Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica,Monicel....subconstientul lucreaza apropos de vis Ciocul mic ( cum a spus o deputata )
Vesnic dispute Ana de Spania, adu-ti aminte de ce am avut razboi cu Monica, cine a inceput? A fost o intreaga strategie,a luat la rand chipurile lista de mamici, tocmai ca sa ajunga la mine sa ma atace. La numele meu a bagat frumusel 3 iconuri cu voma si cam atat...era apropoul ei ca sant turnatoarea( la drept vorbind inca am dubii ca a fost Nico persoana cu telefoanele ) PE atunci nu era Bianca la noi, a fost scandal mare care a tinut 2 sapt.

revin, am putina treaba

p.s. ce pustiu e pe strazi, toti sant la Oktoberfest, noi nu ne putem duce cu Angelo ca sant full metrourile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..se pare ca nici tu nu intelegi un lucru simplu. Daca am spus de programul Dariei de somn inseamna ca EU consider ca un copil nu trebuie sa se culce la ora aia. Si Diana are un program gresit de somn trebuie sa o recunosc dar e fix problema ta, eu ma simt datoare sa iti spun ca greseti aici. . Dar voi ganditi "pe moment" voi nu va ganditi la consecintele faptului ca daca de acum culci un copil la 11 noaptea sau mult dupa ce te faci mai incolo? Pt ca stii bine ca (virgula) cum ii faci programul asha il are. Daca am incercat sa sugerez si dau un sfat aici si s-a interpretat ca si cand m-am luat de cineva imi pare sincer rau. Am ajuns la concluzia ca aici trebuie sa taci si sa asculti fara sa spui nimic ca tulburi apele..
Cosmi..stii cum e frunza nu? Adie dupa cum bate vantul...asha sunt unele persoane de aici. Calculeaza cum sta balanta si se urca pe partea mai grea ca sa iasa la suprafata si sa nu se dea la fund.
Apropo de Astery,. zilele trecute ma lauda pe forum si acum ma scuipa. Oare de ce?
Eu sunt mai binevoitoare din fire, si pun suflet in multe unde nu ar trebui si ma gasesc dand sfaturi . Asa am fost intotdeuna,si in liceu colegele veneau la mine sa ma intrebe ce sa faca in situatia X sau Y. Cine a vrut sa imi asculte sfaturile si sa le puna in practica pt ca i s-au parut bune ma bucur ca am putut ajuta. Cine a considerat ca sfaturile mele nu sunt bune, ca nu judec bine sa le ignore. Dar aici daca spun ceva se sare in sus de 11 m ca am ceva cu persoana respectiva. Asa cum a sintetizat Ana discutiile de aici, ar trebui sa ma simt jignita si sa sar de 11 m in sus aducandu-i atacuri? NU, totul se rezuma la discutii, dar pt unele discutiile inseamna de cate ori a facut kk copilul ei, ce a mancat , etc... E un forum legat de copii, dar in primul rand noi le scriem, suntem oameni si putem discuta si alceva. Daca s-ar scrie doar despre copii cu siguranta va fi foarte monoton.
Si tu mi-ai dat sfaturi cum sa il tin pe Dani sa ii citesc povesti...am spus ceva? Nu, te-am ascultat si fac ca mine daca mi se pare ca ideea ta nu e potrivita pt varsta asta sau pt temperamentul copilului meu. Dar nu ti-am reprosat niciodata de ce mi-ai dat sfatul ala.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki, si la Sibiu am inteles ca este Oktober fest. Daca merg sapt viitoare la Sebes am sa trec si prin Sibiu, intotdeuna am aprecia sasii cu cultura lor.
A..de ce nu mai merge Sandra la dansuri..am aflat si eu acum...pt ca profesorul vb mai mult pe ungureste si ea nu intelege nimic, iar daca nu face corect un dans o cearta pe ungureste cand ea e de fapt ormanca. Stiu senzatia, eu am umblat la baschet si din cauza dusmaniei dintre romani si unguri antrenorul nu ma baga sa joc din cauza ca eram romanca. Odata chiar m-a bagat in echipa si am dat un cos de 3 puncte in cele 10 minute jucate. Dar asta nu l-a facut sa uite ca sunt romanca si am suferit pe banca de rezerva. Normal ca m-am lasat de baschet. Asta se intamplain 1990 dupa marele scandal de la Tg-Mures , bataie dintre romani si unguri. Aveam o vecina unguroiaca cu care ma jucam pana la scandal, la scandal mama ei i-a interzis sa se joace cu mine.
Ma scuzati ca am deviat de la subiect cand sunt alte probleme arzatoare pe aici.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

CEI CARE NU ACCEPTA ALTE NATII AU O MARE PROBLEMA LA CAP.....si cand e vorba de copil e tragedie , pt ca el acum isi construieste baza despre societate dar asat este educatia pe care au primit o cei care se poarta asa acum

Mergi la inceput

Si chiar nu incerc sa fac pe victima, multe de aici s-au simtit jognite si atacate de sfaturile mele. Asa sunt eu...binevoitoare cu sfaturile. Puteti sa imi faceti ceva? Puteti voi sa ma schimbati voi acum la varsta asta? M-as mira.
Oricum am invatat multe, am vazut din ce parte bate vantul si pe cine trebuie sa periezi.
Nu vreau sa ma cert cu Moni, am considerat-o intotdeuna o "prietena" virtuala a schimbului 3 dar se pare ca sentimentul a fost unic.
Asta e, bine ca stiu acum ca cine ti-e prieten poate sa iti fie si dusman a doua zi, ca nu conteaza foarte mult ce crede acea persoana despre tine, totul se uita daca ai spus un cuvant gresit.

Mergi la inceput

Cosmi, e nasoala senzatia, voi din alte orase nu stiti multe, nu ne intelegeti pe noi romanii care traim aici de ce nu vrem sa le dam atat de multa libertate.
Sa iti dau un exemplu clar...merge Nelu la urgente la o tanti...o intreaba normal pe romaneste "ce te doare tanti?" aia raspunde//"fi o feiem" adica o doare capul si ii mai spune ca o doare si prin alte parti dar Nelu nu intelege. Nu vrea sa vb romaneste . Nelu ii spune sa vb romaneste ca nu intelege ce vrea sa zica. ea raspunde ; "nem tudom romanul". Bun...Nelu spune...haideti sa o ducem la spital sa o internam sa ii faca niste analize complete ca daca nu intelegem ce spune nu putem stii ce o doare. Atunci se intampla minunea...tanti prinde glas si vb romaneste romaneste ...si de acolo se descurca medicul cu echipa.
Sunt oameni cu rea vointza care nu vor sa vb romaneste. Pe vremea lui Ceaucescu nu a fost asha regimul, nu s-a vb mult ungureste si toata lumea vb romaneste.
Acum..vb fiecare ce vrea, daca te angajezi la primarie conditia obligatorie e sa stii ungureste.
Ca parca in alte tari e asha...daca vb limba statului ce conteaza daca mai stii si alta.

Mergi la inceput

da , as a i si mie mi se pare o prostie...esti in romania vorbeste romaneste daca asa cere situatia

Mergi la inceput

Cosmi...tu nu vezi..stirile de la PROTV Tg-Mures sunt de multe ori cu scris jos, pt ca reporterul s-a dus la X sa il intrebe ce s-a intamplat si ala vorbeste ungureste. Si normal ca pe ecran apare traducerea in romaneste.
Daca era ungur din Ungaria mai inteleg, dar asha..sunt toti cetateni romani de etnie maghiara.
La noi e cum e , in Sovata e jale, programele si filmele de pe canale romanesti sunt titrate (cu voce) in ungureste. In Sovata sunt putini romani dar pt aia suntem totusi in Romania nu? nasii mei sunt de acolo si sunt romani si s-au adaptat cerintelor, vb ambele limbi pt a supravietui printre ei.
Traim in Romania..tara tutror posibilitatilor..nu?

Mergi la inceput

da asa i ...stiu de situatia asta de cand eram mica si mergeam in partile alea cu parintii mei in concediu...ospatarii te intrebau in ungureste

Mergi la inceput

Eu sunt de acord sa ne spunem fiecare parerea despre cealalta, obiectiv si cu sinceritate ca intre niste prietene ce parem a fi. Asa am vedea cum suntem privite de restul care cred ca ele nu au dusmani.
Dar cum nu va fi nimeni sincera , voi ramane fraiera care face caracterizari gratuite.
Eu stiu bine unele cum ma vad unele, cum cred ca sunt. Giova mi-a spus clar de multe ori ce parere are despre mine, Cosmi la fel, dar asta nu m-a impiedicat niciodata sa vb cu ele, sa le scriu, sa le adresez intrebari. Mai sunt si altele care si-au spus parerea, nu le nominalizez acum.
Importanta mi se pare comunicarea, fiecare e cum e, fiecare e cum l-a lasat D-zeu pe acest pamant.
Nu stiu ce incerc sa fac aici, cert e ca unele se cred chiar D-zeu si ele au o gramada de prietene si prea putini dusmani. Asha o fi, sunt multe persoane dragutze aici pt care am tot respectul meu, care niciodata nu au adus jigniri la adresa cuiva, care nu s-au bagat in conflicte cu remarci gratuite.

Mergi la inceput