Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Kristinutza cred ca Radu ar fi cel mai incantat de cele 3 minitorturi....inchipuie-ti ce drag i-ar fi sa sufle de trei ori in lumanari.
si by the way cred ca pana la anuŽ iar uiti ca ai jurat ca nu mai faci party in public. Dar un pui scump ai si merita tot ce e mai bun!

Jadi mie mi se pare mai mult decat in regula faptul ca ti-au cerut certificat de garantie pt tort...probabil ca asa pot sta linistiti si parintii celorlalti copii.

despre gradi va pove mai tarziu pt ca am un copil infometat si carait de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sa va spun eu parerea mea sincera asta cu sarbatoritul! Eu zic ca m-am agitat asa mai mult pentru mine ca aveam in cap gandul asta ca trebuie sa sarbatoresc copilul ca el nu stiu cat a inteles desi i-am explicat clar ce si cum si toata saptamana si-a cantat "muti ani taiasca, aaaa, aaaa, aaaaaaa!" si sufla in tortul imaginar. La fel si petrecerea, el doar s-a distrat si a primit multe cadouri si acum ma mai intreaba dimineata daca il duc la petrecere! Asa ca nu va faceti ganduri negre ca nu ati sarbatorit copiii, veti avea timp in anii urmatori! Noi la anul viitor nu il vom sarbatori ca vom fi plecati din oras si la 4 ani e taman bun de dus la Disney, sanatosi sa fim si sa ne permitem excursia pana acolo!

Eu am intrebat la gradi, Vlad e la program scurt cu masa de pranz si mi-au zis asa: tort cu certificat, suc natural (mi-au zis Santal dar eu am luat si suculete Nestle, ca nu i-am dat Santal lui Vlad) si ca il vor sarbatori dimineata dupa mic dejun deoarece unii copiii pleaca inainte de masa de pranz sau imediat dupa sau ceilalti care vor ramane sunt in pregatiri de somn. Asa ca ora viabila pentru un program comun ramane de dimineata dupa micul dejun!

peseu: azi nu se sarbatoreste nimeni din lista noastra, retrag urarile

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Multumim Ruxandra, Inna!
Inna succes cu gradi, cred ca e normal sa fie mai greu primele zile...Curaj! O sa fie bine! Asa imi vine si mie uneori sa mai fac si o fetitacand vad pozele voastre cu fetite frumoase foc!
Ce coincidenta si noi tot supa cu galuste gatim azi
Si mi-am adus aminte ce distractie a fost si la noi cu lumanarea, pe care am aprins-o/au stins-o copii pana aproape s-a consumat
Eu am reusit sa-l feresc de dulciuri, cum bunici sa-l rasfete nu avem pe aproape, de la noi a mai gustat cate un pic de ciocolata si uneori Nutela pe paine, in schimb a bagat inghetata la greu , ca asta a vazut ca mancam noi, la inceput ii dadeam cu teama, apoi cand am vazut ca n-are nimic cu gatul , i-am dat cat a vrut...
Tre sa merg si eu saptamana asta pe la pediatru ca n-am mai dat de multisor pe acolo, sa-i facem controlul de 2 ani si parca si un vaccin, nu mai stiu exact.....sper sa ajung vineri.

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Jadi, ai dreptate, nici Andrei nu parea sa inteleaga mare lucru din ce se petrece in jurul lui S-a trezit din somnul de pranz si cand a coborat in living si a vazut baloanele, tot ce aranjasem noi cat timp a dormit el, si invitatii ca deja venisera o parte, facuse o figuraaa...era tare nelamurit....
Gata, fug la treburi...

Mary si Andrei(29.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Fiecare gradinita cu obiceiurile ei, asa ca cel mai bine ar fi sa intrebati acolo ce si cum. Gradinitele de stat nu cer certificat de calitate, cele particulare da, unele mai cu mot cer 2 tipuri de certificate...Cat despre ora de mancat tort, la baiatul meu cel mare, la gradi, dupa masa de pranz se sarbatoresc. Suc la cutie, paharele de pastic, coifuri, lumanari (trompete-nu).

Noi il vom sarbatori la Mc, nu pt ca ar manca ceva de pe-acolo- poate cativa cartofi- dar avem prieteni cu copii mai marisori, de 4-5 ani.
Acasa vom lua un tort pt intalneala cu bunicii.

O sa-i comand tortul la Alice. Noi il sarbatorim acasa duminica si nu toate cofetatriile sunt deschise duminica. I-as fi facut eu tortul, dar sambata lucrez, asa ca...

O sa mai iau o cutie de bomboane pt colegii mei de servici - ca sa sarbatorim ca ma reintorc la programul de 8 ore .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

am "inregistrat" tot ce-ati spus! multumesc mult pt lamuriri.

mi-e ca ma bag la facut macar un tort de mere si restul de cumparat. se gandesc fetele de la gradinita cum sa facem cu serbatul, le astept cu sugestii.

e cam aiurea cu serbatul la varsta asta a lor...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Mda.. eu il serbez, dar nu atat pt cat intelege el ci ca sa vada fratele lui mai mare ca au "tratament" egal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor zilei, Ioana Catalina, Peter Theodor si Mathieu Petru!

Raluca, Diana, sa va traiasca piticotii.
kid, ma amuz din cind in cind imaginindu-mi cum sare Alex in caruciorul de magazin din mers.
Mary, l-am admirat si eu pe Andrei.
Irina Noeliei, deci v-ati mutat inapoi in Spania?

Multumesc frumos pentru urari. De cind cu pliantele de la BE, Miruna imi cere zilnic sa-i citesc 'cartea cu sapun' (adica brosura Nivea Baby).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Buna dimineata!

N-am mai intrat pe forum l aora asta nici nu stiu de cand.Azi m-am trezit inaintea lui Mihnea si acum imi beau cafeaua cu voi.Ma grabesc sa scriu ce-am de zis ca se trezeste printu de indata.

La multi ani,Catalina!Sa fii sanatoasa si norocoasa!Raluca,sa va traiasca bursicutza!

La multi ani,Petrut!Sa fii sanatos si voios si norocos!Diana,sa va traiasca "pietricica norocoasa"!Asteptam vesti despre surioara.

Ioana,ai dus Miruna la gradi?Am o rugaminte l atine.Imi poti spune,te rog,ce dimensiuni are patul Mirunei?Nu-i graba,cand prinzi un metru la mana masoara-l si zi-mi,te rog.
Mihnea nu mai prea incape in patutz,da nici pat de dimensiuni foarte mari nu incape in camera.Inca un an ii musai sa dormim in formula asta,asa ca am o problema.

Codru,nu prea am multe de zis despre noi si nu prea am cand sa scriu.Nu pot intra decat cand Mihnea doarme,in rest sintem prin parc sau prin oras,si atunci mai ma de facut mancare si una alta.Cam asta-i programul meu de fiecare zi.Ce-ai hotarat cu dusul lui Petra la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani sarbatoritilor! sa fiti sanatosi si sa aduceti bucurii parintilor!

la gradi m-am linistit cu tortul si serbatul: e o institutie de invatamant si nu organizeaza petreceri pt copii.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput