* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Irina, la ASCO trebuie sa mergi pt. cerere. Adica la aia la care ai depus si cererea pt. indemnizatia de maternitate.
Aia 3 mil. o sa ti-i aduca postasul mai tarziu, dupa 2-3 luni mi se pare, dupa ce-ti aproba cererea si mi se pare cu hartii de la locul de munca cum ca te-ai intors mai repede, ca tre sa anunti ASCO ca tu nu vrei sa beneficiezi de aia 8 mil. pana la 2 ani.
3 mil.= 2 mil. alocatia copilului pana la 2 ani + 1 mil. stimulent ca te-ai intors mai repede la servici.
Eu nu m-am intors inca, dar m-am interesat ce si cum.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Multumesc mult, Alinelor !
Chestia e ca nu eu m-am ocupat de dosar atunci, ci tati, care acum e superocupat ....
Ce-o fi ASCO ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina,[:D],nici eu nu m-am ocupat de dosar...poate intra iar alinaalex si ne spune...o fi Inspctoratul de Munca, da'nu prea se pupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Irina nu stiu ce e, dar cred ca e in cadrul directei de munca si protectie sociala...ca de acolo vin banii!

Dianad noi vrem sa ne luam o masina din 2005-2006 si ne duce cam la 10 000 de euro si pentru asta o sa luam un credit de nevoi personale. Pentru inceput o sa luam un Ford Fiesta!

Alina pai voi va mai si vaitati, cand o aveti si pe Georgi cu voi...dar noi...ca o sa fim singurei...fara sa cunoastem pe nimeni

Gabi sa stii ca draq il ami da! m-am amarat destul anu` asta.

Va pupez! hasta manana!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Noe mama, pai zici ca a venit apa si tu ... stai pe forum de zici ca ai mancarimi la dejte Du-te bre de te spala ....

Laura, esti frumoasa foc, chiar sexi cum zicea Noe. Si mai ai asa putin .... pupam burtica

Bre, nu mai plangeti atata ca ma apuca jalea si pe mine. Si Maia nu-i nicaieri, ii colea cu mine ...

_
adar si MAIA
Maia - minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

LAURA, esti o frumoasa!!! Iti tin pumnii si ma gandesc la tine!

MICAALSA, cum se simte Iulia?

Vad ca Oana baga somn prelunjit azi.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Mihaser, noi tot Fiesta luam. Este acum la promotie la Ford, varianta aleasa de noi e una la 10300 euro. Problema e cu creditul. Dealerul a facut factura in euro, banca vrea in lei ca noi nu vrem imprumut in euro. Cu greu am obtinut o factura proforma in lei. Azi -maine asteptam raspunsul bancii. Rata va fi undeva la 600RON/luna timp de 7 ani, cu avans 0.Eu as fi vrut un Focus... dar barbatu e indragostit de vreo 2 ani de Fiesta. Si el nu are decat 150kg, ce i-o trebui masina mititica, nu inteleg cata vreme mai are copil, nevasta si caine mare. Soferul va ocupa 2 locuri: pe cel de la volan si pe cel din spate .DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Fetele, Oanei ii miroase guritza cam cidat, asa, a acetona.... sa zic! de vreo 2-3 zile. Si e si cam balonata...Oare ce poate fi? sa aiba probleme de digestie?

I-am dat laptele, dar nci gand sa se scoale... febra nu are.. doarme mai departe... a dormit 12 ore legate, i-am dat laptele...acuma doarme iar! is cam ingrijorata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Catrinel, mergi pentru siguranta la medic azi. Nu stiu ce poate fi.DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

azi e liber la noi, nu se lucreaza, e ziua nationala.... merg maine.

Mergi la inceput