Copiluti de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
Cum se mai simt copilasii bolnavi? Sper ca sunteti toti bine!

Alyssa are febra, azi a facut in 2 randuri 39°C, din fericire ii scade binisor cu paracetamol. Ieri ne-am speriat ca a dormit incontinuu aproape toata ziua, am dus-o la un centru comercial de jucarii unde in mod normal in 5 minute ar fi "devastat" tot, acum nici macar nu s-a atins de ceva, era miorlaita si voia doar sa doarma. Cu mancatul stateam prost si inainte dar acum dar e jale...azi nu a baut decat ceai. Maine il vizitam pe pedi.

Vad ca vorbiti de lucruri sfinte, baie cu spuma...la fel am patit si eu ca Gabitza, a venit Aly sa ma spele si a inundat jumate de casa, de incuiat usa nu pot ca nu ma lasa sotzul (nu va ganditi la alea-alea, e stresat sa nu mi se faca rau). Hi hi...mi-am amintit o faza de pe vremuri, lucram in ture de 24 ore si eram varza de oboseala asa ca am adormit in cada si m-am trezit cand s-a racit apa, mi-era frig si nu reuseam sa ma acopar ca-mi scapa "patura" printre degete!

nu ma mai lasa Shefa sa scriu, trebuie sa ne jucam cu pelushii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,mai..vad ca nici cum nu va iese de o baie pe cinste,musai sa incerc si eu una mai tirziu,acu m-am apucat de calcat .Asa ceva...eu mereu am de calcat si spalat,deja mi-e lehamite de atita spalat si calcat,va regasiti si voi in peisajul asta,ori e vreo obsesie de-a mea.
Tdi,sanatate Alysiei,am trecut si noi prin doua saptamini de chin iar eu inca tot mai tusesc,nus ce naiba am in git de nu mai imi trece.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Anca de calcat am cam scapat ca femeia care sta cu Delia are o placere deosebita pentru rufele mele...de spalat spala masina insa eu m-am saturat pana-n gat de facut mancare...am 12 ani in care regulat duminica tre sa fac de crapelnitza...sincer mi s-a acrit...cel putin in ultimii doi ani nu am ratat nici o duminica...

Tdi o noapte usoara fara episoade febrile iti doresc...

Gusta ai gatat mancarea?! In noapte asta te lafai singura in pat precum noi in baie ?!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Loreen,normal,de spalat spala masina dar pe urma se aduna "muntele" de calcat.Cel mai mult urasc sa calc fete de masa si camasi .De gatit imi place sa gatesc,nu ma pling,chiar imi place sa incerc mereu retete noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu m-am saturat de spalat vase zilnic cate doua chiuvete cu varf. Cand o fi sa ma mut in casa noua musai vreau masina de spalat vase.
La mine baie nu se poate ca am desfiintat cada ca sa fac loc in baie pentru masina de spalat. Da am calorifer nou in baie, de fapt am calorifer punct ca pana acum nu am avut si abia astept sa dea frigul ca sa vad cum se incalzeste! Si mi-a mesterit instalatorul si la caloriferuil din dormitor asa ca trag sperante sa functioneze si ala.
Si plina de avant muncitoresc mi-am luat cele necesare pentru izolarea tavanului din balcon si portiunilor cu igrasie din dormitor. Am o mare sustinere in sotul meu care m-a avertizat ca e mult de munca, ca n-o sa reusesc, ca o sa fac mizerie in toata casa si in final o sa-mi vina sa ma impusc ca nu l-am ascultat. Ceea ce ar insemna fie s-o las balta fie sa mai astept inca 2-3 ani pana reuseste el sa gaseasca un mester care sa faca ce am eu de gand sa fac. Acum nici de-a dracului nu mai dau inapoi ca materialele ca materialele dar mi-am luat si scule da? adik cutit de glet, trafalet, spaclu, sunt dotata si nu vreau sa dau inapoi. Chit ca fac un mare spanac da o sa fie facut cu manutzele mele. Asta daca tot nu ma pot duce la scoala

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetele, sunteti mortale cu baia voastra! Daca nu eram tocmai iesita din duc, acum ma aruncam in spume....
Andreea si tu mortala, pe bune te apuci de zidarie si d-alea d-alea? Ai curaj...!? Sa stii ca nici eu nu sunt departe deoarece si sotul meu da cu stangul in dreptul in tot ce priveste parte tehnica, nu e in stare nici un cui sa bata fara sa-si striveasca degetele...
Tdi, sanatate micutei Aly, imi pare rau pt voi!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ia uitati-va aici, fetelor! Se vede ce "genii" sint copilele

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&mode=related&search=

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, nu pot sa cred, mi-au iesit ochii din cap ca la melc, am crezut ca e banc!!! Disgusting!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana C

Ia uitati-va aici, fetelor! Se vede ce "genii" sint copilele

http://www.youtube.com/watch?v=fxv6R9fUO74&mode=related&search=

Oh,my Gosh....oribil,desi cred ca e doar teatru curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!
Foarte urat ce se intampla (din ce in ce mai des) pe forum. Despre reactiile "impartiale" ale moderatorilor nu am decat un cuvant: rusine ! Daca exprimarea "La urmatoarea porcarie ne parasesti" este normala si tolerata, inseamna ca eu nu mai am ce cauta pe acest "forum". Nu exista pic de respect pentru turma care face trafic in favoarea forumului si aduce bani administratorilor! PACAT! Intr-adevar, intotdeauna se vor gasi alti acoliti care sa ingroase randurile oitelor supuse, alti prosti care sa creada cu religozitate in impatialitatea si in bunele intentii proclamate de mai-marii acestui site.

Specimene limitate si prost-crescute (ca dianocica) vor exista intotdeauna, sunt sigura. M-am lovit de ele si le cunosc… este unul din motivele pentru care, de ceva vreme, m-am rezumat strict la subiectul Copiluti de mai-iunie 2005.

Astept totusi ca macar un moderator sa isi ceara public scuze fata de TDI pentru uraciunile pe care i le-a adresat. Si daca asta nu se va intampla in trei zile, o sa cer inchiderea contului (nu ca ar pasa cuiva ca nu mai scriu pe forum ). Si probabil ca, la cum am ajuns sa ii cunosc pe moderatori, n-o sa apuc sa cer inchiderea contului, pentru ca o sa gaseasca cine-stie-ce motiv sa ma baneze definitiv.

Sa traiti !

Mergi la inceput