Copiluti de mai-iunie 2005 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
gusta spune:
Laura eu stiu ce reactie a avut Tdi ca a zis ca poate manca ea "rahatul ala pe bat" ,reactie pur si simplu normala care si eu as fi avut-o.Ce tataie daca sani mei nu au mai produs lapte asta inseamna ca eu sunt o tampita ca nu mi-am lasat copilul flamand.Raman rece si poate ati vazut ca cer o explicatie de ce celelaltei nu i s-a cerut cont cum a vorbit.
Si bine spus Laura vreau sa ii vad ce o sa faca cand copii vor fi mari si o sa injure si cine mai stie ce o sa faca .
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
am intrat doar sa va spun ca sunt alaturi de voi si TDI
nu am avut timp sa citesc, scuze TDI, dar va stiu pe fiecare de 2ani, si daca in acest timp, never ever, nimic nu a fost deplasat, jignitor, si alte alea, ma indoiesc ca s-a trezit cineva dintr-o data, peste noapte sa vorbesca urit sau intentionat jignitor. in schimbari bruste nu cred.
so, cu voi in greva.
btw. joi seara am evadat din spital ca nu mai puteam, aseara am terminat antibioticul, este mai bine, tot in greva foamei este, dar ma rog la DD sa fie spre bine. am trimis lucrarea pina la urma dar nu stiu daca voi lua punctajul necesar, speranta moare ultima.
androix : viata e frumoasa!!
loreen spune:
A naibii viatza ... pe a mea as trimite-o la un salon de infrumusetare sa-si faca niste lifting si ceva lipoabsorbtii ca arata oribil...
Tdi daca-i bal pai atunci sa o facem lata
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gusta spune:
Loreen a mea am trimis-o la Extreme Makeover sa vezi tu ce viata super am sa am si o sa fie prima in top.
Marilena si Mara Augusta
lucas spune:
Loreen baga propuneri!
dar, ar trebui sa vedem daca si fetele vor! ca altfel le bagam nevinovate.
ca sa vezi sunt prima la facut prostii si ma mai minunez de fi-miu!!!!!
gusta spune:
Eu sunt deacord cu Loreen si cu Lucas chiar daca nu stiu despre ce e vorba .Da ma bag cu ele in seara asta si cu cine mai vrea.
Poate va intrebati de unde am asa o vorbarie in mine.Imi e rau de numai pot ca am mancat scoici si imi timp companie cu un suc de lamaie si cu laptopul ca pe olandez l-am cuplat cu fiicasa si i-am anuntat ca in seara asta sunt cu fetele si vreau liber.Poate ma elibereaza detot din functie si atunci trai pe mine.
Marilena si Mara Augusta
loreen spune:
Hai ca m-ati facut sa rad...eu vroiam sa-i spun lui Tdi ca daca iese circ pai hai sa-l facem...
propun tot ce vreti voi ca la ce lehamite am asa face orice ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
lucas spune:
Loreen e asa frumoasa viata asta, de azi vreau sa o string de git. Matei a facut febra, 38,2. inca o noapte nedormita. si la cit sunt de nervoasa si suparata ma bag in orice.
da cred ca suntem singurele mamute pe aici.
gusta spune:
Si pe mine nu ma uitati la numaratoare.Ca sunt aici si sunt intrebata daca nu vreau ceva cred ca vrea sa imi paseze copilul sa-l culc da eu ma fac ca nu inteleg .
Marilena si Mara Augusta
Androix spune:
Duamnelor, esteti nebune? Voi n-ati vazut ca aici nu se rezolva nimic niciodata prin revolta populara? Si eu mi-am spart dintii a nu stiu cata oara: tocmai ce mi s-a zis ieri ca povestea nasterii Georgiei a fost inflorita cu mici fabulatii pe alocuri si m-a apucat asa o lehamite...
Dar exact cum spunea si Tdi, avem aici cred cel mai frumos grup, care a avut parte de o singura ploicica, fata de furtunile care au fost pe la alte case mai mici sau mai mari, si prietenia cu voi m-a impiedicat sa-mi inchid a doua oara contul si de data asta definitiv. Daca atunci (cand cu discutiile de la noi despre iaurtul zuzu
) nu si-au facut simtita prezenta moderatorii pe topicul nostru acum nu cred ca vor intarzia sa apara. Si ce va urma nu va fi decat izvor nesecat de nervi. Iar eu una mi-am propus sa tocesc mai putini pentru forum si mai multi pentru Filip ca e mare nevoie. Revelatia asta am avut-o ieri cand am fost atat de mahnita de ce mi s-a zis incat imi venea sa plang. Si pentru ce? Pentru o persoana pe care n-am vazut-o in viata mea? Pentru un forum in care am investit o gramada din timpul meu pretios? E adevarat ca am gasit in schimb prietene de nadejde, dar am trait si dezamagiri pe masura. Asa ca am hotarat sa-mi vad de prietene si atat. Nu mai dau sfaturi de nici un fel, despre alaptat nici atat
ca ma apucase si pe mine isteria alaptatului exclusiv si non stop si acum Georgia si viata imi dau o palma ca vreau la scoala si nu pot ca ea vrea cu tzatza in gura.
Tdi, cunosc atat de bine gustul amar pe care il incerci acum. Dar gandeste-te ca mine: pentru cineva cu care nu te-ai vazut in viata ta nu merita sa te enervezi atat. Ia si scrie mai multe mesaje sa iesi de sub moderare.
Nu ca nu mi s-ar parea si mie exagerat un avertisment rosu si moderarea mesajelor, mai ales ca ai fost provocata. Acordarea avertismentelor este atat de subiectiva pe forumul asta. Eu am fost de nenumarate ori mai agresiva de atat incat ma mir cum am scapat pana acum ![]()
Lucas, bafta multa cu lucrarea! Eu pun pariu ca faci punctajul! Pupici la Matei sa se faca bine!
Andreea