Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou, eu tot pe fuga si tot cu tastatura nasoala.
am fost la be - e la fel ca anii trecuti - ing]hes]uiala maxima. am mers] ieri d]imi, numai cu pitica (s]i cu sor-mea cu pitica ei)
n-am luat mai nimic,] d]oar provizii d]e mus]tela,] ca d]e-aia m-am d]us].]
ne-am intaknit cu catutza & bia,] o d]rag]uta care trag]ea d]e pantaloii mamii,] cu roxi fara alexia,] ]dar n-am intalnit in s]auna d]e la etaj],] s]a ca n-am d]is]cutat prea mult.]

s]per s]a inteleg]eti cat ceva d]i mes]aj.] tas]tatura vine pes]te 2 s]ptamani
http://andreianais.clicksospadurea.com/

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

corap helau!

Maria ba sa stii ca am mai apucat si sa stam nitel cu burta la soare: am stat 3 nopti la Nerja, deci am avut 3 dupa mese alocate pt plaja. Doar prima a fost soare si am facut baie ca lumea, in a doua a fost nor si ne-am dus pe o plaja mica iar apa era cam murdara iar in a 3-a am stat si am citit (eu)/ dormit (Virgil) Era nor si am stat cu tricou pe noi. Apa ma asteptam sa fie mai calda, eu am mai fost in septembrie in Italia la Adriatica si era f calda apa. Acum era cam ca la noi la sf de iunie: OK daca e cald afara, altfel nu.

Cuvinte in spaniola am invatat cateva inainte (telenovelele vazute acu' 10 ani mi-au fost de mare folos ) si altele la fata locului. Despre istoria Spaniei am mai citit in ghid.

Ce mi-a placut e ca n-am avut senzatia de fugarire, am petrecut momente bune stand la o terasa sau pe o banca contempland peisajul, ne-am plimbat si prin zona ne-turistica, "orasul locuitorilor lui", am apucat sa fac si niste cumparaturi rapide (hainute pt fete, pentru mine doar o pereche de blugi, dar nici n-am avut chef de umblat prin magazine si probat).

Spre deosebire de cand am fost in Grecia cu autocarul: pe la obiectivele turistice fugaream, in oras ne dadea liber putin in zona de suveniruri (eu urasc suvenirurile, mai ales kitch-urile), nicicum plimbari la liber; in schimb ne trezeam dis de dimineata ca apoi sa asteptam la autocar soferul sau vreun intarziat

N-as zice neaparat concediu "cultural" cat "de atmosfera". A fost buna alegerea facuta de a ne delimita la o zona limitata si oarecum delimitata cultural; am avut timp sa intram in atmosfera si nici n-am pierdut prea mult timp cu transportul de colo-colo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vazut pozele lui Lavi, trezit senzatie de invisie sincera. Urasc sentimentele meschine dar nu le pot infrana mai ales cand e vorba de vacante....
Mihaela
P.S drept razbunare am facut rezervare pentru ski-2008
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Xandra stiu ca voiai si tu ski de Craciun+Revelion. Intra pe www.soelden.com si gasesti detalii acolo. Este statiunea mea preferata de ski.
Alta misto este Ischgl, e frumos dar mai de fite si mai scumpa.
In ceea ce priveste cazarea iti recomand fie pensiunile fie apartamentele, sunt pitoresti, chiar daca unele nu ofera si cina, ai unde sa mananci. daca vrei hotel de la 3 stele e foarte frumos chiar si la garni Hotel. astea sunt un fel de pesndiuni ale unor hoteluri mai mari si cu stele mai multe si poti alege sa manaci cina la hotelul mama cu un extra-cost. Asta pentru Soelden.
Pentru Ischgl acolo toate hotelurile sau 90% sunt cotate la 4 -5 stele dar nu merita banii. Noi am stat la un Garni in soelden mult mai bun decat unul de 4 stele in Ischgl.
Vezi ce iti place si daca ai nevoie de ajutor sesizeaz-ma.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

si acum imi dau seama ca n-am facut nicio poza cu turnul Giralda in prim plan, in toata splendoarea lui ca merita. Si m-am oprt de 1000 de ori sa ma uit la el. Asta este, am cam facut poze din 2 in 2.

Mihaelutat multam de apreciere! Distractie frumoasa la ski!

Mergi la inceput

Pana plec eu la ski imi creste barba.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

mai, nu mai amarati un om care n-a plecat in concediu nici anul trecut pe motiv de bb mic, nici anul asta pe motiv de bb bolnav si n-o sa plece nici la anul pe motiv de bb + bb2 mic

Mai bine sa pun mana sa schimb scutecul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou

Mergi la inceput