* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Pai nici macar nu mai tii minte?..., era un subiect, cred ca la generale, cam asa "de ce nu ne spalam?' sau'de cate ori ne spalam'..si intrasei si tu si chemai voioasa pe toata lumea, la dush...cu parchetarii nush ce sa zic,i-ai chemat si pe ei la dush?..sau ai ramas la admirat?Bia agatata de mama ei...cam asa si Ana mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare fetele!

Va multumesc mult de tot ca ati avut asa grija de mine! Am fost la eco ieri si bebe e bine...totul e ok! Insa tot ieri am aflat ca am picat kakatul ala de examen ptr care m-am chinuit toata luna august...si asta ptr ca am luat 5 la fiscalitate, nu 6 . Asa ca am niste draci de mor! cu banii cheltuiti mai mergeam o tura in Grecia si ma relaxam. Am zis ca in vecii vecilor nu mai dau examene din astea in Ro. Pe care il mai aud ca-mi zice da de nu shtu ce ...o sa-i zic sa dea el daca are chef!

Noe zici ca pe Dragos il sanctionara astia si esti cu infinityiul toata ziua...mama ce noroc pe tine! Sper sa-mi poarte noroc ziua ta ca altfel o sa innebunesc...Ma apuc serios sa invat pentru examen ca am self-esimul sub 0...e cu minus!

Fetele nu plec in Canada...inca...dar sa ma lase astia sa traiesc aici...ca mai am un pic si in concediu fiind ma dau cu capu` de pereti...m-am bagat si ca prostu la mai mult decat pot duce!

Abia astept sa ma pot relaxa un pic..i-am zis la sot...la iarna ori la Viena, ori la Moeciu undeva....ca si asa la vara adio concediu de odihna!

Si cand mai aud si povestile astea cu cresa...horror nu altceva!

Va rog sa ma iertati ca m-am vaicarit aci mai ceva decat la preot!

Mai puneti si voi pozici sa mai vad si io ghiocei...ma duc sa o vad pe Laura mumoasa sa ma mai calmez!

Maine ma duc la anlize de sange si urina si sa dau testul psihologic la scoala de soferi.

Va pup! O zi buna!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by aalina2003

Pai nici macar nu mai tii minte?..., era un subiect, cred ca la generale, cam asa "de ce nu ne spalam?' sau'de cate ori ne spalam'..si intrasei si tu si chemai voioasa pe toata lumea, la dush...cu parchetarii nush ce sa zic,i-ai chemat si pe ei la dush?..sau ai ramas la admirat?Bia agatata de mama ei...cam asa si Ana mea!

ah, da!!! din pacate n-a venit mai nimeni, asa ca m-am multumit cu jucariile Biei care mi-au tinut companie de pe calorifer, uitandu-se cuminti cum fac dus in singuratate
pe parchetari nu i-am bagat la dus, ca le stricam tot farmecul

Miha, relax, ca acu esti burticoasa si trebuie sa fii asa toata ziua; da-le-ncolo de examene; cat despre plecatul in Canada, io zic ca daca aveti ocazia, go for it..Si eu as pleca cat mai departeIar cu examu de sofer, daca si eu l-am luat, iti dai seama ca o sa fie piece of cake

Ce mai citim noi
The moment scatters.
Motionless, I stay and go: I am a pause

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mei fetelor, Iulia mea imi tuseste de ieri de mama focului. Nu-mi face temperatura, nu curge nasul ... nimic altceva. I-am dat Humex expectorant si ceai de scai vanat la greu. Deocamdata nu am dus-o la dr. ca sunt in Bistrita ... nu stiu ce sa fac. In afara de tusea asta urata n-are nimica. Voi ce ziceti?

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru inimioara lui Sosonica

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by aalina2003

ah, da!!! din pacate n-a venit mai nimeni, asa ca m-am multumit cu jucariile Biei care mi-au tinut companie de pe calorifer, uitandu-se cuminti cum fac dus in singuratate
pe parchetari nu i-am bagat la dus, ca le stricam tot farmecul[:-P]

Miha, relax, ca acu esti burticoasa si trebuie sa fii asa toata ziua; da-le-ncolo de examene; cat despre plecatul in Canada, io zic ca daca aveti ocazia, go for it..Si eu as pleca cat mai departeIar cu examu de sofer, daca si eu l-am luat, iti dai seama ca o sa fie piece of cake

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Am vazut pozici cu Laurici si cu d-soara Julia si m-am mai inveselit!

O sa facem credit sa luam un ford fiesta de la nemti...Dragos ce crede despre masina asta?

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos

Bebe 2

"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"

Mergi la inceput

Anamaria, daca nu i se opreste sau schimba tusea, cred ca ar trebui sa o duci la un medic, sa nu ii avanseze cumva pe caile respiratorii- sanatate maxima, acu ma uit la poze

Miha,
Dragos este anti-masini frantuzesti -la modul ca se strica destul de repede, nu ca ar avea ceva cu ele- in rest, Ford stiu ca face masini bune; la el in top sunt masinile nemtesti si ofcors, Infiniti. Contabila noastra are fiesta si e multumita de el, a fost prima ei masina dupa ce si-a luat carnetulso, bafta!

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Buna fetele
Azi noapte Ali a avut un somn record. A adormit aseara pe la 9 in timp ce ne uitam amandoua la televizor, s-a trezit dim la 6.45 si a stat treaza pana la 8, iar apoi a adormit de la 8 la 9. Cu exceptia pauzei pe care a avut-o a fost f bine.
De ieri suntem singurele pt ca tati e plecat o saptamana la Timisoara. Si-a schimbat serviciul si are o sedinta acolo, iar partea buna este ca mi-a ramas mie masina. Iar ma invat cu ea o saptamina si apoi ne ca sa o ia inapoi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenpit77

Buna fetele
Azi noapte Ali a avut un somn record. A adormit aseara pe la 9 in timp ce ne uitam amandoua la televizor, s-a trezit dim la 6.45 si a stat treaza pana la 8, iar apoi a adormit de la 8 la 9. Cu exceptia pauzei pe care a avut-o a fost f bine.
De ieri suntem singurele pt ca tati e plecat o saptamana la Timisoara. Si-a schimbat serviciul si are o sedinta acolo, iar partea buna este ca mi-a ramas mie masina. Iar ma invat cu ea o saptamina si apoi ne ca sa o ia inapoi

bravo, Ali!

fetele, de Mariana mai stiti ceva? sper ca e ok!!!!

acuma dilema (daca tot am scris azi o tona): noi oscilam cu Revelionul 2008. Vrem sa il facem in 3 -io, Dr si Bia- insa nu ne putem hotari unde. Ultimele 2 orase la care am ramas sunt Stockholm si Praga. Voi ce parere aveti?

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Noe, adica cate zile sa stati si cate ore faceti cu avionul?
Adica nu e cam departe pt copilutu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenpit77

Noe, adica cate zile sa stati si cate ore faceti cu avionul?
Adica nu e cam departe pt copilutu?

vrem sa stam din 28.12 pana in 3-4.01. Nu mi se pare o problema asta cu avionul, e destul de intelegatoare Bia cand e in public
Singura chestie ar fi ca nu stiu cat de scump e Stockholm, in afara de hoteluri, pe care le gasesc pe net.

Ce mai citim noi
The moment scatters.

Mergi la inceput