supermarket si nu l-am mai gasit si a fost jaleee mare, asa ca acum ii reamintesc si le lasa acasa
Jadi, arata super, super frumos locul de joaca, asa ceva mi-ar fi placut si mie , chiar s-au distrat copii- si tortul cu trenulet e superb- ma pun pe cautat o locatie asemanatoare si pe aici, ca la anul vreau si eu

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Cand am vrut sa intru ieri nu mergea forumul, deci:
La multi ani sarbatoritilor de ieri: Bursicuta Ralucai, Petrutul Dianei si Mateiul Petrutul Diditei
Si celor de azi: Ioana, Calin si Laura

Am vazut pozele, Jadi. Frumoasa petrecere, lasa-l incolo pe chelnerul scarbos. Am remarcat si carliontii Alexandrei.
Mai Simona, daca tot e fresh gagica mai adu-o in parc s-o mai vad si eu la fata. In alta ordine de idei te anunt ca am reusit in sfarsit sa iau masina de paine, azi a venit, asa ca o sa am nevoie de un input culinar

Mary, imi pare rau de febra. Eu stiu ca tylenol contine tot paracetamol, deci e cam aceeasi branza. Pt. febra mare poti sa incerci si nevralgin sau ceva similar. Sper sa nu ma certe Anya ca dau sfaturi in domeniul ei, dar poate asa se mai arata si ea pe-aici.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput