Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Pufu, imi pare rau de situatia ta ca nu ai ajutor.
Madama cu inimioare rosie la nume, te anuntz ca fica-mea se joaca la laptop iar fiu-meu doarme dupa ce a mancat un bol mare de supa. A facut si kk azi o data daca vrei sa stii. Sapt viitoare intentionez sa merg cu copii la Sebes la bunica-mea deci iar nu "debarc" copii altundeva. Te anuntz cand am sa o fac daca vrei sa imi stii agenda. Ii voi "debarca" pe 22 octombrie daca merg la concertul Beyonce. Si poate si inainte..depinde ce treburi avem sau daca ii cere. Sa stii ca se ocupa foarte bine de ei, sunt niste bunici minunati socrii mei.
Altcuiva nu ai cui sa ii reprosezi nimic?

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Astery, de pupat o pup, dar nu ziceai ca veniti pe aici? Ai vazut ca Razva s-a acomodat super la cresa? Baga reteta cu somonul. Eu le strang, de gatit ...

Unde o fi Giova? Sper ca Marco e bine.

Bee, te-ai pus pe invartit mobile? Poate, poate...

Chiar asa, Maraki, ce te faci daca o sa vrea la ei?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Poate esti curioasa sa imi citesti mesajele de sapt asta sa vezi cum m-am ocupat de copii sapt asta si pe unde i-am "debarcat", venind de la servici si plecand afara cu ei. Sau poate esti curioasa sa vezi pe unde am fost ieri, si alataieri am pus si poze pt cine a fost curiosa sa ne vada.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Si iar o expresie veche (eu expersiile si sfaturile mele)
Vedem paiul din ochii altora, dar barna din ochii nostrii...cam greu
Cred ca a fost destul scandal pe aici...sincer si eu m-am cam saturat.
Si stiti la cine ma gandesc cand e scandal? La Giova...in ultimele mesaje scria :"Iar e scandal pe aici?" dar pt aia a continuat sa scrie si sa nu arunce cu injurii care e de vina .
Ii place atmosfera de "forum" de unitate si se supara cand citeste asha ceva mai ales ca e in concediu.
Stiu ce crede despre mine,mi-a spus-o de multe ori, sa nu credeti ca incerc sa o "periez" cumva..pur si simplu asta e parerea mea despre ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cosmi, da sunt lucruri faine la Ikea. Si mai ales practice. In nici un caz nu-s de "rupt in figuri". Sunt lucruri care se fac in serie mare si se pot asambla rapid de catre ai casei (barbatul+ io dovediram azi pat, masa infasat, fotoliu). Multe chestii de depozitare.
Moni, nu munte, pe motiv de treburi diverse. Dar cum ziceam, am ajuns ieri la tzara si daca tot ma durea burta de ziceam ca-mi pica si ca atare nu puteam sa stau in pat ca o luam razna, am plecat in excursie, la ceva sit arheologic de-l stia tata prin apropiere. Asa ca am facut vreo 4 km de urcat si coborat dealuri. Dar cum vremea fu superba s-a meritat. Si Ana mai in brate, mai pe jos. Dar pe mine n-avea cine sa ma ia in brate sa ma care, ca-s prea mare! Si asha ma enervez. . Seara sotul la operatiunea gratar+ palinca (de Bihor ca avem surse si resurse), Anutza cu tatal meu, iar eu racneam de dureri de burta, ca Razvanel al meu era nervos si cauta iesirea. Asa ca de ma apuca nascarea pe la tara aseara, ma conduceam singura la spital, ca numai eu nu eram alcoolizata si cu carnet de conducere. Dar uite ca n-am nascut (spre deosebire de Bumbita, care n-a iesit la raport?). In schimb toata noaptea am tinut-o in "au si vai", cot la cot cu Ana care zbiera in somn (de dinti?). Caninii aia! .
MAi fetelor, care aveti 2 nume la copii, ai vostri le stiu pe ambele? Ca eu Anei ii spun Ana mereu (cu derivatii gen Anutza, ANuka). Stie ca o cheama Ana Teodora, dar cand o intrebi cum o cheama, ea isi spune "Dodo" de la Teodora! Foarte hotarata. Si in poze tot Dodo isi spune. Acuma eu ce sa-i fac? Sa-i spun si eu Dodo, daca asa-i place ei? SI mai nou, cand o suparam sau deranjam, ne expediaza rapid: "Du-te!"
Bee 36+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dia s-a intors si striga intruna IOI IOI IOI IOI ... DOANE
BEE mi-ai facut pofta de umblat teleleu pe dealuri ..
Cat desptre nume,Diana n-are decat unul,dar isi spune DIA daca o intrebi cum o cheama,asta desi pronuntza corect Diana si noi o strigam mai mult Diana.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Bee am sa iti raspund la intrebare in caz ca te intereseaza. Dani stie ca il cheama Dani si atat dar nu isi spune numele. Cand il intreb in poza unde e Dani pune mana pe el dar verbal nu isi spune numnele. La Sandra spune Nana, mie mami, lui Nelu tati. Pana nu incepe sa vb, nu am de ce sa ii spun ca pe mine ma cheama Bianca, ii e greu sa isi spuna si numele, cu toate ca 2 pers sustin ca si l-a spus de fatza cu ele. Eu nu l-am auzit...deci nu stiu.
Pe el il cheama Ioan Daniel de fapt dar am hotarat ca Ioan sa fie de forma...sa fie al 4-lea Ioan in familia lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

fetelor ce daca debarcam copiii???????? sa va spun ca daca era dupa mine nu luam baiatul in concediu????? da si daca plec la iarna pe la rude nu l iau...e prea mic sa inteleaga care cum e iar ala numai concediu nu i .....daca ma cu cine sa l las asta fac.........nu aruncati cu rosiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Misto tare lucrurile de la Ikea. Eu am ramas cu gandul la patul de l-a luat Ana pentru Tibi.

Vladimir nu are decat un nume (asa a vrut mami a lui), dar sincer nu ma astept sa si-l spuna corect pana la varsta scolara . Noi ii spunem Vladimir, nu Vladi, Vlad, Vladutz etc. Sa vedem ce-o iesi. Ce chestie, Dodo isi spunea si fetita unor prieteni (o cheama tot Theodora). Asa i-au spus si ai ei o buna perioada cand se refereau la ea, insa la apel era Dora.

Hai sa va zic si de Vladimir cate ceva. Ne-a innebunit cu 'ce e' (tze e, grecul lui mami ). Una, doua, mama, tze e, tata, tze e. Si arata la nesfarsit catre aceeasi chestie. Daca nu-i raspunzi se enerveaza si intreaba pe un ton din ce in ce mai inalt. Noi l-am botezat vulturasul isteric.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Daca ati vedea ce pampersi cu varf are Diana de-o vreme E adevarat ca ea bea si suc si apa si lapte mai mult,dar si inainte bea lichide,totusi nu erau asa de plini.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput