Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu aveam 21 neimpliniti cand s-a nascut Sandra iar Nelu 26. Ce tineri eram...dac stai sa te gandesti asha.
Acum vezi altfel lucrurile "mai la batranete" cum se zice.
Nu e asha Cosmi?.
Eram niste copii poate in suflet care au facut copii.
Ce vremuri....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI vezi...rau cu rau dar mai rau fara rausocrosenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Maraki...sa stii ca de multe ori ii reprosez lui Nelu ca nu se mai joaca atat cu Dani cum s-a jucat cu Sandra...si replica lui e :"am mai imbatranit".
El era responsabilul cu calaritul, la coxartroza mea numai calarit mi-ar trebui

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Bianca, my dear, esti atat de previzibila. Expresia mi se rupe e f. f. urata, dar recunosc ca nu prea m-a pasionat chestia cu prieteniile pe forum. Eu citesc, mai degraba fotografiez, cand am putin timp. Imi ia mai mult timp sa scriu decat sa citesc, poate nici nu am cine stie ce de zis... din astea, de aia nu prea scriu.
Dar sa revenim. Nu mi-ai raspuns la intrebare. A, si ca sa-ti raspund de ce "hop si eu" acum: pentru ca ma enervezi. Tot dai inainte cu eu imi spun numai parerea, eu dau doar niste sfaturi si de fapt tot arunci cu caca pe aici. Eu asa vad treaba. By the way, eu sunt una din alea care chiar daca ar vrea n-are unde sa debarce copii. Mama e moarta, socrul meu la fel, tata e f. batran si soacra-mea e oarba.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

al meu sot se joaca mai frumos acum cu STEFAN ....are si mai multa rabdare....dar e adevarat ca copii facuti la o varsta mai coapta te fac sa constientizezi fericirea de a avea parintii

PUFU off ce situatie la tine....

eu m am bazat mereu pe sprijinul aprintilor, socrilor , matusilor si multumesc BUNULUI DUMNEZEU oentru asta , e greu as nu aiba cine sa te ajute ....foarte greu si bravo ca va puteti descurca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Pufulici lasa nervii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Eu am unde sa-l duc pe Angelo ( la socrii ) dar prefer sa nu o fac E mai bine sa vina ei sa-l scoata 2 ore la plimbare, se mai duce Giorgos la ei cu baiatul dar sa il las acolo fara unul din noi, no way !!!!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pufumicule, pupam frumuseii! si te rog sa pupi si tu marea, de la noi, ca tare ne este dor de ea.
Cine doreste o reteta de paste cu somon, sa spuie . Supeeer simpla de executat.
Madama in rosu, se vede ca ai scapat de copii, ai timp berechet de stat la comp. si improscat cu rahat, de proasta calitate. La socri sau la parintii tai?
Mai, si ce bine era pana sa apari tu pe aici... de fapt nu, daca stau sa ma gandesc, totusi, si sa fiu foaaaaarte sincera, ne distram mai putin pe-atunci. Noroc ca ai aparut cu "vorba buna, sfaturile" tale.

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Abea astept sa inceapa sa vb. ca sa poata sa spuna singur daca vrea la ei sau nu.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI sper din suflet sa nu ai o surpriza neplacuta cu ocazia aia

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007