Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

COSMI hai sa iti dau niste explicatii,desi oricate ti-as da,se pare ca tot nu intelegi nimic.Eu am "tinut partea" Biancai in timpul scandalului trecut, prin faptul ca nu am fost de acord cu modul in care cateva s-au exprimat la adresa ei pe forum,cu expresii gen scursoare,proasta etc, si mai ales ca V-ATI LUAT DE MINE CA NU II ADRESEZ SI EU ACELEASI EPITETE.Pana in momentul respectiv nu zisesem nimic,nu comentasem circul creat.V-am zis de zeci de ori sa o tolerati asa cum e sau sa o ignorati complet,dar cateva dintre voi acum o faceati in toate felurile,acum va pupati si continuati si acum in acealasi ritm sustinut,ceea ce spune multe despre caracter.Puteati sa ii spuneti ce aveati de spus si ca o ADEVARATA DOAMNA,cum a spus-o ANA azi si sa treceti mai departe.Eu o admir de exemplu pe BEE,care de cate ori a fost provocata,a trecut cu demnitate mai departe.La fel i-am "tinut partea" cand se potolise,nu jignea pe nimeni,dar unele faceau in continuare misto de ea,intretinand o atmosfera aiurea aici.Altadata, avea ea dreptate si s-a iscat scandal.As aminti cand a scris ANASOL ,citez "am pus poze cu Dav la gradi la mama" - la prima vedere se intelegea ca le-a pus undeva la gradinitza pe perete si eu am zambit cand am citit formularea.Ei bine,Bianca a glumit cu ea scriind un " si ce propui?" - eu am presupus continuarea ca fiind "sa mergem sa le vedem acolo?" ,dar Anasol a sarit in sus ca si-a batut joc de copilul ei si tu et comp. ati sarit evident cu gura urgent.E doar un exemplu,cand nu ati avut dreptate,dupa parerea mea!
Cand si-a spus pareri despre cum o educ eu pe Diana,eu am dat explicatii frumos si la nesfarsit,nu m-a deranjat, doar ca imi pare rau felul in care gandeste si nu doar ea e in situatia asta.
Pe mine m-a deranjat bataia de joc la adresa Denisei,pe care nu doar ea a facut-o.Ca s-au legat de mine,ca scriu mult si ce scriu,putin imi pasa.Iar la observatia cum ca acum sunt ape tulburi intre noi si ca prin asta am sugerat eu sa i se dea in cap,ce pot sa iti spun? Eu am tolerat-o cat si-a expus toate parerile prin zona,pana in momentul cand a scris cu rautate despre una din noi.De acum am ales sa o ignor cand ma provoaca .Si se pare ca nu doar pe ea trebuie sa o ignor.

Astept fetele sa intre si sa isi spuna parerea,dupa care sa ne povesteasca despre ce mai le fac spiridusii ,pe mine sincer asta ma intereseaza in primul rand,de aia scriu aici.M-am inspirat cu multe de la voi,poate si voi de la mine.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

quote:
Originally posted by monica70
[br
Astept fetele sa intre si sa isi spuna parerea,dupa care sa ne povesteasca despre ce mai le fac spiridusii ,pe mine sincer asta ma intereseaza in primul rand,de aia scriu aici.M-am inspirat cu multe de la voi,poate si voi de la mine.

Astepti cumva sa fiu judecata si pusa la colt? Asta astepti? sau ce sa inteleg din expresia ta? Ce pareri astepti? Vrei sa continui cumva scandalul?
Ce speri practic? Ca nu voi mai scrie aici?Spune pe romaneste sa te inteleg si eu care sunt sperantele tale.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by maraki

Monica,Monicel....subconstientul lucreaza apropos de vis Ciocul mic ( cum a spus o deputata )
Vesnic dispute Ana de Spania, adu-ti aminte de ce am avut razboi cu Monica, cine a inceput? A fost o intreaga strategie,a luat la rand chipurile lista de mamici, tocmai ca sa ajunga la mine sa ma atace. La numele meu a bagat frumusel 3 iconuri cu voma si cam atat...era apropoul ei ca sant turnatoarea( la drept vorbind inca am dubii ca a fost Nico persoana cu telefoanele ) PE atunci nu era Bianca la noi, a fost scandal mare care a tinut 2 sapt.

revin, am putina treaba

p.s. ce pustiu e pe strazi, toti sant la Oktoberfest, noi nu ne putem duce cu Angelo ca sant full metrourile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Sa inteleg ca se duce un razbel intre familia galinaceelor, pe de o parte, iar pe de alta o familie cu 4 picioruse? Pentru a se intelege ce spun, cititi va rog "Ferma animalelor" de Orwell.
Nota: am scris autorul, ca unele persoane sa nu creada ca ar fi vorba de Comtim...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Moni, tu ai spus intr-o seara ca ti-a spus cineva ca nu mai scrie aici din cauza ta ca detaliezi mult despre Diana. Bun...dar continui sa scrii nu? Pot sa te intreb de ce? Zilele trecute ai scris si ai laudat-o de cati cm a facut kk, de cate ori a stat la olitza si a facut kk, de cate ori a facut pisu..mesajele tale erau pline ca incarcatura despre "kk" sa spun asha. Sincer mi s-au parut stupide mesajele, dar asha esti tu, asha scrii tu. Trebuia sa urlu in gura mare ca scrii numai tampenii? Sincer am vrut dar m-am abtinut tocmai pt a nu te jigni.
Tu ti-ai schimbat mesajele mai ales ca stii bine (tu ai spus) ca multe nu mai scriu aici din cauza ta, ca prea o supraevaluezi pe Diana.
Dar eu ti-am spus ceva? NU< am citit daca am vrut peripetiile Dianei, daca nu am sarit peste ele. e problema mea pana la urma ce citesc si ce nu, ce ma intereseaza si ce nu. Nu ma intereseaza ce scrii atata timp cat altele au ce citi, unora li se pare interesant ceea ce scrii si iti citesc mesajele din scoarta in scoarta. Altele carora nu le convine ce scrii sa sara peste. Asta e valabil si pt cele care nu mai scriu aici din anumite motive.
Eu niciodata nu mi-am pus copilul sa faca ceva doar pt ca altul a facut. Nu concurez cu nimeni, daca un copil a stiut sa cante bravo lui, acum nu ma apuc sa imi invat copilul melodia aia doar pt ca altul o stie si al meu de ce nu.....sa demonstrez cuiva "ce capabil" e copilul meu.
Ideea finala e: Ti-a schimbat stilul mesajelor pt ca unora nu le place cum scrii? Eu atunci de ce as face-o?
Eu deranjez verbal cu unele mesaje, tu deranjezi "optic" sa spunem, asha,.
Tu esti tu, eu sunt eu, daca vrem ne suportam, daca nu NU.

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA pe unde esti ,intra si zi-ne cum mai e Marco!

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME

Mergi la inceput

Ce convenabil strigi unde e Giova... si ignori mesajele mele. Probabil va intra la amiaza cand doarme Marco .
Chiar daca nu raspunzi, macar stiu ca sigur imi vei citi mesajele si le vei rumega pe indelete

Mergi la inceput

Cu discutiile astea "filozofice" am uitat cat e ceasul... merg sa imi hranesc copilul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare!

Bianca, uite ca Moni te ignora, dar daca vrei ia-te de mine, ce zici? Poate imi spui si mie de ce ai postat chestia cu mila cand "conflictul" se aplanase deja? Oare nu pentru ca iti place sa carcotesti?

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by Biancas

Maraki, si la Sibiu am inteles ca este Oktober fest. Daca merg sapt viitoare la Sebes am sa trec si prin Sibiu, intotdeuna am aprecia sasii cu cultura lor.
A..de ce nu mai merge Sandra la dansuri..am aflat si eu acum...pt ca profesorul vb mai mult pe ungureste si ea nu intelege nimic, iar daca nu face corect un dans o cearta pe ungureste cand ea e de fapt ormanca. Stiu senzatia, eu am umblat la baschet si din cauza dusmaniei dintre romani si unguri antrenorul nu ma baga sa joc din cauza ca eram romanca. Odata chiar m-a bagat in echipa si am dat un cos de 3 puncte in cele 10 minute jucate. Dar asta nu l-a facut sa uite ca sunt romanca si am suferit pe banca de rezerva. Normal ca m-am lasat de baschet. Asta se intamplain 1990 dupa marele scandal de la Tg-Mures , bataie dintre romani si unguri. Aveam o vecina unguroiaca cu care ma jucam pana la scandal, la scandal mama ei i-a interzis sa se joace cu mine.
Ma scuzati ca am deviat de la subiect cand sunt alte probleme arzatoare pe aici.

Bianca mai erai de joaca in `90? Eu cresteam 2 copii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MONI asculta ...m am saturat de fraze ,,,si asa nu intelegi nik,, eu nu ti am adresat niciodata asa ceva si scuze dar nu cred ca ne stim asa de bine ....mi se pare ca cam aduci acuze aiurea...in primul rand TOT timpul i ai pus partea BIANCAI cat a fost vb de altcineva si nu de vreo preferata de a ta asa ca nu striga,,hotul,, la mine ca as pupa o pe BIANCA asa cum ai incurajat o tu si de multe ori i ai dat un impuls,,,,ai platit niste polite,, de ce ai fii tu mai presus ca mine ?adiac cand s a luat de mine ai ,, scuzat o,, dar cand e vorba de tine ...alta ar fii situatia...asta nu inteleg

cat despre epitete nu i am adresat niciodata asa ceva vreuneia dintre voi si nici n am asteptat ajutorul sau sprijinul cuiva asa cumn faci tu acum

sa nu inteegem gresit ac n am ce sa i reprosez BIANCAI,
la un moment dat am vrut sa fac si o lista cu cine s a certat BIANACA si cred ca mai ramasesese MONICA si MARAKI si ti am zis la momentul ala ca o as ti vina randul.....asa ca....esti pe urma noastra

cat despre fapul ca mi ignori mesajele asta ai facu si pana acum ....pb ca nu ti palce id meu

Mergi la inceput