Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
loreen spune:
Gabitza da-i cu niste paracetamol sau mai bine o baie fierbinte cu spuma si niste capsuni cu frisca pe marginea cazii...pune-ti si o muzica in surdina ,niste Barry White sau Vonda Shepard si ai sa vezi apoi viata si libertate...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
P.S....am uitat sa-ti precizez ca e cazul sa fi singura sa poti face toate astea...altfel considera ca nici in visele cele mai adanci nu vei avea parte de asa ceva...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
anky spune:
quote:
Originally posted by loreen
Gabitza da-i cu niste paracetamol sau mai bine o baie fierbinte cu spuma si niste capsuni cu frisca pe marginea cazii...pune-ti si o muzica in surdina ,niste Barry White sau Vonda Shepard si ai sa vezi apoi viata si libertate...
Loreen cuBIANCA si
DELIA
Loreen, mai adaugam niste luminarele de jur imprejurul cazii..???

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
gusta spune:
Buna.
Loreen cum ma sa nu am viata roz.Ma stii pe mine altfel.Si stii ca era o melodie cu viata e roz si era ceva pe acolo(sper sa nu ma insel) ca buzele mele au gust de ciocolata si eu mi-am ruj cu gust de asta si atunci si viata mea e roz.Sa iti mai zic ca azi am primit telefon de la politie ca l-au gasit pe socru meu undeva si el nici nu stie cum a ajuns acolo asa ca ne-am imbarcat si am plecat sa culegem omu.Deci chiar ca viata mea e roz.
Ma duc sa fac de mancare ca azi nu am manacat ,dar cred ca nici nu imi trebuie.Asa ca daca v-am servit cu cafea va invit si la masa si cine vrea sa aduca si ceva dulce.
Gabitza sfatul lui Laura e super eu l-as pune in aplicare daca as avea cada da cred ca ma duc sa umflu piscina si ma bag in ea afara ca sa ajung sigur la nebuni.
Marilena si Mara Augusta
gabitzam spune:
In cazul asta tre' sa-i dau afara pe baieti si sa incui usa bine :) Pina una alta am parte doar de niste urlete pe doua voci. Cred ca ma rezum la un dus rapid de 10 minute si sa las frisca si alea-alea pentru la noapte..in vis...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
loreen spune:
Anca punem si lumanari chiar aromate si decor...cat mai multe...
La dat din gura-s prima dar sa mor de-am facut vreodata ce zic...am si cada, am si capsuni,merge si fara frisca, si la lumanari o duc bine,n-am nici copilul acasa...deci ...n-am chef ...asa ca ma multumesc cu un dus zgribulit
Gusta da nu puteai sa zici la telefon ca nu stii despre ce e vorba?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
loreen spune:
Gabitza give me five...

Loreen cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
Vaaai, cica eu am facut baie. Sa va zic cum visul meu eroico-utopic s-a dis naibii rapid pentru ca n-am incuiat usa dupa mine la baie. M-am dat lovita si am zis ca eu nu mai poci fara baie la cada, firbinte si cu clabuci multi. Mi s-a zis ca e ok, take your time...Buuun, ma pregatesc sufleteste, dau drumul la apa fierbinte, pun arome inspumate si ma azvarl in valuri. Si doar inchid usa dar nu o si incui. Gresiiiit! Andrei a descoperit ca usa nu e incuiata si yupiii, cu mainile in cada cu apa fleosca-fleosca, s-a facut tot una, balta pe jos, eu cu nervii mai ceva ca spuma din baie. Veselie mare! Tipa la Costi sa ia copilu', care facea lipa-lipa prin balta de pe gresie, pune-l sa dea cu mopul, bombane marunt din buze, etc. Relaxare toala baia mea 

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
anky spune:
Oh...Gabitza,esti asa figura cum povestesti,mi te imaginez
,inchide si tu usa data viitoare sau mai bine asteapta pina se culca Andrei,asa ai baia garantata cu decor cu tot.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
loreen spune:
Gabitza spre deosebire de tine eu am inchis usa...am dta drumul si la bulbuciin cada im-am trezit intr-un lac unde doar nuferii mai lipseau ca de matasea broastei nu duceam lipsa...nu mai dezinfectasem sistemul hidro al cazii si era plin de depuneri...asa ca baia mea a fost cel mai veritabil dus...
Vorba Ancai...dupa ce toata lumea doarme atunci sa ne apucam de noi...asta daca nu dormim inaintea tuturor...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA