Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 14
kristinutza spune:
cele care v-ati sarbatorit copiii, ce tort le-ati facut? as vrea sa fie unul din care sa poata manca si copilasii! aveti idei, sugestii? dar fara sa ma puneti pe mine sa gatesc
! si ce gustarele? (la astea as fi un pic dispusa sa gatesc
).
eu habar n-am unde sa-l serbez, dar incep planificarile cu tortul
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Kristinutza eu i-am luat un tort din braza de vaci, e super bun (chiar si pentru noi
)
Mary
ce Andrei dragutz...:) Si tortul e super, oare sunt din martipan figurinele
?
Diana-clujeanca, mai scrie si tu de voi, ca numai de altii
...
Noapte buna!!
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
codruta_grg spune:
Mary, seaman foarte bine cu tine Andrei 
Codruta &
Petra Alexandra
asa crestem noi
kid2003 spune:
Mary, e absolut mortal Andrei! Are fata de mic italian smekeros! Cu gel in par, pare un baietel in toata regula, nu un bebe de 2 ani! Sa fie sanatos si norocos!
Ce tort frumos a avut!
Kristinutza, eu as zice sa il serbezi pe Raducu la gradinita impreuna cu colegii lui! Si daca e, poti aduce un tortulet si acasa, sa fie si bunicii incantati si sa isi pupe odorul! Eu asa ma gandesc, am stat in cumpana daca sa o serbez undeva pe Alex si am ajuns la concluzia ca anul asta zicem pas la un loc public. Sambata cand e ziua ei, iau un tort, fac niste salate, bag un pui la cuptor si vin bunicii, noi si ea, iar luni ii duc un tort la gradinita, dupa masa de pranz. Eu ma gandesc la un tort diplomat, cu frisca si fructe, chiar nu are cum sa le faca rau! Eu am cofetaria me preferata care e aproape si de tine. E vorba de Liliana, pe 1 mai intersectie cu Turda, nu se poate sa nu o stii. Acolo fac frisca buna, proaspata, naturala, iar diplomatul e o minune. Ultima oara cand am fost acolo am vazut ca au si un catalog cu decoruri pentru tort, iese ceva ca tortul lui Andrei din Italia. Au trenulete, pitici, Alba Ca Zapada, Nemo...si le cumperi separat si ele le pun frumos pe tort!
mary ilie spune:
Buna dimineata!
A venit toamna si am si eu mai mult timp pentru net
ca am terminat cu mersul la mare.Andrei inca doarme si e 10.20 aici!!! dar daca il trezesc stiu ca va fi "ïndispus" asa ca prefer sa astept sa se trezeasca singur.
Diseara suntem invitati la o aniversare de 2 ani, asa ca iar petrecem.
Multumim pentru laude,
Codruta si Kid ca sunteti dragute
La noi tortul a fost normal, ciocolata si vanilie, pestisorii Nimo au fost de plastic sa poata fi pastrati ca amintire ca si ornamentul pentru lumanare. Mie nu prea imi plac torturile asa ca nu mi s-a parut deosebit de bun![]()
Am avut numai invitati italieni asa ca s-a cantat Tanti Auguri a te in loc de multi ani traiasca,
copilasi am avut tot in jurul varstei de 2 ani, numai baietei au fost, invitasem si fetite dar n-au reusit parintii sa ajunga, am avut si 2 baietei mai mari de 7 ani si ei au fost sufletul petrecerii ca toti piticii roiau in jurul lor....s-au mai incins spiritele pentru vreo masinuta pe care o vroiau toti si Andrei isi apara proaspetele cadouri, nu cumva sa ramana fara ele...
ne-au lipsit bunicii foarte mult
mama ne-a spus un la multi ani in lacrimi ca ii e dor de noi
desi ne-am vazut in august, si ne vedem iar in noiembrie, ...asa ca a fost un pic trist, pentru noi cei mari, ca sarbatoritul s-a distrat bine- cel mai mult la tort i-au placut pestii, ca e fan Nimo si special am vrut ceva diferit de Thomas, sa mai schimbam un pic atmosfera, ca eu una abia mai suport trenuri si iar trenuri de dimineata pana seara
Mary si
Andrei(29.09.2005)
locca spune:
Mary, m-am indragostit de pustiul tau
... si ce cuminte statea el cu tortul in fata.
Subscriu ca e foarte buna cofetaria Liliana. Diplomatul e demential, dar si mai demential este diplomatul cu blat de mascota. Saliveeeeez.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
Va salut si felicit si eu proaspetii sarbatoriti care au primit o groaza de cadouri.
Dupa cum spuneam Noelia a inceput de ieri gradinita...merge 3 ore pe zi. A fost teribila ieri se pare ca a speriat tot personalul gradinitei. Cand am ajuns era transpirata toata(de plans cica
) si ele normal ca nu m-au sunat sa imi zica
. se pare ca si acolo voia la fel ca si acasa sa faca tot ce voia ea....adica sa se urce peste tot(pe masa, rafturi...orice era de escaladat), cum se deschidea usa de la intrare ea voia sa iasa afara....voia sa mearga singura in curtea interioara desi toti copii erai inauntru...si cine stie cate o mai fi vrut sa faca si educatoarele nu mi-au spus.
azi cand am ajuns in fata usii s-a pus pe plans...dar am intrat si i-am aratat jucariile, am stat putin cu ea pana a uitat de mine. Am trecut peste o ora sa vad ce face....mi-au zis ca a plans putin dar ca se juca acum in curtea interioara cu copii. Imi pare rau ca nu am mers sa vad eu cu ochii mei ca se joaca si e bine
...
mai am 20 de minute si merg sa o iau...sunt tare curioasa cum o gasesc. am mari emotii. punct!
Mari vreau sa spun ca flacaul tau este tare scump...are niste ochisori asa frumosi....parca mi-as mai dori si un baietel acum....dar poate imi iau ginere si rezolv problema ce zici?![]()
fug acum sa pun galustele in supa si apoi merg sa recuperez terorista!
pup!
kristinutza spune:
da, kid, sar'mana de pontul cu cofetaria liliana. e super!
mda, la gradinita sa-l serbez, dar acolo ce duc, tort? si acasa iar tort? alt tort? ca am bunici, prieteni cu copii
cred ca o sa fie vreo 3 mini serbari. fac 3 mini-torturi?
ce probleme existentiale am...
m-am jurat dupa petrecerea de 1 an (si taiat de motz) ca nu-l mai serbez la loc public. decat cand o fi de scoala sa-mi zica el cum vrea si unde si cu cine
.
mary, cred ca e greu departe de parinti... si probabil lor le e si mai greu... dar lui andrei pare sa-i mearga f bine, iar orizontul cred ca e un pic mai larg acolo decat in romania...
innaa, sa ne spui concluziile zilei de gradinita. mai la rece, asa.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
jadi spune:
La Multi Ani pentru sarbatoritii de azi!
La subiectul tort, eu am dus la gradi un tort diplomat cu certificat de garantie (ne-au cerut in mod expres asa ceva, probabil ca o masura de protectie) si l-am luat de la Ana! La party, au facut ei tort tot diplomat si a avut ornament un trenulet (kid imi pare rau ca ati plecat asa de repede si nu ati apucat sa gustati). Acum ce sa zic, nu imi plac dulciurile la copiii dar s-a spurcat si Vlad al meu multumita bunicilor care l-au invatat la de toate, de bomboane vad ca l-am dezvatat, imi cere si ii bag cereale sub nas un bol plin si se plictiseste mancand si nu mai cere.
Deni &
Vlad & Tudor
locca spune:
Mama, ce probleme aveti, cu serbatul copilului. Chiar incep sa ma simt intr-un anume fel ca eu am plecat din tara de ziua lui.
Kristinutza, eu zic sa intrebi la gradinita daca se obisnuieste pe-acolo serbarea copilului cu tort sau alte dulciuri sau cum se face. Si ce conditii pun ei daca aduci chestii de-acasa (mi se pare super tare faza de la Jadi, cu certificatul de garantie, nu m-ar fi dus capul la asta). Cat despre felul tortului, cred ca e ok sa fie acelasi tip de tort, doar Radu si voi o sa mancati din toate, daca ii place sarbatoritului modelul respectiv nu vad care e problema ![]()
Eu i-am luat niste bomboane si a dat in parc la copii. Ii facusem bonei instructaj sa intrebe in prealabil parintii sau bonele daca au voie copiii bomboane. Cu rusine marturisesc ca nu i-am luat nici un fel de tort. De bomboane a fost incantat, a dormit cu cutia in pat cateva nopti ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)