Copiluti de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

MA ALATUR GRUPLUI ROSU SI O SUSTIN SI EU PE TDI DIN NOU IN NEDREPTATEA CARE I S-A FACUT. HAIDETI DOMNILOR SI DOAMNELOR MODERATORI, NU NE INCHIDETI TOT GRUPUL?????APAI E FRUMOS ASA? NU DE ALTA, DAR NOI FACEM TRAFIC AICI PE ACEST SITE ZI DE ZI SI MERITAM MACAR SA FIM TRATATI TOTI LA EGALITATE...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

vad eu ca se pune in miez de noapte de o greva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Hmmm...ce se intimpla pe acilea.?Ah..acu vad,Tdi chiar nu merita avertismentul,a vorbit din proprie experienta,nu a jignit pe nimeni.
Si eu am vrut sa alaptez mai mult de 4 respectiv 5 luni dar efectiv nu s-a putut,nu am mai avut lapte suficient,degeaba puneam copiii la sin,imi era foarte clar ca nu s-au saturat.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

anky se dadu' cu praf.
acu daca tot nu dorm am bintuit forumul.sunt unele topicuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

va multumesc, sunteti de milioane, asta stiti deja!
impreuna cu voi am trecut prin rai si prin iad si ati fost ca o familie pentru mine, singurele prietene - chiar daca numai virtuale - cu adevarat adevarate! nu spun vorbe mari, asta e ceea ce simt si cred ca ma cunoasteti! deci m-am hotarat sa raman aici desi ma simt nedreptatita de ce s-a intamplat. cert e ca mi s-a taiat complet cheful de scris.

Va pupa TDI!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Si tu, Lucas!?! La adapost pe subiectele copiluti, sezatoarea canadiana si betiveala din weekend, am crezut ca tot forumul este la fel. Dar uite ca nu toti sint atit de draguti ca noi, am citit niste subiecte unde exprimarea lasa mult de dorit si nu am vazut nici un moderator pe acolo.

Sa vedeti ce viata frumoasa am eu... In loc sa lucrez la tema pe care trebuie sa o predau luni seara, m-am lungit linga fete pe motiv ca trebuie adormite si acolo am ramas, de la 3 la 7. Intre timp s-a lungit si tati linga noi ca sa ne pazeasca somnul si uite asa, am dormit toata familia de-am spart. Acum, trezita, ma uit in jur si imi vine sa pling: casa cu fundu-n sus, rufe de intins si de spalat, mincarea inceputa inainte de marele somn neterminata... iar daca ma gindesc la cursul de luni, ma apuca depresia de-a dreptul.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">31+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ca ne tot baga regulamentul formului in fata la celalat subiect, le-am aratat si eu regulamentul si cine nu l-a respectat, de fapt!

Ah ... sa va mai spun de regulament, ca veni vorba.

Acum vreun an si jumatate am trimis si eu poza Evei la Galeria de Fotomodele ... A trecut o luna, au trecut doua, trei ... multe, pina m-am saturat de asteptat sa-mi vad mindretea de fata pe prima pagina.
Asa ca m-am apucat sa vad ce "poze reusite" ale "membrilor activi de pe forum" au aparut. Si ce sa vad? Poze in ceata, ale unor membri de 1-2 zile, fara nici un mesaj pe forum sau 1-2 mesaje asa, la nimereala, ba chiar si ale unor nemembri ai forumului tronau pe prima pagina! Ba unii mai aveau si cite 2 poze la rind ale copiilor lor (copii diferiti). Mai sa fie, de maiestria si arta lor fotografica! Si astia, repet, membri fara nici un mesaj sau abia aterizati pe forum cu citeva zile inainte de aparitia fotografiei copilului (si asta dupa ce eu citisem ca este o lista luuuunga de asteptare pentru aparitia la Fotomodele).
Asa ca m-am apucat de facut scandal. Mi-au bagat regulamentul in fata, regulament pe care, normal, nu il respectasera! Le-am aratat asta, apoi ce credeti ca s-a intimplat? AU SCHIMBAT REGULAMENTUL! Ca sa fie in concordanta cu ceea ce faceau ei, de fapt. Acum nu mai trebuie sa fii membru activ si nici sa ai vechime ca sa poti trimite poza odraslei la Galerie. Iti trebuie, "doar" niste cursuri de fotografie si ceva PCR printre ai mai mari de aici.
Mi-au bagat-o si pe fiica-mea pe prima pagina, asa, la misto, pentru 2 zile, cind in mod normal un copil apare acolo pentru cel putin 4 zile. Ce sa-i fac, daca nu ma pricep sa fac poze ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Si pina la urma rahatul ala pe bat bagat acolo cu atata "duiosie" de madam aia de s-a apucat sa-i disece rautacios si rau intentionat mesajul lui TDI, a scapat ca un vant in vant?! E, sa fi vazut daca ii cita in felul ala mesajul unui moderator ar fi fost pupata pe frunte si incurajata? Sau ar fi primit mintenas avertisment pentru limbaj rautacios si rau intentionat?!
Si de ce s-a sters raspunsul lui TDI dar s-a lasat provocarea si rautatea care l-a generat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

m-am uitat la lista de avertismente. dintre toate, cel adresat lui Tdi este cel mai agresiv.

, mami de printese
Alexia Ioana si Iulia Antonia

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Tdi a primit avertisment pentru acest mesaj vulgar:

"Ah, sa nu uit, 300g carne cu rahat pe bat la 15 cum ai scris mai jos sigur il mananci tu de esti asa desteapta si alaptezi de mama focului!"

I-am scos bila deci poate sa posteze in timp real dar avertismentul ramane inca 3 zile. A transformat o expresie fara noima intr-o expresie vulgara. Este important sa nu transformam forumul intr-o arena in care sa vedem cine scuipa cel mai departe pentru ca e un sport inutil. Si mai ales atunci cand ai dreptate e bine sa nu te lase nervii daca vrei sa convingi pe cineva de cele sustinute.
Tdi cand vezi asemenea mesaje e bine sa nu le dai alte conotatii. E bine sa le raportezi si atunci cu mandrie cravata rosie va flutura la nickul altcuiva.

Mergi la inceput