Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 19
dordia2000 spune:
Buna fetelor....
Eu sunt ok, strang la greu si...imi e tare frica sa nu ma obosesc prea rau dar...sper sa nu.
Xandra nu am apelat la prietena ta pt ca ... am facut o simulare...si nu prea ne incadram...asa ca..nu avea rost sa apelez. Ms mult oricum, si 
LAvi creditul il iau ...mai mare pt ca: Casa mea am vandut-o dar...a trebuit sa ii dau si unchiului meu 18.75% desi...casa era platita de tatal meu dar...credul si prost cum a fost a facut actele pe numele bunicilor...si deci Unchiul meu a mostenit acest procent de la bunicul meu. Bineinteles ca nu a cedat (pt succesiune am ajuns la tribunal)....asa ca din cat am luat pe casa i-am dat lui in jur de 15.750 cat a vrut (bine ca nu i-a vrut pe toti ca o...bagam pe maneca) plus actele ...deci am ramas datoare la tipa de la care am cumparat...cu 10.000 euro. Apoi mai iau pt amenajari si pt masina daca...mai raman dupa ce amenajam. Deci....ma bag intr-un rahat...darasta e...nu am incotro!!!
Acum va poop ca amtreaba la scarbici!!!
Diana
8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
lavi02 spune:
Da' daca merg eu cu fetele direct la Hokide ce-are?
Unde-i standul?
-----------------
Am terminat cu pozele.
O sa trimit link-ul imediat pe net. Pana atunci cateva explicatii:
Alcazar = palat regal de obicei inconjurat de ziduri de aparare si posesor de gradina
Alcazaba = cetate
Alta chestie: din pacate am facut mai putine poze decat ar fi meritat unele locuri, in special gradinile Alcazarului din Sevilla care erau superbe. Dar ne-a furat peisajul, ne-a facut placere plimbarea si am cam uitat de pozat. 
Nu-i nimic, mai important e sa traiesti momentul si sa aduni impresii in suflet decat sa faci poze.
Am mai taiat ce mi s-a parut nereusit sau redundant, dar tot au ramas multe, peste 300.
Va trimit pe mail link-ul, la adresa data la contacts, in contul comun. De fapt trimit intai mail in contul comun si de acolo fac fwd.
Mihaelutat spune:
Maria cred ca aia sunt, daca imi aduc bine aminte in interiorul lor scria Avusine si nu Baby Avus, dar arata la fel, cred ca am recunoscut si un model de ghetuta. Si eu caut calpod lat si mai ales lat in sus, unde se inchide gheata, ca Titi are piciorul lat si gros si cam toate modelele il strang la sireturi sau clape. Oricum saptamana viitoare vreu sa me duc pana acolo dupa ghete si la Geox sau Nike dupa adidasi, ca nici astia nu ii mai vin si stam dramatic la capitolul incaltaminte. iara goles buzunarele.
Dordia asa te inteleg cu creditele... Noi suntem cu credit la casa si la masina mea, dar deja eu m-am obisnuit cu ratele. Cred ca o sa le duc dorul dupa ce le termin, dar nu va fi prea curand, la casa mai am vreo 10 ani de platit... deci deocamdata nu duc dorul ratelor doare duc dorul banilor care se duc si se tot duc...
Mihaela
album dn Titi
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by maria_alexia
Da, Xandra, dar acum trebuie sa updatezi si link-ul la pozele lui precious little boy!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Dordia asa te inteleg cu creditele... Noi suntem cu credit la casa si la masina mea, dar deja eu m-am obisnuit cu ratele. Cred ca o sa le duc dorul dupa ce le termin, dar nu va fi prea curand, la casa mai am vreo 10 ani de platit... deci deocamdata nu duc dorul ratelor doare duc dorul banilor care se duc si se tot duc...
Mihaela
album dn Titi
nu cred ca e vreo persoana p-aici prin zona mai indatorata ca mine... avand in vedere ca de cand lucrez, tot prin banci am muncit, si tot pe credite, sunt efectiv doldora de credite ipotecare, de consum, de masina plus 4 carduri!
hai ca m-am indispus!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
dordia2000 spune:
Xandra.... destul de nasol e la mine....ca ma irita ideea de credit. Parca am ceva neterminat...e aiurea. Dar...nu am incotro si poate da Doamne Doamne si in viitor oi face bani cat sa il achit mai repede de 25 ani.
Mihaelutat si eu ma voi obisnui in mod sigur cu ratele...desi....cred ca imi va fi f. greu si nu imi voi putea permite sa stau cu bb2 prea mult acasa....dar...om trai si om vedea!!!
Diana
8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
xandra28 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Xandra.... destul de nasol e la mine....ca ma irita ideea de credit. Parca am ceva neterminat...e aiurea. Dar...nu am incotro si poate da Doamne Doamne si in viitor oi face bani cat sa il achit mai repede de 25 ani.
Mihaelutat si eu ma voi obisnui in mod sigur cu ratele...desi....cred ca imi va fi f. greu si nu imi voi putea permite sa stau cu bb2 prea mult acasa....dar...om trai si om vedea!!!
Diana8+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
cat o sa ai rata, dordia? 200 e?
anda, mami de bb vladut
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Lavi, you made my weekend!
Am aruncat doar o privire scurta peste poze, impresionante, la fel si detaliile comentariilor...
Cred ca de mult ati copt voi excursia asta, inclusiv invatat cuvinte in spaniola, nu? ![]()
Asa vad si eu concediul cultural ideal (asta remarc ca ati facut voi - nu cred ca a prea incaput statul cu burta la soare
): sa pleci de-acasa deja cu cateva cunostinte despre ce poti gasi pe-acolo, sa stii ce sa cauti, sa reusesti sa ajungi cat mai aproape de a prinde specificul locului...
Super! Poate mai scrii si ceva povestiri, cat mai aveti inca proaspete in minte detaliile 
dordia2000 spune:
Xandra...da, cam 230-250 euro.
Diana
8+ mamica de