Copiluti de mai-iunie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

ChrisDun, ma indoiesc ca cineva o sa-si ceara scuze sau sa admita ca a gresit, mai-marii acestui forum au in mana "cheia" dreptatii cu care se poate modifica si regulamentul in caz de nevoie, cum bine zicea OanaC. Eu te rog sa nu te retragi, crede-ma ca am vrut sa o fac si eu (si inca sunt indecisa) insa chiar nu vreau sa pierd prietenele pe care le-am gasit aici la "Copiluti"!

am redeschis subiectul postat de Gusta la "probleme tehnice, etc" pentru ca unele fete in afara grupului nostru care au scris nu au inteles exact despre ce e vorba si am considerat ca trebuie sa fac niste clarificari. e aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108296

Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neata.

Oana eu am vazut clipul si m-a lasat rece.Nu mi se pare deloc normal.

Mai vreau si eu baie cada ca de alea alea ma las rece.

Anky bine zis cu calcatu ca mi s-a acrit ca si la mine azi cam zi de asta e.

Loreen vin eu odata sa iti fac de mancare vrei?

ChrisDun nu ai sa gasesti asa ceva nu ai vazut ca eu am deschis un subiect si acel moderator zice ca demigrez alaptatu lucru care m-a lasat rece.Deci aici la copii s-a pus scrie faimoasa fraza si acolo nu ca nu e locu.Ma lasa rece.Hai ramai si scrii cu noi aici ca sincer nu vad sa isi ceara nimeni scuze.Chiar mi s-a spus ca toti avem zile bune si zile rele si asta e tot.

Tdi eu am cerut sa inchida subiectul ca sincer de la acel moderator nu ai sa primesti nici o explicatie.Ea cum o da numai de alaptat se loveste nu de altceva.

Androix citind ce ai scris crede-ma ca si eu sunt cam in aceeasi situatie numai ca olandezu face planuri ca o sa faca asa si asa si nimic nu face si ramanem numai cu planurile.da pana la craciun l-am anuntat ca vreau sa vopsesc holul si sa punem alta pardoseala ca ma lasa rece ce vad cand deschis usa.Sa vedem ce se prinde de el ca daca nu vrea sa vezi cum ma apuc singurica.

Fetele gata de azi imi intru in programul meu normal si lucru asta ma bucura.Ma duc sa bag si a 2 cafea si cine vrea sa se serveasca.

Loreen bafta cu doamna si daca iti face probleme spunei ca il dau pe junior.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

gusta- vreu si eu o cafea!

tdi-sper din suflet sa nu ne parasesti si.. normal ar fi sa primesti scuzele de rigoare...
Ce sa spun de alaptat chiar as fi curioasa ce mi ar fi spus mie daca le as fi scris ca mie in afara de acel colostru mai incolo deci tot in maternitate in loc de lapte mi a iesit sange. Vazand acest lucru cu asistenta de la maternitate la fata locului mi a sugerat ca este imposibil si sa alaptez in continuare( faza cu sangele era la aparatul acela care desfunda canalele). Ma calmat una din medicii de acolo si mi a spus ca n are sens sa continui si sa mananc prostii ca voi ajunge sa ma ingras si tot nu voi avea lapte.

oanaC- oare e real?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Azi incep la noi la bloc sa izoleze pe afara cu placi de polistiren. Prevad galagie, bormasini, ciocane. Dar macar ne rezolva sper, ca iarna trecuta a mucegait un colt de perete in sufragerie, iar in dormitor era frig orisice faceam. Si cum maimuta asta mica de Andrei nu vrea sa stea deloc invelit, tre' sa facem cumva sa fie cald.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Noi tot cu febra, dupa-masa am programat pitika la pediatru.
Treburile casnice la mine nu se mai termina, am noroc ca imi place sa le fac dar de multe ori nu am cheful necesar, se aduna si atunci e naspa. Vasele sunt cele mai urate, nu stiu cum pisici umplem chiuveta de mai multe ori pe zi...masina de vase am insa n-o pot folosi ca n-am spatiu in bucatarie, ar trebui sa-mi cumpar alta mobila si asta e exclus deocamdata. De calcat calc tot, inclusiv prosoapele si lenjeriile de pat...cand ma apuca harnicia stau pana la 2-3 noaptea sa le termin. Cu gatitul e jaaaaleeee, sunt la capitolul asta ca pana sa ajung nevasta de macaronar eram carierista maritata cu jobul si traiam cu chipsuri si coca cola. acuma stiu sa gatesc destule si bine insa pitika mi-a dat rau peste cap planurile, ea mananca doar gratar, macaroane si pizza! imi place bucataria italiana ca e practica si rapida si prepar haleala inainte de fiecare masa, cam de 2 ori/saptamana fac si mancare romaneasca. Curatenia o fac aproape zilnic, scot tot la aer, aspir si spal, din pacate dureaza putin.
Hai ca m-am laudat destul, poate imi iau vreun avertisment!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tdi poate te pun la panou "Nu faceti ca ea"ai grija ce mai spui.

Cafea am zis dau la toata lumea.

Gata cu vorba si sa pun un pic fizicul la treaba.Daca tot v-am auzit de calcat acum scot masa sa calc sa vad cat ma tine harnicia asta.Fetele sa ma scuipati ca sa nu ma deochi ca nici eu singura nu ma cred ca sunt asa de harnica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Eu recunosc total relaxata ca nu calc prosoapele si lenjeriile Doar daca ajung la Nufarul vad si ele calcat de fier.
TDI, eu te-as lua de nevasta, faci o gramada, muuuult mai mult decat mine

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, deci avand in vedere ca e vorba cu totul de maxim 3 metri patrati de placat cu polistiren si apoi tras glet nu am nici o grija ca n-o sa reusesc. Problema este ce fac cu Filip in timpul asta? Si tocmai m-a lovit ideea geniala ca as putea sa-l dau la gradi. Oare mi l-o mai primi cineva acum?
Si BIDINEA!, Am uitat sa va zic ca mi-am cumparat si bidinea

Andreea

Mergi la inceput

Andreea, acum esti cu adevarat dotata, daca ai si bidinea!
O sa dai 'know how' si la altii dupa aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua...

Gusta am retinut oferta...banuiesc ca juniorul n-are nimic de comentat atata timp cat exista un orificiu vacant...
Oricand esti bine venita sa faci ceva de haloi...niste poale-n brau sau ceva pirjoale...

Cuscra iti urez calificare placuta...daca te poticnesti la tevi si prize sa ma chemi ca de cand sunt maritata mi-am desavarsit aptitudinile...

Deci video clipul ala cu alaptatul este de-a dreptul incalificabil de scarbos...nu am putut asculta de debita inteligenta aia ca am auditii in birou,dar pot spune ca mi-a provocat o greata profunda si la modul cel mai real...Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place dar ceea ce este dus la extrema este atipic,imoral ...insa fiecare cu credinta personala...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput