Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
lavi02 spune:
xandra 10-19, cel putin asa scrie pe net.
Maria important este sa-i chiar dai ceea ce-i promiti! Daca il duci cu zaharelul: hai sa facem nu stiu ce si de fapt nu faceti pana la urma o sa se prinda si isi pierde increderea in parinti. Nu cred ca faci tu asa dar am tinut sa spun.
Alexandrina eu aveam cauze obiective: col scurt de la jumatatea sarcinii incolo.
Hilde super plaja, super trandafirii!
anda drum bun! Nu te mai stresa cu mancarea si cu slabitul, parca esti maica-mea cand eram eu mica! ![]()
Hai sa ma duc sa continui comanetriile la poze.
xandra28 spune:
are cineva invitatie la BE? eu intr-un an am avut, dar nu mai stiu de unde-am descarcat-o!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Maria important este sa-i chiar dai ceea ce-i promiti! Daca il duci cu zaharelul: hai sa facem nu stiu ce si de fapt nu faceti pana la urma o sa se prinda si isi pierde increderea in parinti. Nu cred ca faci tu asa dar am tinut sa spun.
Asa e si asa e
Vrem pozele !!!!
Vedeti ca e un subiect special despre Baby Expo si la Parinti intreaba, din cate am vazut eu e nebunie maxima pe-acolo, eu una nu m-as duce cu copilul la probat incaltari... Si nici rabatele am inteles ca nu sunt prea mari, singurul avantaj ar fi adunarea mai multor distribuitori intr-un singur loc.
Asta a fost din seria "vulpea la struguri"
lavi02 spune:
maria - avantajul asta ar fi, ca gasesc mai multi producatori si sigur plec cu fetele incaltate de acolo. Ca reduceri nu prea sunt.
Data trecuta am vazut un producator de la Oradea cu papuci misto, piele, etc, dar care au zis ca nu distribuie in Bucuresti, vin doar la BE.
maria_alexia spune:
Da, sunt cei de la Hokide din Oradea de care zicea si Mada. Tot de la ei am luat si noi majoritatea papucilor, in Sibiu este magazin care aduce marfa de la ei
. Din cate retin si Ripley e fan, si Tania...
xandra28 spune:
mi-am schimbat tickerul, mi-am schimbat tickerul!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Da, Xandra, dar acum trebuie sa updatezi si link-ul la pozele lui precious little boy! ![]()
Mihaelutat spune:
Buna dimineata la pranz. Cine are o sfoara si sapun sa imi dea si mie ca am eu scaunelul pentru o spanzuratoare publica, in piata. Din cele cateva cuvinte ale mele va imaginati de unde vin, nu? Da ati ghicit de la alta sedinta din ciclul deja consacrat, al consultantilor platiti cu sute de mii de euro si creier de oaie.
Miri hai trimite-mi ce ai de trimis sunt in forma maxima!
Referitor la BE eu nu merg anul asta din lipsa de timpt si nervi si finante. Am gasit un magazin pe Mosilor are incaltari de copii foarte misto la preturi rezonabile zic eu. O pereche de ghetute de toamna incepe de la vreo 60 Ron, sunt din piele, marca Avusine sau ceva de genul asta.
O sa ma duc sa iau de acolo ca sa nu imi mai mananc si cei doi nuroni ramasi in aglomeratia de la BE.
Hai Miri da scrisoare sa vedem ce e de facut.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Mihaelutat, www.babyshoes.ro/COLECTIA-DE-TOAMNA-IARNA-2007.php" target="_blank">astia sunt cumva ?
Eu am ajuns in tema cu papuceii de cat am albit cautand modele mai late pentru pitic
, unele firme le resping din start caci stiu ca au calapot ingust....
Ar trebui sa-mi deschid magazin de papuci pentru pitici, la cati producatori am reusit sa gasesc 
madau spune:
Lavi aia de la Hokide sunt din Oradea, avea niste cizme foarte misto, piele, imblanite, talpa super...eu i-am luat Mirunei masura 22, desi ea poarta 21 acum, ii sunt nitelus maricele dar pana la iarna ii vor fi bune.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2