Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 16
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Ioana, Diana, multumim frumos!
Zic si eu un mare LMA pt cei doi Petruti nascuti azi, si of course pt Bursi a mea. Sa va dea Doamne Doamne numai bucurii in viata!
Diana lui Petrut, sa ne traisca si sa le facem mai repede cate un fratior/surioara dupa caz
Noi ne-am sarbatorit duminica cu bunicii, nasii, unchii, cu masa mare si tort cu Alba Ca Zapada (foarte frumos a iesit). Eu l-am comandat domino, adica sus diplomat si jos un strat subtire de mascota ,nu de alta dar sa se bucure si mami
. Tot duminica am rupt si turta, pt ca anul trecut nu am facut-o, din motive de necazuri in familie nu ne-a mai ars de petrecere. Iar azi merg cu prietena mea si baietelul ei (prietenul lui Cata
) la un loc de joaca unde speram sa bem si noi un suc si copii se joace in voie.
Raluca, mami de www.youngnutrition.net/member/tickers/87222/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3.oct'05
Ioana75 spune:
Diana, nu am dat-o la gradi (inca). Patutul mirunei e 86 cm latime pe 152 cm lungime (si se poate lungi la 175 cm, respectiv 2m).
Raluca, petrecere frumoasa azi!
Cred (99,9%
) ca bona mea e gravi, asa ca imi caut bona; daca aveti sa-mi recomandati, va rog
.
Fetele care vreti doua liniute, va tin pumnii, sa auzim vesti bune peste 2-3 saptamini
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
kristinutza spune:
ioana, bafta cu gasitul bonei! eu deja am "identificat si plasat" vreo cateva si am avut mana f buna. cred ca o sa-mi deschid si firma daca o tin tot asa. aa, bone si menajere
. acum sunt intr-o perioada mai slaba, dar ma gandesc, ma gandesc... ![]()
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Kristina, mersi
. Dar tre' sa stea pe aproape cit de cit, ca eu am nevoie 10 ore pe zi, si n-o sa-i convina sa mai piarda 2-3 ore si pe tramvai. Stau pe Calea Vitan
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
jadi spune:
La Multi Ani Catalina, Petrut si Petru! Urarile sunt duble ca le-am retras pe cele de ieri!
Cristina, bine ca te-ai linistit cu petrecerea!
Am primit si noi programul de activitati extracurriculare, maine vor merge la teatru la tandarica la Capra cu trei iezi! Sunt curioasa ce va zice Vladut!
Deni &
Vlad & Tudor
anya spune:
Poate o sa-ti cerara sa-i cumperi o capra
...sau va trebui sa canti la usa cand vii acasa.
innaa spune:
Neata!
Si la multi ani ingerasilor de azi, bursicuta si Petrut! Le doresc multa sanatate si sa fie mereu iubiti ca acum.
Kristina deci raman doua minitorturi....mai putina bataie de cap, nu...te-ai linistit acum?
Ioana ce tare trebuie sa fi tu cand citesti despre cum Nivea hidrateaza funduletul
.
si da...sa iti raspund la intrebare...suntem din nou in Spania.....am luat hotararea asa dintr-o data(ceva tipic pt noi...de parca hotaram sa plecam pana la colt la cumparaturi). Relu (sutul meu) tocmai se retrasese din afacerea cu importurile din China(a avut un asociat atat de parsiv incat s-a lasat convins ca nu se mrita
desi cu siguranta situatia altfel sta si eu stiu asta dar sotul meu are prea mult bun simt si e un pic cam fraierica- asta e)....el oricum trebuia sa vina sa definitiveze rezidenta asa ca am zis why not? nu vrem sa stam mult...cateva luni...macar pana in primavara....oricum afacerea de la Tg-Jiu am pastrat-o asa ca avem oricand un punct de inceput.
si imi cer scuze pt off topic dar m-a cam luat valul![]()
Jadi ce super ca au si activitati dinastea....eu ma declar din start nemultumita de gradi la care merge Noelia....si nici ei nu ii place...de dimineata cand ii zisai ca mergem la gradi la copii se pusa pe plans ¨nu copii!!!¨ Nu stiu ce sa fac...o lasai plangand...mi se rupsa sufletul!! eu stau acasa si ea plange la gradinita....am zis ca o ducem pentru ca ii va place cu copii dar se pare ca nu...
ieri cand am luat-o mi-a sarit in brate si s-a pus pe plans sa plecam. Plus ca ingrijitoarele alea nu o pun la olita sau Wc si in fiecare zi a facut pipi pe ea....e normal sa nu stie cui sa spuna ca face pipi sau unde se face...eu le-am zis sa o intrebe daca vrea sa faca.
plus ca mi se pare ca nu se prea ocupa de ei..ieri cand am luat o pe Noelia era un copilas de maxim un an si jumatate dormea pe jos in fundulet si aplecat in fata...si pe jos este gresie si un covoras subtire subtirel...
o mai las o zi doua si apoi iau o hotarare...
ma iertati ca iar v-am bombardat cu problemele mele!
catush spune:
La multi ani Ioana sa fii sanatoasa si sa te bucuri de pritese...
La multi ani,sanatate si numai bucurii pt Andrei Daniel de Meme 

si pentru sarbatoritii de azi 

Ioana Catalina de RalucaN
Peter Theodor de Diana_n
si
Mathieu Petru de didita
mary ilie spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi:
IOANA CATALINA de Raluca
PETRUT THEODOR de Diana
MATHIEU PETRU de Didita

Petrecere frumoasa!
Noi ne chinuim sa scapam de pampi- deja 2 accidente de pipi de azi dimineata.....nu-i nimic , continuam
Inna succes cu gradi!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
catush spune:
Innaa - cam asa mi-am imaginat si eu ca va fi dupa plecarea respectiv intoarcerea lui "tati mea"... . Imi pare rau ca Noa are probleme cu gradi....Tre sa iei o hotarare ... 
Ioana - succes in cautarea bonei...
Am sa descarc poze de la petrecerea de sambata,copii cei mari s-au jucat intre ei , fimea a avut grija de papusi si de carti, torturile au fost mortale ....