* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

[font=Comic Sans MS]Buna ziua mamicilor,

Stiu ca am promis ca am sa fiu mai activa dar se pare ca nu imi reuseste asta f bine.
Vad ca sunt multi ghiocei care merg la cresa as vrea sa intrb mamicile din Bucuresti ce preturi se practica? Am auzit ca undeva intr 7 mil - 8 mil.

Despre Alex va pot spune ca in fiecare zi vb mai bine. De sapt trecuta tati a devenit Coti iar aseara era Costi. Cand a invatat sa spuna Babi( Gabi), timp de 2 sapt m-a strigat asa dupa ce s-a plictisit de cuvantul Babi si a vazut el ca nu ii iese Gabi am redevenit mami.
Vrau sa va mai povestescun moment hazliu. Aseara am fost in vizita la niste prieteni la curte. Alex a fost foarte incantat de tot ce a vazut acolo caini, pisici, pui etc. Preferata lui a fost un pui de pisica careia ia si cantat. Cand l-am auzit nu mi-a venit a crede. Luase pisicuta in brate si ii canta :"nani, nani pui a mami

Acum trimit mess ca am ceva de lucru si imi este teama ca il pierd.
Revin

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Miha, tu fi cuminte si ai grija de bebitza din burtica, da-l in pisici de examen! ma bucur ca totul e ok la eco!
mai, nu-s horror povestile cu cresa, dimpotriva! lasa ca te vad eu peste o luna, cand il dai pe Tzumpinin!
aaa, deci incepi scoala de soferi? bafta!maine la ex. psihologic (ii super usor)!
...si cumparati-va odata masina, ca va asteptam la Oradeaaaa!!!
Laurici, noi te invidiem acum pt. burtica cea crescanda, maine- poimaine o sa ne povestesti si tu de prima zi de gradi! pupici multi-multi pe burtica lui bebito!
Dianad, felicitari pt. examen!
Noe, te-ai spalat pe cap?
Micaalsa, multa sanatate Iuliei!

eu astept iara ora 5 Programul ar fi pana la 6 , dar sapt. asta il iau acasa mai repede.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Gabi, ce tare-i Alex! m-am spart de ras la faza cu cantatul la pisica!
parca mi-l inchipui...
no, stai sa vezi, asta am uitat sa zic, aseara Marc canta de mama focului si dansa. Si se tinea de manutza cu Georgi, v-am mai povestit eu, prietena lui, fetitza cu care ne intalnim in fiecare zi, ne stim din maternitate, is 2 zile intre ei si bineinteles ca i-am dat impreuna la cresa. Amandoi se leganau tinandu-se de manutza si cantau. Ma rog, cantau, e un fel de a spune, lalaiau ceva acolo M-am si mirat, ca el nu prea canta de obicei, decat ingana vreo reclama. Azi dimineatza am intrebat-o pe una dintre educatoare daca au cantat ieri si au dansat si mi-a zis ca da, intr-o veselie. Mai, baiatul meu deja a invatat ceva lucruri noi

pozele noastre

Mergi la inceput

Tili, Simona, Serj, Cat, Ile unde sunteti???
Dar Mariana, Tcelen???
Oare Anairda ce mai face? Ileana Marius?
AIDA, CIUF????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Micaalsa, mie pediatra mi-a spus ca daca tuseste dupa ce sta o vreme la orizontala, adica somn, ca sa vorbesc romaneste, nu e prea bine, e unsemn ca plamanii sunt afectati.Dar tuse din asta, fara muci,febra..Ana n-a patit, asa ca zic si eu ca Noe, du-te la med de familie almamei tale sau la urgenta,s-o asculte la plamani.Daca face febra mare la noapte,ce faci?
Noe,S e scuuump rau..., ca de altfel toate tarile nordice, husband a fost acolo.Eu as alege Praga,n-am fost, sper si eu,ca am auzit ca e tare fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mihaser, care e treaba cu Fiesta luata de la nemti? Iese mai ieftina? Si cu creditul de la ce banca?DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

AALINA, sa stii ca si eu am auzit de varianta ca daca duce tati copilu' la gradi plange mai putin!!! dar poate e adevarat pt copii la care tati nu e No. 1 in top, ca la Oana. oricum, o sa incercam.

ALINAALEX, asa si oana, a doua zi a fost mai nasol ca prima. A treia va fi mai bine!! si da, adorm mai repede!!

NOE, cu papa, cred si io asa, dar azi a avut un ditamai kk de i-a iesit din pampers, si moale... i-am schimbat si laptele, io stiu ce sa fie... era si cam balonata ieri si azi.

MICAALSA, bine ca i-ai dat ceva de tuse, dar daca continua, hop la medic, as zice eu.

ANDREEA, trebe musai sa copiez reteta de budinca sa incerc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Ptr a recupera zilele in care "nu am semnat condica" scriu azi 2 mesaje.
Micaalsa imi pare rau sa aud de Iulia ca este bonlavioara si Alex a dat semne puternice de raceala in weekend dar l-am bagat pe tratament cu Nurofen, picaturi de Vibrocil in nasuc si sray Tantum in gat, in 2 zile a fost k. Luni nu a mai avut ce sa caute la doctor, Sper sa scapati la fel de usor.

Carmenpit77 nu va simtit singuri fara tati? Noi cand pleaca tati in delegatie suntem asa de abauti...am obs ca Alex nu doarme bine, este mai agitat dc nu e tati acasa .Intr-o seara chiar mi-a facut febra , era a treia noapte fara tati.

Noe - si eu tot ptr Praga as opta, am auzit ca se merita.

Mihaser bine ca sunteti voi k, ex se mai pot da.

va las ca s-a lovit Alex.

Gabi si Alexandru-Ionut
19.04.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Fetelor, de ieri am reinceput serviciul si sunt obosita de nu mai pot, pic seara franta, adorm inainte de a atinge perna.

micaalsa, imi pare rau ca Iulia e bolnavioara .... poate daca ii pui un saculet cald pe piept (eu pentru mine am un ciorap cu sare grunjoasa pe care o incalzesc pe foc) dupa ce adoarme, s-o potoli tusea. Dar sa fie cald, nu fierbinte ! Daca nu, la medic ! Vezi daca ai pus pozele cu fata la sfarsitul mesajului ? Nu se vad, eu cel putin era sa le ratez ! Pup Iulia cea vanatoreasa de gaini ! Si ce pere mari aveti in parul din curte !

Laura Ioana, ce burtica frumoasa ! Hai, ca mai ai putin si-l tii pe bebe in brate ! Eu zic sa bagi acuma somn cat poti, ca nu se stie ce program iti face dupa aia !!

Mai fetelor din Ro, cele care v-ati intors la munci, ati primit cei 3 milioane lei vechi in plus la salariu ?? Sau nu mai e valabila legea ?? Va rooooog, lamuriti-ma !!

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina, eu nu m-am intors, dar stiu ca trebuie sa faci o cerere pentru banii astia tot acolo unde ai facut-o pe aia pentru cei 8 mil. Banii nu ii primesti automat, nici imediat, adica ..tot ca pe aia 8 mil, e posibil sa dureze pana "analizeaza" vezi doamne,noua cerere.
Du-te acolo (zau daca imi vine acum numele!) si te lamuresc cei de acolo ce si cum.(trebuie sa explici in cerere ca te-ai intors, sa anexezi niste acte, etc). Bafta si spune-ne daca ai rezolvat!

Mergi la inceput