Colectia de toamna-iarna 2005 (155)
Raspunsuri - Pagina 16
camelia_daniela spune:
Feli, sanatate infinita Ilincutei !
Doamne ajuta sa scapati de data asta!
Madutza, si eu sunt de parere ca tomografia e sfanta pentru a te linisti!
Sanatate multa!
Miri, nu cred ca voi innopta acolo, pen'ca vin cu o prietena si va trebui sa ne intoarcem impreuna ! Multumesc oricum din suflet pentru oferta!
Data viitoare ...
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anda77 spune:
fac bagaj, maine dimi plec in fr., sper sa ma intalnesc si cu fee, imi e frica de avion iar, of, am citit tot, as vrea sa rasp. mai pe larg dar ma scol la 4 dimi.
sanatate feli, bine ca s-a luminat viitorul laboratoarelor bucurestene ca nu le vedeam bine de furia ta:)
madutza, n-ai ce sa faci, adik io nu as face nimik in plus, doar supraveghere, tomografia e ok. stai cu okii pe el.
mdt, o sa vad ultima pozele tale:(
fetele cu copii chinezi, sa stiti ca si io am acelasi lucru acasa.
nichita e vesel la gradi, dar in continuare nu mananca nimik, a slabit in 4 zile de sunt speriata, cad pantalonii de pe el. acasa mai mananca dar nu se omoara plus ca nu vrea proteine, adik nu carnita ou etc acasa, doar fructe. cum sa creasca doar cu fructe? sunt cam suparata, mai vad sapt. viitoare. dupa cum se manifesta dpdv alimentar pe strada si la gradinita, bona aia il indopa doar cu paine, are niste obiceiuri...plus ca vocifereaza cand vede o gura de metrou, deci s-a plimbat si cu metroul en-gros, fara stirea mea...nu mai vrewau bona, dar nici la gradinita nu-i e bine asa mort de inanitie..
mihaeluta, daca te-ai obisnuit cu sistemul, poti rezista o viata:) si mie imi e greu sa ma desprind de administratia centrala:)e o alta dimensiune in privat:)
tania, deci expulzie in adevaratul sens (pozitiv) al cuvantului:) sa-ti fie de bine si sa-ti traiasca copiii!
madau si roxisialexia, sa poarte sanatoase cumparaturile noi!
gandacel, te inteleg desi n-am pereche, sigur as simti la fel ref la hainele celui de-al doilea sex:)
dordia, drum deschis la credit, vezi ca o sa dureze mai mult decat te astepti, asa am vazut la prietenii care si-au luat recent.
zacusca? ce-i aia zacusca? se face si in casa?
miri, cu urlatul, dk urla cand le scapa pe jos cum spui nu-l bagi in seama, dar deloc-deloc, dk urla cand ii cere cineva, ofera-i ceva in schimb, ceva ce-i place, alta masinuta din buzunarul tau etc
mihaeluta, da, celebrele firme de consultanta...,...,...Am servit si eu niste studii de mi s-a sculat parul in cap, faceam asa prin facultate anul 1, nu daca eram la....si mai incasam si cifre astronomice pe studii si rapoarte, dar astronomice, nu stiu dk ai idee cu cat ii platiti...
nu mai stiu ce mai vroiam sa spun, sigur mai aveam niste idei, dar plec la nani, tineti-mi pumnii cu avioanele astea tembele.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
pumba spune:
anda- drum bun ! avioanele sunt mai safe decat masinile,asa spune al meu sot, de cate ori trebuie sa decolez, asa ca enjoy vacanta!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
miri__b spune:
Anda -drum bun, vacanta placuta.
Feli bine ca ai o grija mai putin. tot ii mai dai babune?
Camelia am vazut ca mai e BE in buc. si pe 6-9 dec.
felicitari vorbaretilor, si in special celor care au insistat pe langa ei.al meu abia sapt asta spune ca-l cheama DATI si are DOI ani.asta nu inseamna ca nu-s lafel de mandra ca Mandy.
Madau si Roxi merci de reportaj de laBE miine voiam sa merg cu David, dar cred ca o sa merg doar duminica ptr cumparaturi.sa le purtati sanatoase hainutele.toate roz?
i-am luat lui Dvd acu 2 sapt nista ghete sa zicem ptr acum si in 3 zile erau asa julite in bot ca mi-e rusine sa i le mai dau. acum caut cu cauciuc in bot, altfel nu mai cumpar!
Mirela si David - 23.12.2005
Hildegard spune:
Pumba, ce sa'ti spun....fac in continuare torturi la comanda si flori pentru torturi normal.Inca n-am firma![]()
uite azi am mesterit incepand de aici in colo astea
de-ale guriiVeronica
si
Stefan Peter
- 07.11.2005(1 an si 10 luni)
maria_alexia spune:
Pumba, din cate stiu eu, teoria cu AC orale e asa: daca iei antibiotice sau alte medicam care le pot influenta, atunci toata luna e compromisa si trebuie neaparat protectie suplimentara.
Anda, drum bun si cat mai mult timp liber pe-acolo!
Hilde, abosolut superbi trandafirii! Salivez de zor in asteptarea "suportului" lor ![]()
Feli, deci n-ati scapat inca de proteus
Sa fie de folos tratamentul!
miri__b spune:
Hilde arata senzational!mai baga si tu un cap printre flori sa te mai vedem ca tare placut surprinsa am fost de tine in poze!
Dupa nikname mi te imaginam o vrajitoare inalta bruneta uscata si tu esti o zambareatza pusa pe shotii!dar tot esti vrajitoare cu torturile alea!
Mirela si David - 23.12.2005
pumba spune:
hilde-super!!!!!!!!! imi vine sa-i miros, sunt superbi ,ca de mancat, nu mai zic...........
sa-ti dau adresa mea, sa-mi trimiti si mie ,rebuturi?? please
ai talent si iti si place sa bibilesti la ele , eu nu am rabdare din pacate..
maria - mersi
,exact ce mi-ar lipsi ..iubim copii ,suntem fericiti cu 2 fete ,suficient.. ![]()
mees- mai plange Rianna dimineata cand o lasi la day- care?
inaaaaaaaaaaa..........esti bine?
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
alexandrina spune:
S-a trezit al meu fiu pe la 2, si-a luat o minge in pat si s-a culcat la loc insa mie nu stiu de ce nu mi-a mai venit somnul. Mi-au trecut de-atunci o mie de ganduri si am decis sa ma ridic din pat ca nu le mai suportam.
Tania, foarte incurajatoare povestea nasterii. Prima parte evident. Si eu la prima am facut la fel, o ora am stat in pat sa cronometrez contractii, si desi erau dureroase si sarcina peste termen, parca nu realizam ca-s contractii de nastere.
Eu experimentez o sarcina ceva mai dureroasa, de cateva zile ma inteapa rau burta cand ma ridic de pe orice scaun si am si eu doamne binevoitoare care ma intreaba "Cat mai aveti, ca sunteti destul de mare?" Eu nu consider ca-s chiar asa uriasa, asa ca zica ce vor. Am acelasi grafic de ingrasare ca si la prima sarcina.
Lavi, tu ziceai in 2005 ca ai feeling-ul ca o sa nasti mai repede a doua oara, cu toate ca prima data ai trecut de termen. Poti sa descrii de unde aveai senzatia?
Mihai doarme cu dificultate de-amiaza. Pe langa ca se trezeste iar devreme, imediat dupa 7, uneori nu reuseste sa adoarma ziua. Si-i pica ochii-n gura de somn. Acum 2 zile a adormit ca-n tineretile lui, in carucior.
Psiho-intrebare: considerati ca va santajati copii sa faca sau sa nu faca anumite lucruri? Si daca da, aveti vreun sentiment de culpabilitate pentru asta?
Evident ca eu raspund cu "Da" la ambele ca altfel nu nasteam intreabrea.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
helep spune:
Maria Alexia te pupic ca esti asa de draguta... Hai sa profitam de neatentia sau ignore-ul fetelor si sa-mi trimiti si mie parola pe PM. Multumesc anticipat.
Din pacate eu sunt in valtoarea cautarii unui servici, la care se adauga plecarea socrilor si o Maia care devine din ce in ce mai dificila (of,of,of) si nu prea am timp sa tin pasul cu voi.
Sanatate puiutilor bolnaviori si drum bun Andei. In Canada nu are drum nimeni? imi place la nebunie sa am musafiri.
Sa aveti o zi buna.
Hele mamica de Maia (3 Noiembrie 2005)
http://s241.photobucket.com/albums/ff301/HelenePrelipceanu/