Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
loreen spune:
Buna dimineatza...
Vad ca totusi e mai bine azi fatza de ieri...macar Tdi poti sa fi cu noi acum si aici si nu dupa 7 zile...
Papadia de-acord cu ce spui sa nu dai curs nervilor insa este prea usor de spus...mai ales cand polemica alaptarii nu a fost nimic constructiv decat distructiv...cele care sunt alaptatoare de marca au simtit nevoia permanent sa jigneasca femei care din varii motive au alaptat cat s-a putut...si ca sa fie cireasca pe tort au jignit copii formulisti si aici m-am simtit si eu atinsa dar am mers pe principiul ca cel mai destept cedeaza...aceea atitudine ar trebui sanctionata...sincer chiar nu cred ca expresia lui Tdi a fost atat de jignitoare incat sa merite o asemenea masura drastica...
Cuscra faza cu iaurtul zuzu a fost blanda pe langa altele...si apoi poate am avut noi acea sclipire sa starpim raul in fasa...ca sa mor daca vad la ce-ar fi folosit nitel tsunami lingvistic...oricum sunt simpatii pe fatza si este normal sa fie asa...pana la urma totul se reduce la relatia de compatibilitate, de afinitati personale,de chimie organica...
Important este ca toate cate suntem sa fim prietene dezinteresate si sa ne putem intalnii si peste 10 ani la fel ca si pana acuma...ar fi nemaipomenit sa ajungem sa ne impartasim temerile si cand copii nostrii vor fi adolescenti si se indragostesc...sa vezi jale atunci...
Lucas cum a fost Matei azi-noapte?!
Mygirl stiu ca pleci si va doresc drum bun,fara peripetii, sa aveti parte de timp frumos si o sedinta de shoping pe cinste...la intoarcere sper totusi sa ne vedem, macar acolo langa voi la bile...sa va intoarceti sanatosi...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Papadie multumim de explicatie si mi se pare corect ce spui.Dar Tdi a raspuns la provocarea facuta si atunci chiar si eu as fi raspuns pentru ca nu e normal ca nimeni sa ne judece pentru propiria experienta prin care am trecut cand am avut copii de alaptat.Dar ce s-a scris in dreptul avertismentului ma lasa rece pentru ca atunci se poate interpreta ca experienta lui Tdi de cand era copilul mic e o porcarie si atunci e o jignire destul de mare.De asta sunt asa revoltata.Deci daca cine zice"rahat pe bat" e de bine da daca eu o invit sa-l manance gata imi iau advertisment asta nu mi s-a parut normal.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Androix imi pare rau de experienta pe care ai avut-o da asta e,o sa ajungem sa citim de zece ori ce scrie si dupa poate o sa postam numai un salut si restul il pastram pentru sufletul nostru ca poate fi interpretat.
Lucas si Loreen frumoasa noapte am avut si si-a luat si olandezu ciorba de limba impreuna cu copil cu tot si uite asa i-am mutat eu in camera separata si am avut tot patu pentru mine dar tot nu m-am odihnit.De dimineata mi-am primit cafeaua la pat ce mai viata tataie.V-am zis ca viata mea si-a facut Extreme Makeover si de acuma o sa fie numai roz.
Sa va zic ca de maine imi intru in normal si am sa va scriu la mesaje de o sa ma rugati sa ma opresc.Ma duc sa mai fac o cafea si cine mai vrea sa se inscrie ca azi e pe gratis.
Hai fetele trezirea si macar un mesaj scurt ceva am zis numai salut si tot ma simt bine.
Marilena si Mara Augusta
anky spune:
quote:
Originally posted by lucas
anky se dadu' cu praf.
acu daca tot nu dorm am bintuit forumul.sunt unele topicuri....
Da,e clar.Corect ar fi fost sa fie 'trasa de minecuta' din capul locului madam Dianocica cum ca nu este loc de expresii de genul 'rahatului pe bat'.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
loreen spune:
Gusta o oala de cafea daca ai ca eu nu am baut-o azi si mi se bat neuronii intre ei precum clopotele lui Mitica...si ma doare capul ingrozitor...
Zi-mi si mie cum ai facut de ai viatza roza ...la mine are cu totul alta culoare ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
anky spune:
Gusta,si io prezenta la cafea,cu lapte si zaharina,va rog ! .Ma bucur ca iti merge bine acum si ca 'viata e mai roz'. Pe mine ma dispera vremea asta de aici,mereu ploioasa,zau ca m-as muta in Dubai.
De multe ori nici nu stim ce sa mai facem,nu putem iesi nicaieri din cauza ploii.Astazi vom merge la piscina,ne mai relaxam putin.
Duminica placuta la toate
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
OlgaTarziu spune:
Cuscra, revino-ti. E doar un forum, nu viata ta, nu cine esti tu de fapt. Si eu am avut destule momente cand am zis ca nu mai scriu niciodata. Pana cand am realiza.... Sunt prea multe femei la un loc si mult prea multe cu un IQ subliminal. Sincer nu merita efortul nici sa suferi, nici sa te simti nedreptatita. Viata reala e out there! Asa cum in viata reala nu toti te iubesc sau nu toti sunt destepti si bine crescuti la fel si aici.
Te pup si te astept la o "refulare" pe mes.
nelia spune:
Papadie, si eu iti dau dreptate in ceea ce ai scris (oricum tu ai intotdeauna dreptate, ca te urmaresc de mult
). Da, eu nu zic ca exprimarea lui Tdi a fost eleganta, dar a zis fata ca s-a enervat. Dar faptul ca nu a fost avertizata mai intii sa-si controleze limbajul, la fel si celalalt membru, si s-a dat direct un avertisment atit de grav tot ramine un semn de intrebare asupra situatiei create. Ma bucur ca macar e aici cu noi, in timp real si sper ca dupa 3 zile sa scape si de lucrul acela urit din dreptul ei, ca zau ca nu-l merita, nici nu stii ce fata buna e...
Cit despre alaptat si discutiile stirnite in jurul acestui subiect pina si mie imi fac rau si pe forum si in viata reala. Din cauza unor femei care cred ca daca au reusit sa alapteze sint undeva deasupra, iar copiii lor la fel, mi-e si jena sa mai spun ca am alaptat. Am ajuns intii sa testez pe cei antrenati in discutie cu o intrebare sau doua ca sa vad in ce ape ma scald si apoi sa spun adevarul. Pe bune, daca vrei sa te certi cu cineva si nu ai cu cine, oriunde ai fi, intr-un grup de peste 30 de ani, familisti (sa zicem), arunca bomba: alaptare vs. hranire cu lapte praf (si daca mai spui si ca nu ai vrut atunci cearta este asigurata - nu mai asculta nimeni si motivele), nastere naturala vs. cezariana, feminismul si... razboiul din Irak. Multumim pentru lamurire!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
loreen spune:
Nici nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma las pagubasa...de doua zile o tin pe fii-mea in casa numa cu coloti...chiar la pranz am indraznit,rusine sa-mi fie, si am culcat-o fara pampers... evident am pus sub ea o paturica absorbanta de la Happy just in case...si culmea face la oala...doar pisu...kk in schimb ce-i al lui e pus deoparte adica in chiloti...as indrazni sa sper ca pana la sfarsitul lui octombrie sa scap de un chin...financiar mai mult
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
Laura, poate prinde totusi gustul libertatii sau scarba fata de kk la purtator.
Am o febra si o durere in oase de la batzaiala de aseara de la nunta...M-am ramolit, nu mai am antrenament...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla