Colectia de toamna-iarna 2005 (155)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Nu stiu cum se face, dar abia mai reusesc sa tin pasul cu voi... Si tare-mi lipsiti.

Pumba Azi-dim. n-a mai plans. Restul diminetilor s-a marait sau cel putin s-a intristat cand am lasat-o. Dar incerc sa stau cu ea pana e atenta altundeva si apoi ies incet cand nu ma observa. Daca o las sa se uite dupa mine cum ies pe usa, atunci cu siguranta incepe sa planga. Alaltaieri a plans la sala, o las acolo la child care cand merg; in general acolo statea cuminte si oricum nu stau la sala mai mult de 30-45 min. - acuma nici acolo nu-i mai prea prieste. Sunt convinsa ca e doar o faza.

Tania Ce frumos descrii intalnirea cu printesa mica!

Anda, drum bun!

Helep, eu sunt pro-parola

Sanatate puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mandy si Madutza, povestirile voastre mi-au amintit ce-am vrut sa mai spun.

Rianna a luat prima ei cazatura cu capul de ciment. S-a intamplat duminica dupa-masa cand un baietel mai mare fugea cu spatele si-a intrat direct in ea. N-a avut nici o reactie nasoala, dar maine mergem la un control general si sa vedem ce ne spune pediatra.
De azi-noapte a inceput sa tuseasca, azi i-am tot dat sirop de tusa dar se aude asa un harait pe piept... Sper sa nu fie nimica grav. Controlul asta programat de mai bine de-o luna nu putea sa pice mai bine, am o lista intreaga de intrebari pt. pediatra.

Rianna nu stie povesti intregi, in schimb stie poezii si cantari ca si Iepuras-Coconas, In padurea cu alune, ABC... Si le zice/canta de la cap la coada! E meritul lu' maica-mea, ca ea a invatat-o si le-a tot repetat cu ea, dar ma uimeste pur si simplu cum s-au prins de ea si cum nu se incurca deloc la ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata la

N-am mai apucat ieri sa va ma pove nimic, ptr ca Miruna n-a dormit deloc, de fapt a "ciupit" jumatate de ora de somn la intoarcerea de la BE, in masina, apoi n-a mai fost chip sa se culce. La 9 era in pat, dormea tun.

Meems felicitari ptr Rianna cantareata, sa ne tii la curent cu ce a zis pediatra ref la cazatura. Dar daca ea e ok, cred ca e bine

Helep io-s pro parola. Dar n-am vazut sa fi dat pe undeva "datele tehnice"..stii tu, alea de care zicea Leea

Anda zbor linistit!

Tania superba povestirea!. Mai dar tu stai aproape de spital inseamna, eu ma gandesc cu groaza, daca ma apuca nasterea asa rapid la bb2, si ma apuca ziua, avand in vedere ca trebuie sa traversez tot Bucurestiul pana la Elias, cred ca am mari sanse sa nasc in masina.... Ma bucur tare ca e cumintica pitica

Gandacel eu n-am pereche inca, dar gandim la fel..nu cred ca m-ar lasa sufletul sa-i dau hainutele Mirunei, cum la ea am facut efortul financiar sa i le cumpar, m-ar mustra constiinta ca la cel mic sa nu-i iau

Madutza mai dar voi o tineti numai intr-o boacana. Cum e cu CM, a venit?

Alexandrina eu n-o santajez ptr Miruna ptr ca nu merge deocamdata. Face numai ce vrea ea, DACA vrea ea. Dar intentionez, ca de vb buna nu asculta.

Ina pe unde esti?

Miri du-te fara copil, sambata va fi omor iti dai seama. Eu as vrea sa ma mai duc odata sa ma uit dupa niste jucarii, dar ma mai gandesc, sa vad daca pot lasa fata cu tati

Pumba daca iei antibiotic peste AC, trebuie protectie suplimentara toata luna, sau mai bine zis pe toata durata tratamentului, apoi dupa terminarea lui, pana la inceputul unei noi folii de AC. Deci ai grija

Fac si eu ca Anda, as mai fi vrut sa aic ceva, dar m-am pierdut pe drum. Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hele, nu ai activat PM-ul! Intra te rog la profil personal si vezi ca e o optiune pe-acolo.

Alexandrina, mai ce chestii profunde ai copt tu acolo, inloc sa faci nani!
Si Cristi adoarme tot mai greu de pranz, dar el macar doarme diminetile pana dupa 8. Bunica si-a reintrat in mana si acum reuseste sa-l culce pe la 2-3. Dar pe mine ma apuca groaza de cate ori vine weekend-ul si trebuie sa fac eu operatiunea. Ne-a apucat si ora 4-5 si tot nu era adormit, desi pica de somn, maraia tot, se impiedica prin casa... Moment in care l-am suit in masina si in 10 minute sforaia. Stiu ca nu e o metoda de aplicat, dar nu mai rezistam nervos altfel, simteam eu nevoia sa fug de-acasa

Cu santajul... cam dur cuvant in cazul nostru, Cristi inca nu intelege relatia cauza-efect si nici conditionarile verbale (daca faci asta, primesti asta). Tehnica cea mai de succes e distrasul atentiei, inca merge de minune. Prin asta recunosc ca il manipulez, si inca la greu, altfel nu pot obtine nimic de la el. Nu ma simt prea vinovata, pana la urma totul e chestiune de perspectiva prin care privesti lucrurile, eu nu fac decat sa i-o ofer pe cea mai roz .
(= ii spun: "hai in casa sa papam papanei", nu "hai in casa ca s-a facut seara si e tarziu" )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello fetelor!

eu sunt f bucuroasa, mi-a facut adi o surpriza si mi-a cumparat imprimanta pentru poze, cu hartie, toner si tot tacamul! cred ca in w/e va fi la noi micul fotograf amator!
daca va puteti imagina, de cand il am pe vlad, n-am fost in stare sa scot o poza! dar acum imi scot parleala...

dordia, eram curioasa, te-a ajutat cu creditul amica mea?

anda, drum bun!

maduta, mai demult, acu' vreo juma de an, la fel am patit si eu cu vlad, a cazut, s-a lovit si-a vomat. i-am facut rapid tomografie si n-avea nimic. pana la urma, a dat in enterocolita, a fost o coincidenta cu cazatura. nu cred ca mai are nimic totusi, daca la radiografie n-a iesit nimic. eu zic sa stai linistita si sa-l supraveghezi.

pupici.

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by madau
Tania superba povestirea!. Mai dar tu stai aproape de spital inseamna, eu ma gandesc cu groaza, daca ma apuca nasterea asa rapid la bb2, si ma apuca ziua, avand in vedere ca trebuie sa traversez tot Bucurestiul pana la Elias, cred ca am mari sanse sa nasc in masina.... Ma bucur tare ca e cumintica pitica

Mada, in targusorul asta la ora 4 dimineata nu vezi nici tipenie pe strazi, in 15 min ajungi si de la un capat la altul La trafic maxim faci cel mult 40 min dintr-o parte in alta

Fetelor care ati fost sau mai mergeti la BE, daca vedeti ceva fain, notati va rog numele firmei, poate dam si noi de ei pe net sau prin alte mijloace
Am notat cizmulitele de la Hokide, si noi suntem fani ai firmei, sper sa le gasesc si in magazine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Buna dimineata!!

Va multumesc pentru raspunsuri ,mi-au prins bine !
Orlando a varsat si aseara dar peste noaptea a fost bine i-am dat in somn lapte,ceai ,saracutzu' nu mai avea nimic in burtica ,azi vad ca-i mult mai bine ,e vioi ,nu mai are fata aia de bolnav dar ceva este de varsa ,cine stie ce ne paste ,sper sa trecem repede peste orice ar fi ,pina joi cind ne vede pediatra ca acu' e plecata din tara innebunesc !
Madau ,mi-a venit CM aseara ,tipam prin casa de fericire cind a venit sotu' iar el saracu era tare trist ,spera sa nu-mi vina ,inconstienti sint barbatii astia ,din partea lui ar vrea o droaie de copii ,nu se intreaba cum ii crestem ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

1.7-2 ani

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania multumim pentru poveste! Super nastere! Super copii!

Pana la urma vad ca nascusi cu moasa, la cusut a venit doctorul? Sau tot ea te-a executat?

quote:
Originally posted by pumba
lavi ,noki - spuneti " nu burta mare ,e baby acolo"
ce ma scot din sarite comenariile astea ,ori esti prea slaba si o duci rau cu sotu sau esti bolnava ,ori ai luat cateva kg si iar nu e bine,eu merg cu pasi grabiti spre a doua varianta.

Pa nu merge nici asa ca se scandalizeaza: bb? Al treilea?
La Noki o fi mergand dar la mine nexam!

Mihaelutat & Gandacel hai ca sunteti tari cu locurile de munca! Ganda, tu tot in institutiile statului lucrezi? Nu stiu de ce aveam impresia ca e vorba de actiuni, de bursa, brokeraj, chestii d'astea...
Gandacico, chiar ca buna ideea cu menajera! Dea Domnul sa stea!

-----------
Nati si-a imbogatit recent vocabularul cu cuvintele DA si NU. Pe care le foloseste cand ti-e lumea mai draga, mai ales pe al doilea
.... si astfel am ajuns la celebra varsta de 2 ani! In care constata ca are la dispozitie instrumentele vointei, dar nu stie ce sa faca cu ele....

De cand spune mai multe cuvbinte trebuie sa tin cont de vointa ei si incep sa o tratez ca pe un copil marisor, nu mai pot sa o tratez ca pe un bebelus... ceea ce e teribil de greu ca deocamdata vointa ei e absolut haotica...

De exemplu ieri la pranz statea cu capul pe masa, nu si-l mai putea tine sus de somn si cica: "Natalia hai la culcare!" "Niuuu!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia si va mutati la mama cu bunica cu tot?
Lasa ca pana nasti se aseaza toate!
Creditul il luati numai pentru amenajare. nu? Ca parca ziceai ca apartamentul il cumparati cu banii de pe asta. Sau nu ajung?

Madau multumim de cronicuta!
Eu trebuie sa le iau fetelor pantofi si eventual cizmulite (dar cu astea as mai astepta sa vad cat le mai creste piciorul pana in noiembrie) si stau la indoiala daca sa ma duc singura cu ele diseara la BE sau la Mag Victoria. Ce mi-ai povestit nu ma incurajeaza prea tare...
Iar maine si poimaine probabil va fi si mai mare omor.

Gandacel de acord cu tine cu hainutele!

Feli sanatate Ilncutei! Sa speram ca-si va face efectul antib! Cu homeopatele - eu cred ca au un fel de efect placebo. Fiind atatea reguli la mijloc pacientul chiar crede ca e un tratament complicat care trebuie sa aiba efect. Iar unele boli sunt conduse de fapt din creier si acolo vindecarea merge. Iar siropurile de tuse si Oscilo - se folosesc la viroze care oricum trec pana la urma singure. Noah asta e parerea mea de om de formatie real/rational/mate-info-etc.

Madutza nasoala experienta! Daca tomografia a iesit OK ar trebui sa fie bine, nu?

pumba cum adica dupa 10 zile de antibiotic safe sa [sexinpat]? daca iei anticonceptionale antibioticele (unele dintre ele) le pot scadea efectul. Ca sa fiu sigura eu as folosi si prezervativul pana la urmatorul ciclu. (Eu sunt dintre cele care nu cred decat in pilule, sterilet, preze sau sterilizari)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

si-acu, intrebare-intrebatoare: nu-i asa ca baby expo este la sala polivalenta? si care e programul? daca scap cu viata dupa o infernala zi de inchidere de luna, vreau sa ajung si eu azi!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput