Piticodromul Festiv de Sept-Oct 2005 (188)
Raspunsuri - Pagina 13
alexuta2005 spune:
Neata'!
La multi ani Ioana,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
La multi ani sarbatoritilor piticodromi:Jessica Priscilla,Radu,Andrei,Sarah- Marie, Arzu-Ege,Gabita,Ariana Alexandra, si in special sarbatoritilor zilei
Ada si Andrei Daniel

Andreeeea si Alexia a adormit intr-o pozitie ciudata, la masa in timp ce manca.Era asa haioasa!Nu ai mai intrat pe mess.
Irina ce baiat curajos ai!
Eu nu i-am facut vaccinul antihepatita A.
Innaasucces la gradi!
Kristinutza am fost la BE sambata intre orele 16-19.Tu cand ai fost?
Jadi ma bucur ca a fost reusita petrecerea!
Noi am fost sambata la BE, clar a fost nebunie curata.Alexia a fost relativ cuminte, si i-am cumparat cam ce-mi propusesem: pantalonasi mai grosi de la Z, 3 perechi, cizme de piele de la melania si o pereche de ghete din piele de la hokide si un puzzle, a si niste cosmetice sanosan am vrut si o jucarie gen laptop dar nu am gasit.Mie mi s-a parut slabut la capitolul jucarii.
Sa va zic ceva de Alexia, nu prea intelegem noi ce zice in romana dar mai nou ne canta in franceza :"Frere Jaques".De vineri canta non stop.In franceza zice 1 si 2 si "feeee jac"Are ureche muzicala si chiar daca nu intelegem ce zice recunoastem melodia.E asa incantata cand ne vede ca am inteles ce ne canta ea!
In engleza nr. pana la 6 dar sa incep eu si stie sa zica si "blu" si "ed- adica red".
Si in romana a inceput sa zica ceva cuvinte noi dar inca nu leaga propozitii.Sa fie oare ametita de lb straine?
Aveti careva niste melodioare pt. copii in limba franceza sau ceva filmulete?
Diana30 spune:
La multi ani,Ioana!
Gina,Raluca Cuca,Mary,sa va traiasca copiii!
La multi ani,Jessica,Radu,Andrei!
Valen,Ege,sa va traiasca minunile,sa fie sanatoase si voioase!
La multi ani,Sarah si Ege!
Meme,sa-ti traiasca feciorul!Ce mai faceti voi?Cand ai timp da-ne un semn.
La multi ani,Andrei si Ada!
Jadi,acasa ai facut petrecerea?S-a bucurat Vlad de Thomas?
locca spune:
Meme, sa-ti traiasca flacaul! La multi ani, Andrei! 
La multi ani si Adei! 
Ioana, la multi ani pt. ieri! Sper ca mai primesti si azi urari. Uau, va duceti cu amandoi copiii de rev la munte? Si vrei sa schiezi? ![]()
Ieri am fost singura cu Matei si a fost intr-o forma de-mi venea sa-mi trag un glont in cap. A miorlait toata ziua, la toate zicea nu, m-a dat afara de la el din camera (adica mi-a trantit usa in nas la propriu) ... imi venea sa urlu da mai taci odata din gura, dar instead am suportat stoic si seara dupa ce s-a culcat am baut o visinata.
Simona, in periplul tau pe la gradinite ai vizitat cumva si Chitzi-bush? Nu e chiar gradi, cica e club, ma gandeam sa le fac o vizita, dar daca ai fost si nu merita spune-mi, te rog frumos.
Jadi, nu esti cu capul, sau suntem amandoua, eu am vazut de 2 ori grey-ul de joi. Fara subtitrare, ca pe-aia nu am gasit-o.
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
jadi spune:
Diana, nu am facut acasa, am ales un loc de joaca unde ne-am intalnit cu fetele de pe net, la Mobexpert Pipera. Sala de joaca e faina dar personalul de la Mex Cafe parca sunt suparati pe viata. Chelnerul de ne-a servit parca te injura cand iti lua comanda, mi-era si frica sa nu se supere pe noi ca il deranjam
. In plus la 7.30 se inchidea si pe la 7.31 ne-a luat o dra la rost ca se trage grilajul si ramanem inauntru! Pacat de problemele astea ca locul de joaca e mare si doamna Dana care se ocupa de copiii e draguta si chiar are grija de ei!
Ruxandra si Vlad e super ciudat acasa, se miorlaie se incapataneaza, urla si alte alea. Dar in zi de gradinita e prea obosit sa protesteze. Asa ca traiasca gradinita ca imi oboseste copilul! Si daca sunt deja 2 persoane, deja suntem un grup deci nu suntem cu capul ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
peseu pentru Diana: Thomas ioc, nu exista inca importat si cica nici in Anglia nu sunt, mi-e imi suna a scuza, nu as crede ca a ramas Anglia cu stocul pe 0 si nu mai poate importa. Plus cunosc importatorul si atunci nu acord clementa si nici nu pun botul la explicatiile lor!
Deni &
Vlad & Tudor
kid2003 spune:
Ruxi, nu, sincer nu auzisem de ei. Cum adica Club? Adica ce e diferit de o gradinita normala? pe site la ei nu m-am edificat.
Eu cred ca e departe de tine, e departe si de mine, tot ar trebui sa iau masina dus intors, ca e destul de mult dincolo de parcul Copilului.
Eu in locul tau m-as uita mai degraba la Garfield sau la Little Einstein, cel putin Garfield e chiar aproape de tine. La little Einstein e bine ca ar fi coleg cu Radu si cu Milan.
Eu deocamdata am hotarat sa merg inainte cu Junior. Imi convine programul, imi convine ca vin sa o ia si o aduc inapoi, imi place soferul, imi place masina, imi place asistenta de pe bus, Alex pare incantata de oamenii de acolo, dimineata intinde manutele catre asistenta de pe bus, la sedinta cu parintii a srit din proprie initiativa in bratele a 3 femei de acolo (educatoarea, directoarea si ingrijitoarea care o schimba de pampers).
Sunt si lucruri care nu imi convin, dar daca ea se simte bine cu oamenii aia e super ok pentru mine!
locca spune:
Eu am inteles ca e club, adica ceva intre gradi si loc de joaca, adica nu esti obligat sa platesti taxa lunara daca nu vrei sa duci copilul regulat, poti sa platesti o taxa pe zi. Nu prea imi dau nici eu seama cum vine asta, de-aia vroiam sa ma duc acolo sa vad exact si cat as face cu masina dimineata. Ma gandeam la solutia asta pt. iarna, sa mai socializeze, sau pt. zilele cand nu vine bona.
Asta pt. ca al meu nu ma lasa deloc sa-l dau de-acum la gradi.
Ca gradi, de noi sunt foarte aproape si garfield si healthy children (practic la cateva case), little einstein iar e "within walking distance" si mi-ar placea sa stiu ca e impreuna cu Radu si Milan. Problema principala ramane insa convingerea consortului ![]()
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
mary ilie spune:
LA MULTI ANI PITICODROM FESTIV!!!
Apar si eu numai la ocazii speciale.....
Multumesc, multumesc din suflet pentru toate urarile si pentru ca nu ne-ati uitat !Multi, multi pupici tuturor
Urez si eu un LA MULTI ANI! tuturor piticilor care s-au aniversat si celor care urmeaza sa sarbatoreasca!Sa fie sanatosi si cuminti si le doresc tot binele din lume!

LA MULTI ANI Ada si Andrei Daniel sarbatoritii zilei de astazi!
Mary si
Andrei(29.09.2005)
mary ilie spune:
Va mai citesc din cand in cand, e mai greu cu scrisul
Noi suntem bine, Andrei e un nazdravan si jumatate, nu ne laudam cu performante notabile, insa eu sunt foarte mandra de puiul meu- ca orice mamica, nu? Vorbeste destul de bine si mult, si e super haios ca amesteca cuvintele romana-italiana si scoate niste fraze foarte originale-, intelege perfect si italiana, suntem mari fan Thomas cu colectia de trenulete aferenta, si adoarme neaparat cu un Thomas in mana
, doarme in pat mare singur in camera lui, mananca bine,adora povestile- preferata e Alba ca Zapada. Inca nu l-am dat la gradinita, tati nu se indura.....pentru ca pediatrul ne-a recomandat sa-l mai tinem acasa macar pana in primavara ca cica la gradi il expunem la virusi, si cum eu nu lucrez inca si deci gradi nu e o necesitate, il mai tinem acasa....suntem tot cu pampi
cat o mai dura oare???
Sambata am avut petrecerea pentru Andrei, am facut acasa, a fost frumos, dar obositor pentru mine, o sa incerc sa pun si poze, sa-l vedeti pe sarbatorit![]()
Mary si
Andrei(29.09.2005)