Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (225)
Raspunsuri - Pagina 11
loren@ spune:
Neata..imi pare rau de tot ce vad pe aici si am vrut doar sa stiti ca pers. care a pus comentarii rautacioase la mine in drop sub anonymus era BIANCAS!
In rest sanatate copilasilor si numai bine mamicilor...
www.flickr.com/photos/9951491@N04/1126313036/" target="_blank"> Bia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2058dec0ad490f2ea6fc4f" target="_blank"> printesa noastra
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Si-un rachiu...
Anasol, sper ca esti mai bine cu greturile. Da un semn, sa stim ca esti ok.
Bee, voi cum mai sunteti, bine, da?
Gio, multa sanatate la fecior! Si tu incearca sa fii calma, ca sa poti gestiona bine situatia. Si eu tot cu rusii pe cap, doar ca eu nu sunt in vacanta ca tine. Va pupam.
Catalina, cum ai aflat fata? Dupa IP? Sunt tare curioasa...
Hmmm.... duamna Bianca, vad ca insisti. INUTIL. Iti recomand sa citesti de 100 de ori mesajul Anei de Spania. Ca tare frumos a sintetizat.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
asteryaro spune:
Gagici, azi am implinit fix 3 ani de Forum Desprecopii!!!!!!!
Doamne, ce trecu timpul...
Mai ieri eram o aspiranta necajita... depresiva...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Biancas spune:
Buna dimineata.
Ana de Spania...observ ca voi (unele) nu suportati critica. Daca am spus de invatatori ca au salarii mari pt cat muncesc nu inseamna ca am jignit-o pe Cosmi ea fiind invatatoare. Sau la voi daca am ceva contra sistemului inseamna ca am ceva contra unui om? . la fel spun si de sora-mea care e asistenta si are salar mare pt cat munceste si fara facultate. Ar trebui sa se supere pe mine ca am ceva contra sistemului si nu contra ei?
Daca am spus de pocaiti ca sunt altfel ca noi,gandec altfel, inseamna ca am ceva cu o pers de aici care pare a fi pocaita? NU, gresit interpretat.
Si lista poate continua.
Daca am spus ca mie nu mi-ar placea sa ma supravegheze cineva in timp ce muncesc inseamna ca am avut ceva personal cu JG?. I-am spus ca face un lucru urat atata tot, din punctul meu de vedere e un lucru urat sa spionezi pe cineva, denota ca nu ai incredere in acea persoana. Asa gandesc eu si nu va chinuiti sa ma faceti sa imi schimb parerea ca nu reusiti.![]()
Am impresia ca voi nu puteti concepe faptul ca daca spui ceva in general nu te legi de persoane. pt voi discutia cu o pers se rezuma la lucruri spuse..sa nu jignesti...pai o discutie adevarata inseamna sa cunosti omul, sa stii cum gandeste, sa iti spuna in fata tot ceea ce crede despre o problema. Ca persoana respectiva se simte jignita facand parte din sistem...eu ce sa fac atunci? A..sa nu imi mai spun parerea? Cred ca e democratie nu?
Loren, vad ca mai citesti pe aici, curiozitatea nu te lasa sa nu citesti. Cauta-l pe anonymus in alta parte, nu eu am scris mesajele. Nu am avut nici macar curiozitatea sa cumpar revista sa o vad pe fiica ta
...deci nu vad de unde pana unde sa iti comentez pozele cand de fapt nu ma intereseaza persoana ta. Sa fiu sincera pana la capat, si eu am primit mesaj pe mesenger de la cineva intrebandu-ma daca am vazut poza respectiva in care anonymus facea misto de tine (dar aste era demult, cand inca scriai aici..cred ca era in iarna daca nu ma insel). Nu ma intereseaza persoana ta, cu atat mai putin sa imi pierd vremea scriind mesaje. Este o acuza grava ce ai facut tu azi aici. Si crede fiecare ceea ce ce vrea.
Astery, insist cu ce? Reciteste si tu mesajul meu de 10 ori pana iti intra in cap ca e problema mea daca debarc sau nu copii, nu a TA.
Am uitat ca lumea pe aici trebuie
si periata ca sa nu se supere nimeni. Aici se scriu lucruri de
si prin spate...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Ana..dupa parerea ta...de ce sa ma intereseze discutiile de aici in perioada cand ati fost gravide sau cand bebei vostrii erau mici? Nu am nervii necesari sa citesc mesajele de zi cu zi, nu ma intereseaza cine s-a certat cu cine dar am aflat oricum de al altele.
Ai uitat scandalul Astery -Denisa...nu stiu ce s-a intamplat, atat stiu ca a fost urat. Nu stiu ce s-a intamplat in scandalul cu Cata si Alina, atat stiu ca au plecat...pt ce sa ma intereseza problema lor?
Poate imi dai un raspuns cat de cat plauzibil la intrebarea asta.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
mai bine iti punea-i id-ul "samantza de scandal"... te prindea mai bine, draga
.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
Biancas spune:
Astery, stii vorba lui Dabija?
Si lasa cuvantul draga, nu suport linguselile
.
Probabil iar va fi scandal prin zona...

Bianca
monica70 spune:
Buna dimineatza!
Cu ce sa incep?
Incep prin a-i da 

... ANEI!
Apoi ASTERY felicitari 
urmeaza un salut pentru CATA - imi pare rau ca ai parolat conturile,mi-e dor sa o mai vad pe Bia!Salut-o si pe ALINA
!
Mi s-a atras atentia ca "ma las batuta",ca nu comentez la ultimele aluzii (si cica eu fac valuri
).Ce sa ma comentez? Stiti ce-i aia lehamite,nu?
Poate reusesc si eu sa fac o sinteza,gen ANA (ca a mai uitat o groaza - de exemplu programul de somn al DEEI si DARIEI
) Nu cred ca are rost sa mai ne consumam energia,oamenii de genul asta nu se schimba ,trebuie doar toleratzi sau ignorati complet.Cine poate,evident.
Iar problema neintelegerilor d-acum nu e defel mila, cum incerca sa o scalde p-aci,ci ceea ce a sintetizat asa frumos ANA,plus ceva in plus.
Despre mine, am dormit suuuuper.Am visat ca am fost data afara brusc de pe DC ,fara sa fi zis nimic
Pe la 4-5 s-a trezit Diana si s-a suit la noi in pat,nu-i mai tacea gura ,Ghitza s-a enervat ca iar ma trezeste,i-am zis sa taca ,el s-a enervat mai rau si s-a dus dincolo,Diana a continuat sa vorbeasca dar in soapta,ca vazut ca a creat valuri
si pana la urma a adormit boscorodind si ne-am trezit pe la 9,30.Acum i-a pus taica-su iar Alba ca Zapada,ca aseara tare s-au distrat impreuna.Mai tare radea Ghitza de moacele piticilor.
Dupa ce s-a trezit Diana,a venit cu cartea aia la mine la pat ,eu am trimis-o la taica-su cu ea,ca mai voiam sa staaau ,ea a zis ca TATI LAU - nu se uita cu ea pe carti
,asa ca i-am propus sa il ia frumusel pe DINO si sa ii arate si lui ce-I in cartea aia,saracu'.Pacat ca n-aveam aparatul la indemana si eram cu ochii carpiti de somn,ca aveam ce filma
Mi-a placut cum i-a zis LUI DINO la pagina cu marea UNDE ERAU IMAGINI CU COPII PE PLAJA: DIA COLO APA MUULTA 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007
www.dropshots.com/moni1" target="_blank"> FILME
cosmi1975 spune:
neata
am fost cu STEF si l am impartasit apoi o fuga la verisoara mea la o cafea...trei persoane l am tinut pe stef ac n a vrut vinul....si popa imi zice,,altadata cand veniti cu el spunetii despre ce i vb,,.....o fii zis ca i mai mare cu toate ca eu i ma zis ,, e mic parinte,, dar popa,,,dar tb sa i spuneti....,, n am mai zis nik
sotul meu e plecat sa duca seful la craiova si cu ocazia asta se duce si pe la tata socru
ANA ai mare dreptate in ce scrii ,dar eu am stat si m am gandit asa....tb sa o iau pe bianca asa cum e si sa i zic cand greseste ...spre surprinderea mea ea si a schimbat atitudinea si si a exprimat regretul legat de o anumita situatie
ceea ce ma deranjeaza pe mine si tb s o spun si sper as nu creez discutii e urmatorul aspect....cand BIANCA dadea cu bata in balta impresia mea era ca MONI o incuraja (poate gresesc) iar acum cand apele sunt tulburi intre ele tb as i adm in cap.....pai nu zicea MONI ca de fapt BIANCA n a vrut sa spuna una sau alta ce intelegeam de fapt toate?acum de ce s a schimbat situatia....ptr ca de fapt PE MINE m a atacat BIANCA ...IAR monica ii tinea partea
cosmi1975 spune:
nu vreau sa se creeze discutii si daca gresesc iertare....dar balanta din mine nu putea sa taca