Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 17
maraki spune:
In cazul in care vrea Angelo la bunici, il las...ce pot sa zic? Dar vreau sa vb, sa aflu cum se poarta cu el, ce mananca,etc. Oricum nu prea il vad sa vrea mult cu ei ![]()
Bee, daca incepi sa strigi fata Dodo, asa o sa-i ramana numele in casa. Cunosc pe cineva care e strigat Bebe si de fapt el are alt nume.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Biancas spune:
Cosmi...daca era dupa Nelu nu il luam pe Dani in concediu in Turcia
pt ca e prea mic sa inteleaga si el priveste concediul ca pe o relaxare fara griji in plus si chinuieli macar 7 zile pe an.
Dar l-a luat de gura mea, si eu sincer m-am luat dupa altele, gen ..nu dau nume, care arunca expresii de debarcare
.
dar fiecare stie mai bine cum prefera termenul de "concediu" relaxat sau cu o grija pe cap.
Eu o admir pe Giova, a plecat in Italia cu Marco cand poate putea sa il lase la Alba dar nu a vrut. Asa a considerat ea de cuvinta ca familia e familie si in concediu. Si din poze am vazut ca era singurul copil de acolo, in rest erau doar prietenii lor, deci...distractie maxima puteau sa aibe. Dar...fiecare face cum vrea.
Asa considera si prietena mea cea mai buna, isi cara copilul peste tot cu ea. Noah...fiecare cum crede.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
A si tot cu chestia de concediu..prietena mea mi-a spus ca una din constiintze noastre anul trecut m-a blamat ca mi-am lasat copilul acasa (pe Dani) si eu m-am dus sa ma distrez cu Sandra la mare. Si ca ce mama sunt sa imi las copilul acasa
.
Ea de la 6 luni s-a intors la servici, si-a trimis copilul la socrii, ea merge zilnic pe acolo dupa ce iasa de la servici dar in schimb copilul nu doarme niciodata la ei decat in weekend. A..si a plecat in Tunisia anul asta fara copil...
Deci ce mama e? Cea care m-a acuzat pe mine ca mi-am lasat copilul acasa cand nu statea in fund si m-am dus cu Sandra la mare, sa fim doar noi, sa nu se simta neglijata ca are un fratior . Plus..aveam nevoie si de o relaxare.
Ar trebui sa strig si eu acum nu? Ca sa ii platesc cu aceeasi moneda sa vada ce bine e sa acuzi cand de fapt nu stii ce iti rezerva viitorul si cum se poate schimba
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Pofta buna ca e amiaza
.
Merg sa curatz cartofi si sa fac snitele.
Bianca
Biancas spune:
Maraki, Sandra nu a prea vrut niciodata la parintii mei pt ca ai mei nu se jucau cu ea si unui copil asha ceva ii place. Si am ascultat de parerea ei, ea vroia la socrii si acolo am dus-o cand s-a cerut..
Sunt constienta ca Dani nu va trage la maica-mea si nici nu pot sa ii impun asta. Deja de acum cand ii vede pe socrii e bucurie mare, cand o vede pe maica-mea...e ceva obisnuit.
Daca vezi ca Angelo e fericit cand ii vede inseamna ca e bine tratat si ii place la ei. Si e pacat sa ii refuzi unui copil placerea de a merge la bunici.
Sora-mea ani de zile nu a vrut sa aibe treaba cu socrii ei, nu si-a lasat copii acolo pt ca nu s-au inteles foarte bine. De anul trecut insa , ii lasa cate 2 sapt in vacanta de vara. Tot e ceva, copii s-au simtit super acolo, au casa , curte gradina...aer curat.
Bianca
cosmi1975 spune:
gata am papat coirba ,pe la 4 iesim in parc
eu mi am lasat fata si al bunica mea ....pai cum sa nu aiba grija de ea ca o iubea mult...si daca n as fii fost in relatii bune cu socrii tot i as fii lasat ca ar fii avut si mai mare grija
plus ca ...l au crescut pe sotu cum sa nu aiba grija
Bee spune:
Pufu, am vazut eu ce slaba esti din cauza vulturasului isteric! Te alearga de nu mai stii de tine!
Maraki, pai eu nu-i spun niciodata Dodo! Si nimeni altcineva. Dar cum ea poceste toate cuvintele, a si prescurtat singura de la Teodora la Dodo. Si ta-su care ar fi vrut Thea. EU am ce am cu Ana si asa-i spun. Cat despre socri.....pitika mea zbiara din gura de sarpe cand ii vede, desi ei se poarta foarte frumos cu ea! Am eu o teorie a problemei,dar......Cert e ca o mai las pe la ei Duminica, cand mai iesim la cumparaturi, sau cand mai facem curatenie mare acasa si nu vrem sa ne impiedicam de ea. SI la ei, fata mea e cumintenia intruchipata, dar cand ajunge acasa, ne pedepseste si devine istericutza.
Cu "debarcatul" copiilor. Eu una am unde s-o las, am cu cine, am incredere, dar nu o las pe perioade lungi, ca nu ma lasa inima si in plus e bine sa stie copilul clar care-i sunt parintii, iar parintii, daca tot au vrut copil, sa aiba grija lui. Dar am plecat fara ea. Ce era sa fac eu cu copilul in Fagaras cu cortul 3 zile anul trecut? Sau tot anul trecut cand mi-am facut damblaua cu barbatul 10 zile 8000 km prin Europa? Sau Anul asta 3500 km in 7 zile, tot cu masina. Nu avea sens s-o chinui pe ea ca sa-mi fac eu pofta de drum. Dar cand e vorba de mare sau munte accesibil, nu s-ar pune problema sa nu merg cu ea. LA mare, pentru ea am mers! Si acum imi aduc aminte de "luna de miere" la Bran cu skiat in Poiana. Avea fata 2 luni, facusem nunta+ Botezul, alaptam, am plecat si cu fetitza si cu parintii mei si cu barbatul in Bran. 4 zile. Alaptam, fugeam la ski cu Radu in Poiana, fata ramanea cu ai mei, apoi veneam fuga sa-i dau sa pape si tot asa.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Ana_m spune:
Ca sa nu va simtiti nedrep`tatite cu situatia ungurilor din Ardeal , vreau sa va zic ca este nimic pe langa ce e aici.
In regiunea unde stam noi Catalunia exista 2 limbi oficiale : catalana (locala) si spaniola. Ei bine aici si-au luat-o in cap rau de tot astia , asa ca daca vrei sa-ti elibereze un act oficial trebuie sa-l ceri expres sa fie in spaniola ca de nu ti-o dau in catalana
. Ca sa nu mai zic ca NU EXITA NICI O SCOLA IN CARE PREDAREA SA SE FACA IN SPANIOLA 
. Pai e posibil asa ceva ? Uite eu nu am chef ca fica mea sa invete in catalana , dar nu am unde sa o dau , EFECTIV NU AM . Deci limba oficiala a statului, spaniola , se preda in scolile de aici ca limba straina 2 ore pe saptamana 
.
Asa ca eu cand aud de atata tevatura cu drepturile maghiarilor (care de fapt nu au ) imi vine sa 
.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
anymony spune:
SALUTARE!!!...dupa o lunga absentza
Ma intii...joia trecuta mi-a altoit Ioana un pumn in nas. nimic neobisnuit, dar............vineri senzatie de jena, simbata un pik durere, iar simbata noapte durere frate de nici la operatie nu m-a durut asa. nu am inchis un ochi. am pus cald-maaare greseala-sau nu chiar. duminica dimineata la ora 7 eram umflata toata-ochelarii im stateau pe pometi si buza superioara...jaleeeeeeeee. noroc ca,
tatal Ioanei -pe care il dadusem afara cu 2 zile inainte ramasese peste noapte la noi. am lasat copilu cu el si am fugit la spital la buco-maxilo.Acolo cred ca s-au prapadit de ris ca le-am zis ca m-am umflat de la un pumn de la copil
. Mi-a facut incizie si mi-au pus lamela de dren ca aveam o infectie la dintele lovit de toata frumusetea. Saracu' copil, imi lovise radacina si s-a infectat. faza faina e ca dimin la 7 juma m-am gindit eu sa incal un "obligatoriu dreapta"-marea soferitza., si sa fac stinga sa ajung mai repede la spital. Dupa coltPOLITIA!. ma opreste, nu il las sa zica nik, ii spun ca am gresit ca stiu semnele dar sa se uite la mine cum arat ca is umflata si ca nu am dormit de durere si ca ma duc la spital...Politistul de treaba-mi-a urat sanatate si o zi buna si sa nu mai gresesc
. mai rau de fraierul din spate care s-a luat dupa mine si l-a oprit
.
BUUUUN...toate frumoase. antibiotic si luni radiografie. STUPOARE. am un chist apical la cei 4 dinti de sus si trebuie sa ma operez urgent-rezectie apicala. altfel risc sa pierd dintii...asta voi face marti..asa ca tineti-mi pumnii ca mie frica de mooooooooooor.
ca sa vedeti cum se poate intimpla sa afli ceva grav dintr-o lovitura banala si la dinti la cere nu am avut niciodata probleme.
a doua faza care m-a tinut departe e ca mi-am pus centrala..si aici belele...seful de scara a"uitat"sa goleasca instalatia si sudorul cind a taiat....APA!!!!desi d-l sef spusese ca nu mai e apa in instalatie. in fine acum e OK, am apa calda si caldura -a durat 4 zile lucrarea dar sunt super multumita!
m-am lungiiiiiiiiiiiiit...asta ca doarme copilu si profit de asta.
poate reussesc sa citesc ce ati mai scris.
pupici
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina